• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 1 hafta sonra hamilelik belirtileri ortaya cıkar mı

arkadaşlar ne olur cvp verin benm bebişim tutmuşmudur?

merhaba canım tekrar
5 gun belirtiler için erken bir tarih
yalnız bende mikro denemem de sunu anladım ki canım bu işler strese gelmiyor
lütfen kafandan su soruları çıkar acaba oldu mu olmadı mı
olmazsa die sonrasını düşünme olur mu
lütfen birde çok su iç
su karın kasları için gerekli
sters yapma
eşine devamlı sevgiyle bak akşam gelince yat dizlerinde seninle tv seyretsin de
eşinin elini karnına koy ona dinlet hayal kurun ama sters yapma
bi 3 gun 4 gun daha bekle eger çok merak edersen bi idrar testi yap anca iyi kötu belki silik bişiler o zaman çıkar henuz çok erken

deniz hnm benmde ilk denemem 3 emriyo ile oldu.ama bu sefer tek ne acı değil mi?eşim bana kısırsın bir çocuk bile doğuramıyorsun tavır yapıyorsun diyor.bu son şansım elimde avcumda ne varsa hepsini sattık.allahım yardımcımız olsun cancazlarım sevgiler:ecrin_bebek:

işte bana kızma ama eşin gerçekten çok düşüncesiz konuşmuş kırmış seni
ama sen krılma lütfen
şuan içindeki yavrunun annesinie tutunması için onu sev ona hayallerini anlat olur mu
ne kadar sanslı olcagını görsun ve gelmek istesin tatlım
eşinde inaşşalh sana bunları yaşattığı için utanır
ona pozitif sonucunu verdiğinde

ekin hanm baya zor yollardan geçeceksiniz ama inan ben bebek gelişmiyor denince hayata küstüm gece gündüz ölü gibiydim.çok şükür şimdi fazla dert edmiyorum ama sorun hem bende hem eşimde.dktr bu son şansın dedi menepoza giriyormuşum yumurta diye bişey yok bende. bu kez tutmazsa eşim benden ayrılacak.ayrılmasada zaten işte.neyse cancazlarım bana cvp veriniz

Çok üzüldümmm.Rabbim yardımcın olsun.İyi ama sorun sadece sende değilki neden böyle düşünüyor eşin senden ayrılsada kendi sorununa çözüm bulabilecekmi?Biz kadınlar daha fedakarız.Aklımızdan bile geçmez..
Lütfen birde bunun stresini yaşatma kendine nolur rahat ol bebişinin tutunmasına yardım et!..

deniz hnm ben bilmiyorum içim rahat ama iki ucu keskin bıçak tutuyorum sanki bana öyle geliyor.cnm allah razı olsun morel verdiğin için tşkrlr

deniz hnm ben bilmiyorum içim rahat ama iki ucu keskin bıçak tutuyorum sanki bana öyle geliyor.cnm allah razı olsun morel verdiğin için tşkrlr

Tatlım bırak şimdi kendini dinlemeyi,olacağı varsa olur!..Bu stresle hiçbirşey elde edemezsin..Rabbime sığın ve bol bol dua et!..Meryem suresini bul ve oku..Sonucu eline alana kdr için daraldıkca..oku lütfen!..
İnan bende senin için dua edicem.
kaydirigubbakcemile5

canım sen içini rahat gönlünü ferah tut
yaradana sığın
o herşeyin en doğrusunu en uygununu bilir verir
vermiyorsada bir bildiği vardır
zaman ve yaşadıklarım bana çok seyi ögretti
insanoğluyuz işte ama öle ama öle
sen yavruna sımsıkı tutun
o da annesine sımsıkı sarılsın

Kızlar Merhaba, 4 yıllık evliyim.Bizde bebek istiyoruz. İnanın daha varlığı bile ortada olmayan bebeğimin hasretini çekiyorum. Beni çok iyi anlayacağınızı biliyorum çünkü sizlerde aynı hissiyat içerisindesiniz. Bence o belirti bu belirti hepsi kişiden kişiye değiştiği için ve özellikle bizim gibi isteyenler için psikolojik bir durum. Lütfen germeyin ve sıkıntı yapmayın. Hepimizin yapması gereken tek şey. Abdestleri alacağız, seccadeye oturacağız, Rabbimize, o bir damla suya can veren Rabbimize dua edeceğiz. Bize sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin ve onu dinimize, vatanımıza hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin. O öyle Yüce bir Rabb ki emin olun, bizim için en hayırlı zamanda onu bize gönderecektir.

Ben her ay psikolojik olarak hamilelik belirtilerini hissetmekten, ve tek çizgili idrar testlerini görmekten bıktım. Rabbime sığınıyorum. Biliyorum ki "O" Yüce Rabbim ona açtığımız ellerimizi boş çevirmeyecektir.

Ben her ay psikolojik olarak hamilelik belirtilerini hissetmekten, ve tek çizgili idrar testlerini görmekten bıktım. Rabbime sığınıyorum. Biliyorum ki "O" Yüce Rabbim ona açtığımız ellerimizi boş çevirmeyecektir.

amin canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

Adetime 5 gün var. Şu anda bazı belirtiler var ama dikkate almıyorum. Alırsam sonuç negatif çıktığında yine üzülücem. Ve inadına test yapmıyorum. Tek çizgi görmekten bıkmışım zaten. Kendimi rahat bıraktım. Hatta düşünmemeye çalışıyorum. Bakalım önümüzdeki bir hafta neler olacak. Eğer hamileysem size şu anda hissettiğim belirtileri yazıcam kızlar. Yok içim yine bomboşsa bütün ümitler bir dahaki aya. :))))))))

merahaba arkadaslar bende henuz 2 bucuk aylık hamıleyım cok sukur hıc bır bulantım yada bı sıkıntım yok :CüvCüv:

merhaba beni bilgilendirirmisiniz daha yeniyiz çocuk konusunda göbek deliğimin altında çukurluk var acaba hamilemiyim

merhaba arkadaşlar , ben bi erkeğim ve bi kızla 1 hafta önce ilişkiye girdim boşalmadıma eminim ama sıvıdan kapmışımdır flana diyor tam bugunle 1 hafta oldu hamilemidir acaaba , bu şaka değil ciddi bi konu yardımcı olursdanız sevinirim ... sevmediğim birini koynuma aldım ama sevmediğim birini bi ömür yanımd taşımak istemiyorum ..(

arkadaşım bu 1 nisan şakası değilse açıklayayım.arkadaşım birincisi sevmediğin birini koynuna niye aldın? :1no2:ikincisi hamilelik belirtileri öyle hemen belli olmaz. çok merak ediyorsanız, bir hastaneye gidip kan testi yaptırın. en kesin çözüm bu. daha sonra alacağınız kararlar sizi ilgilendirir.tabi bu arada kız sana 1 nisan şakası yapmışta olabilir.:lepi:

ewet bır haftada belirti kendini gösterebılır.kişiden kişiye değişebilir

arkadaşlar dün doktora gittim ulturasonla baktı hamileyiiiiiiimmmmm alah bütün çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun benimde kasıklarda ağrılarım var daha bulantı yok

badem hanm sizin adetiniz kaç gün geçikti belirtiler nelerdi?hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp evinize gitmek nasip etsin.badem hnm hamile bayanların duasını rabbim kabul edermiş ne olursunuz banada dua edermisiniz?bu kez son şansım mikroenjeksiyon yaptırdım bana dua ederseniz memnun olurum.allah yardımcımız olsun sevgiler allaha emanet olunuz :emir_bebek:

badem hanm sizin adetiniz kaç gün geçikti belirtiler nelerdi?hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp evinize gitmek nasip etsin.badem hnm hamile bayanların duasını rabbim kabul edermiş ne olursunuz banada dua edermisiniz?bu kez son şansım mikroenjeksiyon yaptırdım bana dua ederseniz memnun olurum.allah yardımcımız olsun sevgiler allaha emanet olunuz :emir_bebek:

Yüce Rabbim şu mübarek cuma saatinde sana, bana ve tüm anne olmak isteyen kardeşlerimize hayırlı zamanda, sağlıklı, sıhhatli, hayırlı, imanlı, vicdanlı, merhametli, akıllı evlatlar ikram etsin inşalllah. Amin.

arkadaşlar dün doktora gittim ulturasonla baktı hamileyiiiiiiimmmmm alah bütün çocuk isteyenlerin yardımcısı olsun benimde kasıklarda ağrılarım var daha bulantı yok

Rabbim hayırlı evlat etsin inş. canım çok sevindim senin adına hamiş haberleri almak sevindiriyohihoyyythihoyyyt.darısı isteyen bütün herkeze inş.Allahım bizlerede hamiş haberleri yazmayı nasip et amiiiiiiiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benım 3 gÜn gecıktı sonra eczaneden ıdrar testı aldım Çıft Çızgı Çıktı alah ıŞallah sanada bu ay aynı sevıncı yaŞatır tÜm bebek bekleyenlere bende 8 ay bekledım sonra doktora gıttım sÜt hormonu yÜksek dedı ılaÇ verdı kullandım hemen kaldım .darısı baŞınıza dualarım sızınle...

Back