Merhaba. Bir konu cok aklima takiliyor yardimci olabilirseniz cok sevinirim. 21 yasindayim, 18 subatta normal regl oldum ve 4 martta kiyafet uzerinden surtunmeli bir iliski yasadim. Bunun sonrasinda 17 martta kanamam oldu, regl kanamasi gibiydi ancak 16 martta sedergine isimli kan sulandiran bir ilaç kullanmistim, onun kan miktarini artirmis olabileceginden suphelendim ve yasadigim kanamanin yerlesme kanamasi olabileceginden endiselendim. 7 nisan, 9 nisan ve 13 nisanda, yani iliskinin uzerinden bir aydan fazla zaman gectiginde idrar testi yaptim sonuc negatif.(1 predictor early, 1 predictor express, 1 predoctor marka) Daha sonra 14 nisanda tekrar kanamam oldu, basta cok silik başladı daha sonra artarak devam etti ikinci gun yogun ve pihtili kanamam vardi ve ucuncu gunde giderek azaldi, su an 8. gun ve cok acik turuncu akintim oluyor. Beni hala endiselendiren sebep, kasiklarimda bazen sag bazen sol tarafta batma hissediyorum, normalde adetimin ikinci gunu agrim tamamen biterdi, bu sefer sanki iceriden derim cekiliyormus gibi bir batma oluyor arada hala ve arada cok cok hafif bas donmem oluyor. Ayni zamanda goguslerimdeki agri da adetimin ilk gunu gecmisti ancak su an yine basladi. İliskinin uzerinden bir ay gectiginde yaptigim idrar testlerinin yanlis cikma ihtimali var mi? En ekstrem ihtimalleri bile goz onunde bulundurdugumda Bhcg’nin coktan idrara gecmesi gerekliydi diye dusunuyorum. Lutfen sorumu net ve ciddi bir sekilde cevaplayabilir misiniz? Cok endiseliyim derslerime odaklanmam gerekiyor ancak bunu kafamdan atamiyorum psikolojik olarak cok kotu durumdayim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İliskiden 1 ay sonra idrar testi
- Konu Sahibi Ayse sen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi idrarda gebelik predictor early
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bosalma gerceklestiginden ve kiyafetimde islaklik hissettigimden dolayi endiselendim. Olamayacagini biliyorum ama yine de bazi sitelerde bazi doktorlarin celiskili cevaplari beni cok korkuttu. İlk defa bir yakinlasma yasamistim bu da endiselerimi artirdiKıyafet üzerinden sürtünmek ve hamile kalmak . Siz ilişki yaşamamışsınız sürtünmüşsünüz aynı zamanda kıyafet varmış..... sizce nasıl hamile olabilirsiniz ?
Sacma bir soru oldugunun farkindayim ancak dalga gecmeniz icin sormadim, gercekten ilk defa basima geldiginden ve ne yapacagimi bilemedigimden dolayi sordum. Toplum yapimizan dolayi gidip sorabilecegim kimsem yok, doktora gitme imkanim da yok. Buraya sorarak cevap almayi umdumikiz gebelik oluyomus kiyafetle olunca
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
İmkansız böyle bişey olması kendinizi mahvetmeyin boş yereBosalma gerceklestiginden ve kiyafetimde islaklik hissettigimden dolayi endiselendim. Olamayacagini biliyorum ama yine de bazi sitelerde bazi doktorlarin celiskili cevaplari beni cok korkuttu. İlk defa bir yakinlasma yasamistim bu da endiselerimi artirdi
- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
aralık ayından beri gebelik denemesi yapıyoruz, 5 aydır yani ve ayda aşağı yukarı 6-7 defa sevişsek ortalama en az 30 kez sevişmişiz ve hepsi full korunmasız ve ben hala hamile değilim. ayrıca ne eşimin ne de benim bilinen bi hastalığımız yok.Merhaba. Bir konu cok aklima takiliyor yardimci olabilirseniz cok sevinirim. 21 yasindayim, 18 subatta normal regl oldum ve 4 martta kiyafet uzerinden surtunmeli bir iliski yasadim. Bunun sonrasinda 17 martta kanamam oldu, regl kanamasi gibiydi ancak 16 martta sedergine isimli kan sulandiran bir ilaç kullanmistim, onun kan miktarini artirmis olabileceginden suphelendim ve yasadigim kanamanin yerlesme kanamasi olabileceginden endiselendim. 7 nisan, 9 nisan ve 13 nisanda, yani iliskinin uzerinden bir aydan fazla zaman gectiginde idrar testi yaptim sonuc negatif.(1 predictor early, 1 predictor express, 1 predoctor marka) Daha sonra 14 nisanda tekrar kanamam oldu, basta cok silik başladı daha sonra artarak devam etti ikinci gun yogun ve pihtili kanamam vardi ve ucuncu gunde giderek azaldi, su an 8. gun ve cok acik turuncu akintim oluyor. Beni hala endiselendiren sebep, kasiklarimda bazen sag bazen sol tarafta batma hissediyorum, normalde adetimin ikinci gunu agrim tamamen biterdi, bu sefer sanki iceriden derim cekiliyormus gibi bir batma oluyor arada hala ve arada cok cok hafif bas donmem oluyor. Ayni zamanda goguslerimdeki agri da adetimin ilk gunu gecmisti ancak su an yine basladi. İliskinin uzerinden bir ay gectiginde yaptigim idrar testlerinin yanlis cikma ihtimali var mi? En ekstrem ihtimalleri bile goz onunde bulundurdugumda Bhcg’nin coktan idrara gecmesi gerekliydi diye dusunuyorum. Lutfen sorumu net ve ciddi bir sekilde cevaplayabilir misiniz? Cok endiseliyim derslerime odaklanmam gerekiyor ancak bunu kafamdan atamiyorum psikolojik olarak cok kotu durumdayim.
demekki hamile kalmak o kadar basit bir şey değil, kıyafet üstünden süzülüp yumurtalarını döllemesi bence imkansız gibi bir şey.
- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
kuzm dalga gecmiyorum ama uzerine bide adet olmusun bu en onemli olani ki yumurtlamadan 14 gun sonra cikar mutlaka okumusundur eminim size 1 ay olmus。 dalga gcmiyorum tabiki allah basa vermesin bekar iken zor biz iliskiden sonra saatlwrce yatip olmaz ama ne diyim simdiSacma bir soru oldugunun farkindayim ancak dalga gecmeniz icin sormadim, gercekten ilk defa basima geldiginden ve ne yapacagimi bilemedigimden dolayi sordum. Toplum yapimizan dolayi gidip sorabilecegim kimsem yok, doktora gitme imkanim da yok. Buraya sorarak cevap almayi umdum
Dogru diyorsunuz cok zaman gecti bence de belli olmasi gerekirdi ancak iki gundur bas donmesi ve cok kasik agrisi olunca cok endiselendimkuzm dalga gecmiyorum ama uzerine bide adet olmusun bu en onemli olani ki yumurtlamadan 14 gun sonra cikar mutlaka okumusundur eminim size 1 ay olmus。 dalga gcmiyorum tabiki allah basa vermesin bekar iken zor biz iliskiden sonra saatlwrce yatip olmaz ama ne diyim simdi
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Bak bende hamileyim ama bir kez Bİle baş dönmesi yaşamadım mide bulantım bile çok olmadı . Seninki tamamen psikolojikDogru diyorsunuz cok zaman gecti bence de belli olmasi gerekirdi ancak iki gundur bas donmesi ve cok kasik agrisi olunca cok endiselendim
- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
psikolojik onlar madem aklind kaldi soru isaretleri idrar testini tekrarlayabilirsin hayli hayli cikar kesinlikle neggatif ama icin rahat etsin。 hem bunlari dusunup canini bosu。bosuna sikacagina biz bebegi olmayanlara dua etDogru diyorsunuz cok zaman gecti bence de belli olmasi gerekirdi ancak iki gundur bas donmesi ve cok kasik agrisi olunca cok endiselendim
Cok dogru diyorsunuz ben de psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yine de kafamda bir suphe kaliyor surekli. Peki bu imkansizlignin disinda, olsaydi kesinlikle bir ay sonrasinda testte gorunmesi gerekirdi degil mi? Cunku 17 martta yasadigim sey bir ihtimal yerlesme kanamasi olsa bile son test yaptigimda(13 nisan) onun uzerinden 27 gun gecmis olacaktiBak bende hamileyim ama bir kez Bİle baş dönmesi yaşamadım mide bulantım bile çok olmadı . Seninki tamamen psikolojik
Cok tesekkur ederim size insallah allah sizlere de bana da en hayirli zamanda verir, tum samimiyetimle isterim sizin en guzel zamanda en hayirli sekilde bebeginizin olmasini :)psikolojik onlar madem aklind kaldi soru isaretleri idrar testini tekrarlayabilirsin hayli hayli cikar kesinlikle neggatif ama icin rahat etsin。 hem bunlari dusunup canini bosu。bosuna sikacagina biz bebegi olmayanlara dua et
- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
amin insallahCok tesekkur ederim size insallah allah sizlere de bana da en hayirli zamanda verir, tum samimiyetimle isterim sizin en guzel zamanda en hayirli sekilde bebeginizin olmasini :)
- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.406
- 133
- 30
Gözükürdü tabi o yüzden rahat olun artık öyle bi durum yok :)Cok dogru diyorsunuz ben de psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yine de kafamda bir suphe kaliyor surekli. Peki bu imkansizlignin disinda, olsaydi kesinlikle bir ay sonrasinda testte gorunmesi gerekirdi degil mi? Cunku 17 martta yasadigim sey bir ihtimal yerlesme kanamasi olsa bile son test yaptigimda(13 nisan) onun uzerinden 27 gun gecmis olacakti
Tamam o zaman cok tesekkur ederim cevabiniz icin :) :)Gözükürdü tabi o yüzden rahat olun artık öyle bi durum yok :)