- 4 Şubat 2015
- 76
- 18
-
- Konu Sahibi gulumseyenkiz5
hiç görüşmeden söz nişan. nasıl yaniiMerhaba bayanlar :) aslında benim bir sorunum yok ama iliskimde bazi cok büyük denemeyecek sıkıntılar var ben bunlari cok fazla kafama takıyorum galiba1.5 yildir gorustugum birisi var gorustugum dedigim de bi nevi sozlu sayilir cunku herkes biliyor onun ailesi benim ailem yaza hayirlisiyla nisan olacak bu kisi cok dindar iyi kalpli bir insan. Aramizdaki tek sorun onun yurtdisinda olmasi bu beni cok yipratiyor iliskimiz basladigindan beri hic gorusmedik daha. Onunla da hep bu yuzden tartisiyoruz diyor ki yazin insallah nisanlanacagiz zaten simdi konusmamiz dogru degil ben de dogal olarak konusmak istiyorum sorun bu iste konusmayinca onu kaybedecekmisim gibime geliyor
1.5 yıldır hiç görmediğin biriyle yaza nişanlanmayımı düşünüyosunnasıl tanıştınız konuşamıyosanız nişan yapmaya nasıl karar verdiniz ve sen bunu konuşmadan nişan yapacak kadar nasıl sevdin.
dindar olabilir günah diye sana mesafeli davranabilir, ama konuşmamak nedir yaaevlilik amacınız varsa konuşarak tanıcaksınız birbirinizi dinimşzde bu günah değil ya
dindarlık falan değil bu evlenirsen sokağa bile çıkamazsın
görüşememenizi anlayabildim de "konuşmamız doğru değil, konuşamıyoruz" u anlamadımseninle konuşamayacak kadar dindar olan adam bi yürüsün gitsin yahu !!!!
kuzenim yazdan yaza geliyorlarNasil gorucu usulu musunuz. Nasil hic gormeden sevdiniz