• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 1 hafta sonra hamilelik belirtileri ortaya cıkar mı

kızlar merhaba bugün reglyimin 25.günü hamilemiyim diye düşünüyorum, afedersinizde akıntı gelmeye başladı iki gündür ve akıntım regyli kokusu gibi yani ilginç kokuyor, sizce regylimi olucam?hamilelik belirtisi olabilirmi*

arkadaşlar ben sitede yeniyim.bir sorum olacak yorum yaparsanız sevinirim.mart ayında adetim bittikten 5 gün sonra korunmadık ve bir kaç gün geçtikten sonra tekrar korunmadan ilşkiye girdik eşimle.şimdi adetime bir hafta var.ama bir kaç gündir aşırı bel ağrısı kasıklarda batma miğde yanması sık idrarac gitme hissi ve miğde ağrılarım var.hamile olabilir miyim ki?özellikle kasıklarımdaki batmalar ve bel ağrısı öldürüyor beni.kızlar cvp ltfn

arkadaşlar ben sitede yeniyim.bir sorum olacak yorum yaparsanız sevinirim.mart ayında adetim bittikten 5 gün sonra korunmadık ve bir kaç gün geçtikten sonra tekrar korunmadan ilşkiye girdik eşimle.şimdi adetime bir hafta var.ama bir kaç gündir aşırı bel ağrısı kasıklarda batma miğde yanması sık idrarac gitme hissi ve miğde ağrılarım var.hamile olabilir miyim ki?özellikle kasıklarımdaki batmalar ve bel ağrısı öldürüyor beni.kızlar cvp ltfn

canım sölediklerin hamilelik belirtisi olabilirsin,ama bekleyemem diosan 1 hafta kan testi yaptır bnce.CADIARZU

olabilirde belki yumurtlama zamnı girmişsen hamile olabilirsin belli olmaz google yumurtlama zamanı diye arat ordan bakabilirsin son satlarını girerek yumurtlama zamanında mı girdin ilişkiye diye erken öğrenmek istiyorsan kan testi yaptır çıkar ama ben pek tavsiye etmem adetin geçince idrar tesit yaptır derim

hamile olabilirsin canım

kızlar merhaba bugün reglyimin 25.günü hamilemiyim diye düşünüyorum, afedersinizde akıntı gelmeye başladı iki gündür ve akıntım regyli kokusu gibi yani ilginç kokuyor, sizce regylimi olucam?hamilelik belirtisi olabilirmi*

canım fazla ümitlenme derim.hamilelikte koku ağır olmaz hafiftir.üzgünüm tatlım

yine aynı şeyler maalesef sonuçum negatif arkadaşlar.umarım rabbim sizlerin gönlüne göre verir.allaha emanet olnuz sevgiler

merhaba arkadaşlar ben ocak ayında düşük yaptım şimdi de adetime 1 hafta kaldı . bugün başım döndü ve midem bulanmaya başladı ve sürekli uyumak istiyorum halsizlik var bende ne kadar zor beklemek

Bende de gögüsler hassastı,sureklı uyku halı uykuya doyamama,asırı su içme durumu ve iştahıszlık vardı adetıme 2-3 kala baslamıstı bunlar...Umarım yrd olabılmısımdır...

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım hepinizi sevgiyle selamlıyorum Yüce RABBİM hayırlısı ile saglıklı evlat nasip etsin bizlere.Biz bebek çalışmalarına 8 ay önce başladık ama olmadı en son eşime sperm testi yaptık ve sonuç kötü çıktı hareketli sperm sayısı sadece %5 çok düşük çıktı doktor varikosel tehşisi koydu ve bu cuma ameliyat olacak çok heyecanlıyım burada 20 gündür keçiboynuzu kürü uyguluyorum benim sormak istedigim ameliyattan ne kadar sonra hamile kalabilirim aranızda bu durumu olupta sonra bebek sahibi olan veya tanıdıgı olan varmı şimdiden teşekkürler.

canım burada yazılanlardan okudugum kadarıyla varıkosel ameloıyatı olduktan sonra doktorlar 3 ay son sonra bebk sahıbı olabılceklerını söylemıs coguna... Olanlarda var kk da.... benım esımde de bekarken varmıs varıkosel teshıs edılmıs amelıyat olmus ama 8 yıl önce... bız daha yenı evlıyız ama suanda hamıleyım...Sıkma canını uzme kendını,tedavısı olmayan bır sorun değil...

özebus çok sevindim senin adına. artık yaban memleketlerde bile oyalacak bir bebişin olacak...hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.:nazar::1hug:

bu ayında geri sayımı başladı bakalım düşünmüycem saymayacağım diyorum yapamıyorum.Allah ım hayırlısıyla bir haftayı daha geçirseydim inşallah bu ay tutmuştur.Allah ım isteyen bütün herkeze hamilelik duygusunu tattır hayırlı bebişler ver amiiiin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kan testinde de illaki adet gecikmesi beklenmeli mi kızlar yaa?bir de aç karna falan mı yapılıyor?( şimdiye kadar ki bütün kan tahlillerimi aç karna yaptırdım da merak ediyorum o yüzden )

gebelıkte kan testınde ac tok farketmıyor cnm...ben tok karına yaptırmıstım... adete 3-4 gun kala ogrenebılırsın kanda ama en garantısı gunun gecmesı...

mrb kızlar.. adetim 12 gün gecti.. 2 kez test yaptım negatif cıktı çıldırıcamm adet belırtısı yok sırt agrıları basladı ve hafıf hafıf mıgdem bulanıo.. yormlarnzı bklıorm:(

mrb kızlar.. adetim 12 gün gecti.. 2 kez test yaptım negatif cıktı çıldırıcamm adet belırtısı yok sırt agrıları basladı ve hafıf hafıf mıgdem bulanıo.. yormlarnzı bklıorm:(

canım doktora gitmen gerekiyo bence zaten adet 10güngeçikince gidilmesi gerekiyo inş.geçikmen bebekten dolayıdır.:CüvCüv:

arkadaşlar benimde bi sorum var benim yıllardır akıntım oluyor çok ilaç kullandım ilk hamileliğimde sürekli test yapılıyodu doktorum ''nedense bitürlü geçmiyo diyodu''.bayağı zamandır ilaç kullanmıyorum fakat son adetimden beri hiç akıntım olmadı resmen tamamen kesildi neden acababilmiyorumkismile.aslında kesilmesine üzüldümde şöyle hamile kalmayı çok istiyorum akıntı hamilelikte artıyoya acaba bu aydamı tutmadı diyorum.adetime 6-7gün var Allahım inşallah tutmuştur.Yarabbi bebek isteyen kullarının dualarını kabul et bu duyguyu herkeze yaşat ammiiiiiiiiiiiiiiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back