29 kasımda regl oldum 12-13-14 aralıkta eşimle birlikte oldum yumurtlama döneminde ilişkinin üstünden 7-9 gün falan geçti ilişkiden üç gün sonra göğüslerimde şişlik meme ve ucunda agrı oldu sonra düzeldi biraz kasık agrısı yaşıyorum hafif bel agrısı iştahsızlık var regl olmama 8-9 gün var bugün beyaz süt gibi akıntım oldu katıydı onun dışında çok akıntım yok sizce gebelik mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden 7-8 gün geçti hamile olduğum anlaşılır mı
- Konu Sahibi tum
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile #miyim hamilebelirtisi vajina beyaz akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.176
- 528
Peki belirtiler döllenme olabilir mi hamilelik var mıdır ben onu merak ediyorumErken daha, çatlamanızın üstünden 10 gün sonra kan vererek bakabilirsiniz
- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.176
- 528
Yani olabilir de olmayabilir de gebelik ile adet belirtileri çok yakın birbirinePeki belirtiler döllenme olabilir mi hamilelik var mıdır ben onu merak ediyorum
İnsallah gebeliktir çok istiyoruz cunku bugün krem gibi beyaz akıntı gördümYani olabilir de olmayabilir de gebelik ile adet belirtileri çok yakın birbirine
- 2 Temmuz 2023
- 9.261
- 26.101
- 468
Akintiniza bakin, cok civiksa ve seffaflastiysa yumurtlama donemindesiniz.
Gebe kaldiginizda beyazlasir daha jolemsi bi kivama gelir. Gebelik yoksa akinti da olmaz.(vajinal mantar vb sorununuz yoksa)
Ayrica gebelik varsa vücut isiniz yukselir. Ama bunu bilmek icin adet bitimi itibariyle her aksam ayni saatte vucut isinizi olcuyor olmalisiniz.
Gebe kaldiginizda beyazlasir daha jolemsi bi kivama gelir. Gebelik yoksa akinti da olmaz.(vajinal mantar vb sorununuz yoksa)
Ayrica gebelik varsa vücut isiniz yukselir. Ama bunu bilmek icin adet bitimi itibariyle her aksam ayni saatte vucut isinizi olcuyor olmalisiniz.
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
İnşallah abla bu ay bende bu güzel haberi alayım bende hamile kalmış olayım çok teşekkür ederim umut oldunuz bana dua eder misiniz lütfenOlabilir 7-8 gün içinde belirti görebilirsiniz ama testlerde çıkmaz 15 gün geçmesi lazım ilişkiden sonra hayırlısı olsun
Peki beyaz akıntı çok olmak zorunda mı bnde dün bir kere oldu oda beyaz krem gibi sonra pek gelmediOlabilir 7-8 gün içinde belirti görebilirsiniz ama testlerde çıkmaz 15 gün geçmesi lazım ilişkiden sonra hayırlısı olsun
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
Yoo öyle bir şart yok yani bende hatta sarı akıntı olmuştu belirti olarak yani herkeste değişir. Dua ederim tabii ama yinede hakkınızda hayırlısı olsun ne zaman doğru zamansa o zaman olsunPeki beyaz akıntı çok olmak zorunda mı bnde dün bir kere oldu oda beyaz krem gibi sonra pek gelmedi
Canım benim 6 7 aralıkta pik oldu testimde 8 aralıkta silileşti o üç günü değerlendirdim 16 aralıkta sabah ilk idrarda freely erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm öğlen kan verdim 5,77 çıktı öyle öğrendim pazartesi verdim 22,53 çarşamba verdim 70,57 yani öğrenebilirsin de varsa29 kasımda regl oldum 12-13-14 aralıkta eşimle birlikte oldum yumurtlama döneminde ilişkinin üstünden 7-9 gün falan geçti ilişkiden üç gün sonra göğüslerimde şişlik meme ve ucunda agrı oldu sonra düzeldi biraz kasık agrısı yaşıyorum hafif bel agrısı iştahsızlık var regl olmama 8-9 gün var bugün beyaz süt gibi akıntım oldu katıydı onun dışında çok akıntım yok sizce gebelik mi
Peki kasık agrısı yaşadınız mı regl olacak gibi uyku problemi gugus hassasiyeti halsizlik bazen panik gibi çarpıntı falanCanım benim 6 7 aralıkta pik oldu testimde 8 aralıkta silileşti o üç günü değerlendirdim 16 aralıkta sabah ilk idrarda freely erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm öğlen kan verdim 5,77 çıktı öyle öğrendim pazartesi verdim 22,53 çarşamba verdim 70,57 yani öğrenebilirsin de varsa
Abla banada dua eder misin bu ay bende bu güzel haberi alayım diye çok istiyorum o kadar çok istiyorum kiPeki kasık agrısı yaşadınız mı regl olacak gibi uyku problemi gugus hassasiyeti halsizlik bazen panik gibi çarpıntı falan
Birde sabah çok şiddetli gaz sıkışması yaşıyorum anlamadım gittiCanım benim 6 7 aralıkta pik oldu testimde 8 aralıkta silileşti o üç günü değerlendirdim 16 aralıkta sabah ilk idrarda freely erken gebelik testi yaptım çok silik çizgi gördüm öğlen kan verdim 5,77 çıktı öyle öğrendim pazartesi verdim 22,53 çarşamba verdim 70,57 yani öğrenebilirsin de varsa
Canım evet yumurtlama günü başladı hala ara ara regl olcak gibi kasık ağrılarım var akıntım fazla ve çok fazla gaz sorunum var gaz sıkışması falan oluyo onun dışında bi belrtim yok şuanPeki kasık agrısı yaşadınız mı regl olacak gibi uyku problemi gugus hassasiyeti halsizlik bazen panik gibi çarpıntı falan
Rabbim size de nasip etsin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAbla banada dua eder misin bu ay bende bu güzel haberi alayım diye çok istiyorum o kadar çok istiyorum ki
Amin inşallah abla çok teşekkür ederim ama bende çok akıntı yok arada ıslaklık oluyor ama aşırı degil insallah bende hamileyimdir insallah dualarınıza talibim abla bana çok dua eder misinRabbim size de nasip etsin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.144
- 268
Ilişkinin 14.gunu silik çizgi idrarda çıkıyor.29 kasımda regl oldum 12-13-14 aralıkta eşimle birlikte oldum yumurtlama döneminde ilişkinin üstünden 7-9 gün falan geçti ilişkiden üç gün sonra göğüslerimde şişlik meme ve ucunda agrı oldu sonra düzeldi biraz kasık agrısı yaşıyorum hafif bel agrısı iştahsızlık var regl olmama 8-9 gün var bugün beyaz süt gibi akıntım oldu katıydı onun dışında çok akıntım yok sizce gebelik mi