8-10 gün oldu eşimle birlikte olalı üç gün ust üste olduk iste regl olmama 1 hafta var belli olur mu sizceIlişkinin 14.gunu silik çizgi idrarda çıkıyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden 7-8 gün geçti hamile olduğum anlaşılır mı
- Konu Sahibi tum
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile #miyim hamilebelirtisi vajina beyaz akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.152
- 268
Madem 1hafta kalmış bekle adet gunu test yapa bilirsın öyle daha kesin sonuç çikar.8-10 gün oldu eşimle birlikte olalı üç gün ust üste olduk iste regl olmama 1 hafta var belli olur mu sizce
- 5 Ocak 2023
- 45
- 33
- 8
- 33
merhaba naptınız sonuc nedirİnsallah pozitif çıkar bu sefer inşallah olmustur
Daha 3 gün var regl olmama test yapmadımmerhaba naptınız sonuc nedir
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Hepsi bende olduPeki kasık agrısı yaşadınız mı regl olacak gibi uyku problemi gugus hassasiyeti halsizlik bazen panik gibi çarpıntı falan
- 5 Ocak 2023
- 45
- 33
- 8
- 33
Kasık agrım var baya ve bazen ayak sızlaması ayakların buz tutması göğüslerde şişlik agrı oluyor muyduHepsi bende oldu
hamilesiniz degil miHepsi bende oldu
Ay insallah son 3 gün abla dualarınıza talibiminşallah hamişsinizdir hayırlısı olsun hakkınızda
Tamam öyle yapacağım insallah hamileyşmdşrMadem 1hafta kalmış bekle adet gunu test yapa bilirsın öyle daha kesin sonuç çikar.
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Evet test pozitif de gitmedim doktora henüzHepsi bende oldu
Ay insallah bende hamileyimdir açmama regl olmama 3 gün var test yapsam mı bende korkuyorum amaEvet test pozitif de gitmedim doktora henüz
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
4 gün var benim regle erken gebelik testi yaptım çıktı kaç güne bir regl oluyorsunuzAy insallah bende hamileyimdir açmama regl olmama 3 gün var test yapsam mı bende korkuyorum ama
İnsallah bende hamileyimdir banada dua eder misinCanım evet yumurtlama günü başladı hala ara ara regl olcak gibi kasık ağrılarım var akıntım fazla ve çok fazla gaz sorunum var gaz sıkışması falan oluyo onun dışında bi belrtim yok şuan
28-30 gün bende gecikme pek olmuyorda bilmiyorum ne yapmam lazım4 gün var benim regle erken gebelik testi yaptım çıktı kaç güne bir regl oluyorsunuz
Allah rızası icin banada dua eder misin bende yapacağım cuma günü insallah hamileyimdir4 gün var benim regle erken gebelik testi yaptım çıktı kaç güne bir regl oluyorsunuz
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Etmem mi canım benim Allah gönlündekini versin sende bana dua et bundan önce iki düşük yaptım bu sefer sağ Salim kucağıma alayımAllah rızası icin banada dua eder misin bende yapacağım cuma günü insallah hamileyimdir
- 27 Kasım 2023
- 919
- 1
- 681
- 23
Çıkar ya varsa erken gebelik testi al ilk idrarınla yap28-30 gün bende gecikme pek olmuyorda bilmiyorum ne yapmam lazım