İlişkideki problem :)

gulumseyenkiz5

hayata gülümseee :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
76
18
Merhaba bayanlar :) aslında benim bir sorunum yok ama iliskimde bazi cok büyük denemeyecek sıkıntılar var ben bunlari cok fazla kafama takıyorum galiba 1.5 yildir gorustugum birisi var gorustugum dedigim de bi nevi sozlu sayilir cunku herkes biliyor onun ailesi benim ailem yaza hayirlisiyla nisan olacak bu kisi cok dindar iyi kalpli bir insan. Aramizdaki tek sorun onun yurtdisinda olmasi bu beni cok yipratiyor iliskimiz basladigindan beri hic gorusmedik daha. Onunla da hep bu yuzden tartisiyoruz diyor ki yazin insallah nisanlanacagiz zaten simdi konusmamiz dogru degil ben de dogal olarak konusmak istiyorum sorun bu iste konusmayinca onu kaybedecekmisim gibime geliyor

görüşememenizi anlayabildim de "konuşmamız doğru değil, konuşamıyoruz" u anlamadım seninle konuşamayacak kadar dindar olan adam bi yürüsün gitsin yahu !!!!

1.5 yıldır hiç görmediğin biriyle yaza nişanlanmayımı düşünüyosun nasıl tanıştınız konuşamıyosanız nişan yapmaya nasıl karar verdiniz ve sen bunu konuşmadan nişan yapacak kadar nasıl sevdin.
dindar olabilir günah diye sana mesafeli davranabilir, ama konuşmamak nedir yaa evlilik amacınız varsa konuşarak tanıcaksınız birbirinizi dinimşzde bu günah değil ya
dindarlık falan değil bu evlenirsen sokağa bile çıkamazsın

hiç görüşmeden söz nişan. nasıl yanii

Konuşmadan nasıl yürüttünüz ilişkiyi? Konuşuyorsunuz da az mı konuşuyorsunuz?
Evlenmeyi düşünüyorsan iyice tanıman gerekiyor, bunun içinde bol bol görüşüp konuşman gerekiyor.

Ne sokağı eve erkek misafirler geldi mi odasından bile çıkamaz mutfak da çay çorba hazırla eşin arada gelir hazırsa götürür ama sen asla görünmeyecen

Görüşmek yok, konuşmak da günah??? Görücü usülü desen onun da bi adabı var. Yolu yöntemi var, akrabası eşi dostu var arada. Ne tür bi ilişki bu internetten sanırım. Eğer öyleyse bile yaza nişan yapmayı düşünen ve hiç görüşmemiş iki insanın tek yapması gereken bol bol konuşmak olur. Ama o da günah ! Ve sen buna ufak sorun diyorsun. Sen de bi tuhafsın, ilişkin de, karşındaki de. Allah sonunuzu hayır etsin.

kaybetmekten korkmayın bence. çünkü öyle iyi böyle iyi dediğiniz adamı hiç tanımamışsınız ki siz.
dindar olabilir ne mutlu o'na ancak dindar oluşu sizinle belli seviyede konuşup anlaşmasına engel değil.
bana sorarsanız çok riskli bir durum.
hakkınızda hayrlısı olsun

Nasıl yani, 1,5 yıldır görüşüyoruz demişsin, şimdi mi çıktı konuşmayalım mevzusu? Ben aşırı dindar biriyle yapamam , sana ve ailene uygun olduğunu düşünüyor musun bu evliliğin?

görüşememenizi anlayabildim de "konuşmamız doğru değil, konuşamıyoruz" u anlamadım seninle konuşamayacak kadar dindar olan adam bi yürüsün gitsin yahu !!!!

DİNDARLIK BU DEĞİLDİR .. EFENDİMİZ DE EVLENECEGİNİZİ KADINI GÖRÜN KONUŞUN DİYE NASİHAT ETMİŞ HEP SAHABELERE... KESİNLİKLE BÖYLE BİŞEY DİNDE YOK ARKADAŞLAR ..

EFENDMZ KENDİSİ DE UZUNCA Bİ SÜRE NİŞANLI KALMIŞ HZ.AİŞE İLE ..

BENCE BU BEY DAHA FAZLA SAÇMALAMASIN ..YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEDEN KNUŞMADAN NİŞAN FLN YAPILMAZ .

Asyasah, post: 39235646, member: 636165"]görüşememenizi anlayabildim de "konuşmamız doğru değil, konuşamıyoruz" u anlamadım seninle konuşamayacak kadar dindar olan adam bi yürüsün gitsin yahu !!!![/QUOTE]
Bilmiyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…