Merhaba. Bir konu cok aklima takiliyor yardimci olabilirseniz cok sevinirim. 21 yasindayim, 18 subatta normal regl oldum ve 4 martta kiyafet uzerinden surtunmeli bir iliski yasadim. Bunun sonrasinda 17 martta kanamam oldu, regl kanamasi gibiydi ancak 16 martta sedergine isimli kan sulandiran bir ilaç kullanmistim, onun kan miktarini artirmis olabileceginden suphelendim ve yasadigim kanamanin yerlesme kanamasi olabileceginden endiselendim. 7 nisan, 9 nisan ve 13 nisanda, yani iliskinin uzerinden bir aydan fazla zaman gectiginde idrar testi yaptim sonuc negatif.(1 predictor early, 1 predictor express, 1 predoctor marka) Daha sonra 14 nisanda tekrar kanamam oldu, basta cok silik başladı daha sonra artarak devam etti ikinci gun yogun ve pihtili kanamam vardi ve ucuncu gunde giderek azaldi, su an 8. gun ve cok acik turuncu akintim oluyor. Beni hala endiselendiren sebep, kasiklarimda bazen sag bazen sol tarafta batma hissediyorum, normalde adetimin ikinci gunu agrim tamamen biterdi, bu sefer sanki iceriden derim cekiliyormus gibi bir batma oluyor arada hala ve arada cok cok hafif bas donmem oluyor. Ayni zamanda goguslerimdeki agri da adetimin ilk gunu gecmisti ancak su an yine basladi. İliskinin uzerinden bir ay gectiginde yaptigim idrar testlerinin yanlis cikma ihtimali var mi? En ekstrem ihtimalleri bile goz onunde bulundurdugumda Bhcg’nin coktan idrara gecmesi gerekliydi diye dusunuyorum. Lutfen sorumu net ve ciddi bir sekilde cevaplayabilir misiniz? Cok endiseliyim derslerime odaklanmam gerekiyor ancak bunu kafamdan atamiyorum psikolojik olarak cok kotu durumdayim.