Konunu içerisinde belirttim küçük çaplı sorunlarımız oldu diye, birinin hatasını başka birine yükleyecek biri değilim sadece bu beni biraz daha tetikliyor diye düşünüyorum,güvenim yok demedim evli bir eski kız arkadaşı var beni nereden bulduysa stalklıyor sevgilimi de öyle, evlenmeden önce daha şiddet gördüğünü anlatmış ama yine de evlenmiş sözde¿ dediğine göre.. Sevgilim şiddet konularında hassastır ve çok da merhametli bir insandır eğer ola ki sevgilimden yardım istese hukuki konularda ona yarım edecek en iyi kişi o, kız da tam bir uyanık geçen sene yazdı sevgilime profil fotoğrafı yoktu çok kötüyüm umarım sen iyisin içerikli bir mesaj,sonra engellemiş ertesi gün baktık engeli kaldırmış profil fotoğrafını açmış iletişime geçmek istiyor açıkça.. Yardım etmemi istese benden sen istemediğin sürece etmem diyor, ama arada karakola gitti beni çağırdı yardım istedi benim tanıklığım biliyordun k herkesten daha üstte tutuluyor yardım etmene bir şey der misin diy ekonu açılınca sordu bu da beni arada bırakıyor ki kız gerçekten çok sinsi sağlam pabuç değil maalesef sevgilime bunu anlatamıyorum..