- 3 Ekim 2007
- 14.419
- 35.484
- 1.123
- 39
gebelıkte kan testınde ac tok farketmıyor cnm...ben tok karına yaptırmıstım... adete 3-4 gun kala ogrenebılırsın kanda ama en garantısı gunun gecmesı...
sağol canım,haftaya giderim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelıkte kan testınde ac tok farketmıyor cnm...ben tok karına yaptırmıstım... adete 3-4 gun kala ogrenebılırsın kanda ama en garantısı gunun gecmesı...
bu arada strawberry benım de adetım senın gıbı olur once az gelır sonra cok ..bence degılsın
canım boşalıp bosalmadıgını bılmıyor musun ? ben zannetmıyorum benımde bazen oyle olur hatta bır ıkı damla gelır o gun hıc gelmez baska sonra ertesı gun tekrar normal olur bazen sekılde olabılıyor stresle alalı kafana taktıgın için ama bıraz daha bekle yanı 35 gun tam dolsun hala olmazsa test yap
canım cok nadır olarak sıvı ıle de olabılıyoama bı sekılde ıcerı gırmesı lazım mesela ayakarını dıkıp durman fılan yanı yoksa normalda bulaşan sıvının gırmemesı gerek ..bence stres yapma ..olursa eger evlenme durumunuz var mı
Anladım.. Ben boşalmadığını düşünüyorum çünkü aksi takdirde forumda diğer arkadaşların yazdıklarını okudum ve o belirtileri de göstermem gerekirdi diye düşünüyorum. Herhangi bir mide yanması, ağızda tat bozukluğu veya mide bulantısı tarzı şikayetlerim yok. Sadece adet benzeri gördüğüm akıntımın sebebini bulamadım. Sadece korktuğum şu ki içine girmese bile bir şekilde 1-2 damla o sıvıdan temas etmesi bile vajinadan içeri giderek yumurtalıklara ulaşır mı?
canım 1-2 damlanın giripte hamilelik oluşması binde bir olur hamile değilsindir...içine girmemiştir girse emin ol anlardın...
tam anlamıyla bırlesme yasasaydın emın olurdun cnm,ama bu sekılde hamıle kalanlarda var elbettekı herseye hazırlıklı olmak lazım derım ama arkadasında dedıgı gıbı bınde bırrrr :)