İlişkide şüphe ?

alara-b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
9
1
İyi akşamlar kızlarım,
2 yıldır bir ilişkim var, arada kavga etsek de güzel giden bir ilişki, bazı olaylar yaşadığımız için küçük çaplı, çok şüpheci davranıyorum bazen istemeden üzerine çok gidiyorum, herhangi küçük bir davranışında/sözünde sanki bir sorun varmış gibi algılıyorum 6. hislerimin hep çok kuvvetli olduğunu düşünürüm benden mi kaynaklı ondan mı anlamıyorum, şuan küçük çaplı olayları burada yazamıyorum ama mesajla ulaşan olursa seve seve yazarım bu konuda akıl almaya ihtiyacım varmış gibi geliyor.
Daha önceden aldatıldım, daha doğrusu başka bir konuda da yazdım 5 yıllık ilişkisi varmış meğer sevgilim dediğim adamın bu olaydan sonra mı böyle oldum sevgilimle aramda geçen ufak şeylerden dolayı mı bilmiyorum lakin çevremdeki kimseye yaşadığım psikolojik buhranı anlatmıyorum/anlatamıyorum.
Özellikle şu son aylar iş yerimdeki arkadaş sorunu, ailevi küçük sorunlar derken tamamen yaşam enerjimi umudumu kaybetmiş gibiyim ve dertlerimi hep kendim çözmek isteyen biriyimdir o kadar içimde yaşıyorum ki 24 yaşında çökmüş yorulmuş hissediyorum.
Şüphecilik, insanlara güvenmeme olayını da bir türlü aşamıyorum, düşünüyorum bazen dünyada ne dertler var insanlar nelerle uğraşıyor, çok şükür bugünüme diyorum, böyle olunca daha fazla içime dönüp dertlerimi kendime saklıyorum ve daha da doluyorum, varsa benim gibi hisseden düşündüğünü paylaşmak isteyen yazarsa çok sevinirim🙏

Ben de şüpheci bir insanım ama anladım ki bu bana çok zarar veriyor olumlu şeyler düşünmeye başladım yeni bir gün her gün yeni bir sayfa içimdeki şüpheleri düşünmektense güzel şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum

Birinin hatasını başka birine yukleyemezsiniz, şüpheciyseniz psikojik destek alin, aksi halde hayati kendinize ve karsinizdakine dar edersiniz.
Bu şüpheci tavırlarınızı karsinizdakine yansitiyorsaniz, emin olun hayatınızdan bir gün çıkar.
Kötü bir tecrübe yasamissiniz ama herkes aldatacak diye bir kural yok.
Ayrıca güven yoksa zaten öyle bir ilişki olmaz, olmamalı
Tek çözüm psikoloğa ya da psikiyatriye gitmek

Birinin hatasını başka birine yukleyemezsiniz, şüpheciyseniz psikojik destek alin, aksi halde hayati kendinize ve karsinizdakine dar edersiniz.
Bu şüpheci tavırlarınızı karsinizdakine yansitiyorsaniz, emin olun hayatınızdan bir gün çıkar.
Kötü bir tecrübe yasamissiniz ama herkes aldatacak diye bir kural yok.
Ayrıca güven yoksa zaten öyle bir ilişki olmaz, olmamalı
Tek çözüm psikoloğa ya da psikiyatriye gitmek
Konunu içerisinde belirttim küçük çaplı sorunlarımız oldu diye, birinin hatasını başka birine yükleyecek biri değilim sadece bu beni biraz daha tetikliyor diye düşünüyorum,güvenim yok demedim evli bir eski kız arkadaşı var beni nereden bulduysa stalklıyor sevgilimi de öyle, evlenmeden önce daha şiddet gördüğünü anlatmış ama yine de evlenmiş sözde¿ dediğine göre.. Sevgilim şiddet konularında hassastır ve çok da merhametli bir insandır eğer ola ki sevgilimden yardım istese hukuki konularda ona yarım edecek en iyi kişi o, kız da tam bir uyanık geçen sene yazdı sevgilime profil fotoğrafı yoktu çok kötüyüm umarım sen iyisin içerikli bir mesaj,sonra engellemiş ertesi gün baktık engeli kaldırmış profil fotoğrafını açmış iletişime geçmek istiyor açıkça.. Yardım etmemi istese benden sen istemediğin sürece etmem diyor, ama arada karakola gitti beni çağırdı yardım istedi benim tanıklığım biliyordun k herkesten daha üstte tutuluyor yardım etmene bir şey der misin diy ekonu açılınca sordu bu da beni arada bırakıyor ki kız gerçekten çok sinsi sağlam pabuç değil maalesef sevgilime bunu anlatamıyorum..

Konunu içerisinde belirttim küçük çaplı sorunlarımız oldu diye, birinin hatasını başka birine yükleyecek biri değilim sadece bu beni biraz daha tetikliyor diye düşünüyorum,güvenim yok demedim evli bir eski kız arkadaşı var beni nereden bulduysa stalklıyor sevgilimi de öyle, evlenmeden önce daha şiddet gördüğünü anlatmış ama yine de evlenmiş sözde¿ dediğine göre.. Sevgilim şiddet konularında hassastır ve çok da merhametli bir insandır eğer ola ki sevgilimden yardım istese hukuki konularda ona yarım edecek en iyi kişi o, kız da tam bir uyanık geçen sene yazdı sevgilime profil fotoğrafı yoktu çok kötüyüm umarım sen iyisin içerikli bir mesaj,sonra engellemiş ertesi gün baktık engeli kaldırmış profil fotoğrafını açmış iletişime geçmek istiyor açıkça.. Yardım etmemi istese benden sen istemediğin sürece etmem diyor, ama arada karakola gitti beni çağırdı yardım istedi benim tanıklığım biliyordun k herkesten daha üstte tutuluyor yardım etmene bir şey der misin diy ekonu açılınca sordu bu da beni arada bırakıyor ki kız gerçekten çok sinsi sağlam pabuç değil maalesef sevgilime bunu anlatamıyorum..
Peki bu karmaşıklık içinde o ilişkide yine de mutlu olacağınızı düşünüyor musunuz

Peki bu karmaşıklık içinde o ilişkide yine de mutlu olacağınızı düşünüyor musunuz
Çok değer gördüğüm ve değerim verdiğim bir biri, kıza herhangi bir aşk sevgi beslemiyor ama merhameti yüzünden iletişime geçerse bu kız neler yapar Allah bilir.. Tabi ki sırf bu yüzden ilişkimi bitirecek değilim..

Son cümlelerinizi hiç mi hiç anlayamadım. Keşke düzgün yazsaydınız. Eski sevgilisiyle bir araya gelir diye mi endişe ediyorsunuz nedir olay?

Çok değer gördüğüm ve değerim verdiğim bir biri, kıza herhangi bir aşk sevgi beslemiyor ama merhameti yüzünden iletişime geçerse bu kız neler yapar Allah bilir.. Tabi ki sırf bu yüzden ilişkimi bitirecek değilim..
Çok pardon ama iletişime geçse sevgiliniz hemen ondan etkilenip sizden soğuyacak mı? Bu arada kadının ilgi duyduğuna kesin emin misiniz?

Son cümlelerinizi hiç mi hiç anlayamadım. Keşke düzgün yazsaydınız. Eski sevgilisiyle bir araya gelir diye mi endişe ediyorsunuz nedir olay?
Eşi psikopat biri anladığım kadarıyla, sevgilime dahi bulaşabilir, onların bir araya gelmesinden değil endişem, merhamet edip yardımcı olur mu takıntısı diyebilirim.

Çok pardon ama iletişime geçse sevgiliniz hemen ondan etkilenip sizden soğuyacak mı? Bu arada kadının ilgi duyduğuna kesin emin misiniz?
Siz evliyken eski sevgilinizin hesaplarına bakıp yeni sevgilisini her hafta başka siteler aracılığı ile stalklar mıydınız? Evlendikten sonra eski sevgilisi için arkadaşları arasında ben onun değerini bilemedim diye anlatıyormuş, evli biri çevresi dururken niye eski sevgilisine kötüyüm diye yazar da niye iletişime geçmeye çalışır?

Siz evliyken eski sevgilinizin hesaplarına bakıp yeni sevgilisini her hafta başka siteler aracılığı ile stalklar mıydınız? Evlendikten sonra eski sevgilisi için arkadaşları arasında ben onun değerini bilemedim diye anlatıyormuş, evli biri çevresi dururken niye eski sevgilisine kötüyüm diye yazar da niye iletişime geçmeye çalışır?
Burada iş sevgilinizde bitiyor. Eğer bu kadar olaya rağmen hala yardımcı olmak! isterse bence amaç başkadır. Hiç kimse kendini ateşe atmak istemez durduk yere.

Bir şey hissediyorsan doğrudur. Salt suphecilik elinde done olmayandir, seninki ise yasanmisliklarin seni normal insanlara göre daha hizli harekete geçirmeye yarar şekilde algilarini açması. Sana tavsiyem içine atmaktan ziyade plan yaparak müdahale etmen olur.

Sevgilin evli ve mutsuz eski sevgilisinden uzak dursun kadın boşluk moşluk ayağına yürüyor baya

Şiddet durumu varsa ailesi dururken bir başka erkekten yardım istemek heleki eski sevgiliden yok artık

Sevgilin evli ve mutsuz eski sevgilisinden uzak dursun kadın boşluk moşluk ayağına yürüyor baya

Şiddet durumu varsa ailesi dururken bir başka erkekten yardım istemek heleki eski sevgiliden yok artık
Erkek arkadaşımdan ayrıldıktan kısa bir süre sonra bununla tanışıyor, erkek arkadaşımla buluşmak istiyor yeni bir sevgilisi olduğunu söylüyor ve şiddet görüyorum diye yakınıyor birkaç ay sonra evleniyor, evlenmeden önce gelip yine erkek arkadaşıma yakınıyor çok kötüyüm diye borç para alıyor tatile gidecekmiş sözde, bir ay sonra söz yapıyor borcunu da ödemiyor.. Siz düşünün nasıl biri olduğunu 🤷‍♀️

6. hislerimin hep çok kuvvetli olduğunu düşünürüm
Ben bu düşünceyi çok tehlikeli buluyorum. İnsanı paranoyaya bile sürükleyebilirim. 6. hislerim çok kuvvetli hissettiklerim doğru çıkıyor düşüncesi ile insan yanlış düşüncelere çabuk kapılabiliyor

X