- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de bebekkkkkk istiyorummm inş.Allah hepimize nasip eder
amin canım inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ben de bebekkkkkk istiyorummm inş.Allah hepimize nasip eder
arkadaslar merhaba ben ne zamandır yazmıyodum buraya ama sımdı mutlulugumu paylasmak ıstedım hamıleyımmm ALLAH ısteyen herkese versın aminnnnn.....
hayırlı olsun gözünaydın canım rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder.darısı bütün isteyenlere ve tabiki benimde başıma inşallah :saruboceq:
arkadaşlar biz geçen aydan beri denioruz bebek için geçen ay olmadı hastalandım bu ay biter bitmez tekrar başladık :kedi: hastalığım bittikten sora bööle az az akıntı gibi kanamam oldu wee çok yorgun bitkin hissediorum kendimi bugnde hiç olmadığı gibi bi mide bulantım oldu sizcee ????
Benim belirtilerim çok erken başladı psikolojik olarak yaptığımı falan sandım ama hamileyim
Canım senin belirtiler ne kadar erken başladı bir de nasıldı yazarsan çok sevinirim.
Benim reglme çok var ama belirtiler var ben de bazeb psikolojikmi diyorum?
Tek taraflı kasık,karın,göbek ağrım,gazım,karın şişliğim var