İlişkideki problem :)

Kuzeninmi başta öyle bi yazmışınki sanki yabancı birinden bahseder gibi.ben kuzenlerimle kardeşten öte Olduğum icin bu durum bana abes gelsede herkesin kendi tercihi tabi.ama kuzende olsa dikkat et yurtdışında neler karıştırıyor neler yapıyor biliyormusun?genelde ben çok dindarım diye geçinenler Yurtdışında yemediği halt kalmıyor trden akrabadan gelin alıyorlar sonrasında gelsin mutsuz evlilikler Dağılan hatta dağılmayı beceremeyen yuvalar.bende yurtdısındayımda ordan biliyorum böyle Örnekler var yani dikkatli ol

hiç buluşmadıgın gözünle nesnel olarak görmedigin biriyle nişanlamak....bimiyorum bunun dindarlıkla bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum.. biriyle buluşunca dindarlıktan mı çıkılıyor hadi hayırlısı olsun

"E="gulumseyenkiz5, post: 39252064, member: 657627"]Bilmiyorum kuzenim sonuçta taniyorum onu[/QUOTE]
"

Sen kuzenini tanıyorsun eşini değil ki sevgili olmak başka eş olmak başka aşırı dindar erkekler kadına ne gözle bakıyor farkındamısın sen ?

Bilmiyorum kuzenim sonuçta taniyorum onu
Neresinden tutsan elinden kalıyo bu ilişki..hem kuzenin hem aşırı dindar hem hiç görüşmemişsiniz daha yüzyüze anladığım kadarıyla..bu cesareti nerden buluyosun hayatın bu kadar kıymetsiz olmasın iyice emin olmadan söz nişan olayına sakın girme

Aynen kuzenim dememiş ki 1, 5 yıldır görüştüğüm birisi demiş.

dünya üzerinde başka erkek kalmamışcasına hem kuzeniniz olan hem de dindarlık adı altında saçma sapan bağnazca davranışları olan birini niye tercih ettiniz ki?

1.5 yıldır görüştüğüm biri var demişsiniz ama görüşme namına hiçbir şey yok. görüsmeyi gectim, konuşmanın bile doğru olmadığını düşünüyor sözlünüz. ilişkimde pek sorun yok aslında demişsiniz; sorun değil, ilişki yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…