Bence sevgiyle çok bagdaştırılması saçma şahsen eşim dogum günümde telefon alıp zaten alıcaktım mecbur bari dogum günü aradan çıktı diyen insanmerhaba kızlar
merak ettiğim bir şey var da.. kendi tecrübelerinizden yola çıkarak sizin de fikirlerinizi bekliyorum..
sorum kadınlar için de geçerli ama daha çok erkekleri merak ediyorum bu konularda..
sizce bir ilişkide romantik olmak, jestler süprizler yapmak karakteristik bir özellik mi yoksa sevgiyle mi alakalı bir durum mu?
yani atıyorum ilişkinizde özel günlere değer vermek bunun için süprizler jestler yapılması veya hediyeler alınması sonucunda tabi yanlış giden bir durumunda olmadığını farzediyorum "bu adam beni çok seviyor, bana çok değer veriyor" şeklinde düşünmek doğru bir düşünce mi?
yani kısaca bu konularda erkeklerle ilgili ne düşünmek daha doğru olur?
eşinizden, nişanlınızdan, sevgilinizden veya eski sevgilinizden örnekler vererek anlatırsanız karşılaştırmalı olarak çok sevinirim
Benimki böyle şeyleri beceremiyor. Liseden beri birlikteyiz. Ben de sevmem klişe sürprizler, jestler. Sevgisini daha orijinal göstersin isterim. Kadın sevince böyle şeyleri, erkek bir şekilde yapıyor bir şeyler. Ama kadın bunu sever o mutlu olsun diye jest planlanması da bana doğal gelmiyor. Mesela bana gül getirmesin ama markette bi şey görsün seversin diye düşündüm aldım desin.
ya ben özel günlere önem veririm açıkçası ama şu şekilde... atıyorum içinden geldiği zaman zaten beni mutluluktan ağlatacak şeyler yapıyorsa dediğiniz gibi gerek yok. ama öyle şeyler yapmıyo. tabi ki küçük jestler falan yapar, bir şey görünce benim için alır falan ama bunlar zaten her ilişkide olur diye düşünüyorum. ama özel günlere (doğum günlerimiz gibi) çok önem verdiğimi bilir ama sanki ona bu konuda sitem etmeyeyim diye yani yaptım demek için yapar ve bu durum beni ne yalan söyleyeyim bazen rahatsız ediyo.Benim 9 yıllık bir ilişkim var şu an nişanlıyız yakında da düğün var inşallah. Benim sevgilim aşırı sürpriz yapmayı sevmez ya da illa özel günlerde sürpriz yapılcak diye düşünmez benden de beklemez (ben sürekli ona el emeği bir şeyler hazırlardım ama 9 yılda aklıma gelen her şeyi tükettim). Ama sevgilim durup dururken ufacık bir şey yapar ve mutluluktan ağlatır. Yani ben özel gün diye zorla yapmasındansa içinden geldiği bir anda yapmasını tercih ediyorum, öyle büyük şeylerde de gözüm yok aldığı bir çikolatayla bile mutlu olan insanım
Bak bu sert olacak ama böyle kafan karışabiliyorsa yeterince sevmiyordur.ya ben özel günlere önem veririm açıkçası ama şu şekilde... atıyorum içinden geldiği zaman zaten beni mutluluktan ağlatacak şeyler yapıyorsa dediğiniz gibi gerek yok. ama öyle şeyler yapmıyo. tabi ki küçük jestler falan yapar, bir şey görünce benim için alır falan ama bunlar zaten her ilişkide olur diye düşünüyorum. ama özel günlere (doğum günlerimiz gibi) çok önem verdiğimi bilir ama sanki ona bu konuda sitem etmeyeyim diye yani yaptım demek için yapar ve bu durum beni ne yalan söyleyeyim bazen rahatsız ediyo.
ben emek verilip yapılan, maddi değeri olmayan şeylerden çok mutlu olan bir insanım ama hiç emek vererek beni düşünürek yaptığı bir şey olmadı. ne bileyim gider çanta alır, takı alır, çiçek gönderir falan. yani hiç emek vererek yaptığı bir süpriz falan olmadı. veya yazdığı güzel bir şey.. yani öyle olunca da sizlere sormak istedim bu acaba karakteristik bir özellik mi, yoksa sevgiyle aşkla alakalı bir durum mu diye..
haklısınız da ne bileyim ben o mutlu olsun diye aylarca düşünüp emek vererek bir şey yaparım mesela ve çok mutlu olur. o bugüne kadar hiç böyle bir şey yapmadığı için galiba kırılıyorum ister istemez.. tabiki karşılık beklemek için yapmıyorum yaptığımı ama atıyorum şak diye gelse yanıma süpriz yapsa seni özledim diye, mutluluktan havalara uçarım ne bileyim bekledim galiba içten içe beni mutlu etmek için emek vererek birşey yapmasını..Bence sevgiyle çok bagdaştırılması saçma şahsen eşim dogum günümde telefon alıp zaten alıcaktım mecbur bari dogum günü aradan çıktı diyen insanşimdi bu adam beni sevmiyor diyemem neden çünkü bence sevgi sadece özel gün oldugunda alınan hediyeyle anlaşılmaz kocam gece uyku arasında alnımdan omuzumdan öper başını boynuma gömüp orada uyur üşümeyeyim diye yorgana bebek gibi sarmalar beni sırf beni aglattı kalbimi kırdı diye kendide oturup benimle aglamış bir adam var karşımda ki normalde çok sert gözükür dışarıdan, hasta oldum ateşim var diye başıma ıslak bez koyup bekler bebek gibi bakar yani bu adam bana böyleyken nasıl bir özel güne deger vermiyor diye sevgisini o günle ölçebilirim ki bence her gün özel ben bu hediye vs durumlarını çok basit ilişkiyi seviyesiz hale getiren birşey olarak düşünüyorum eşimden hediye istemem hiç ama mesela ben seviyorum diye gece 11 de işten geldigi halde arar bulur sevdigim dondurmayı getirir sürpriz yapar bana bu bile yeterlidir bence sevgiyi günlerle sınıflandırmayın
Sevildiğini sana her zaman hissettiriyorsa gerisi önemsizdir deger gördüğünü hissetmen yeterli hediye vs olmasa da olur şahsen ruhumu sevgiye doyursun gerisine gerek yok yanındayken hissettiğim huzur zaten en büyük hediyem heleki önceden yaşadığım hayattan sonra daha kıymetli birşeye sahip olamamya ben özel günlere önem veririm açıkçası ama şu şekilde... atıyorum içinden geldiği zaman zaten beni mutluluktan ağlatacak şeyler yapıyorsa dediğiniz gibi gerek yok. ama öyle şeyler yapmıyo. tabi ki küçük jestler falan yapar, bir şey görünce benim için alır falan ama bunlar zaten her ilişkide olur diye düşünüyorum. ama özel günlere (doğum günlerimiz gibi) çok önem verdiğimi bilir ama sanki ona bu konuda sitem etmeyeyim diye yani yaptım demek için yapar ve bu durum beni ne yalan söyleyeyim bazen rahatsız ediyo.
ben emek verilip yapılan, maddi değeri olmayan şeylerden çok mutlu olan bir insanım ama hiç emek vererek beni düşünürek yaptığı bir şey olmadı. ne bileyim gider çanta alır, takı alır, çiçek gönderir falan. yani hiç emek vererek yaptığı bir süpriz falan olmadı. veya yazdığı güzel bir şey.. yani öyle olunca da sizlere sormak istedim bu acaba karakteristik bir özellik mi, yoksa sevgiyle aşkla alakalı bir durum mu diye..
zaten iki ihtimal var.. ya ben küçük çocuk gibi sevgisini daha çok göstermesini istiyorum yada dediğiniz gibi yeterince sevmiyo..Bak bu sert olacak ama böyle kafan karışabiliyorsa yeterince sevmiyordur. ☹ Çünkü mevzu hediye özel gün değil. Diğer zamanlarda bunu tam hissetsen ne kadar önem versen de senin için de önemsiz oluverir bu günler.
İllaki beklersin de her sürpriz yapan da seviyor olmuyor be gülüm eski sevgilim vardı bana çok hediye vs gönderirdi ayrıldık affet diye msj attı defalarca affetmedim detayı çok aslında da kısa anlatıyım ben ve bana yine affet diye msj attıktan 2 gün sonra nişanlanmış kısaca sürpriz hediye falan hep sevgi işareti olmuyor göz boyamaya çalışan çok böyle yapıp önemli olan duygusal olarak sana deger verdigini hissediyor olman hediye falan basit işlerhaklısınız da ne bileyim ben o mutlu olsun diye aylarca düşünüp emek vererek bir şey yaparım mesela ve çok mutlu olur. o bugüne kadar hiç böyle bir şey yapmadığı için galiba kırılıyorum ister istemez.. tabiki karşılık beklemek için yapmıyorum yaptığımı ama atıyorum şak diye gelse yanıma süpriz yapsa seni özledim diye, mutluluktan havalara uçarım ne bileyim bekledim galiba içten içe beni mutlu etmek için emek vererek birşey yapmasını..
ne güzel.. Allah mutluluğunuzu daim ettirsin..Sevildiğini sana her zaman hissettiriyorsa gerisi önemsizdir deger gördüğünü hissetmen yeterli hediye vs olmasa da olur şahsen ruhumu sevgiye doyursun gerisine gerek yok yanındayken hissettiğim huzur zaten en büyük hediyem heleki önceden yaşadığım hayattan sonra daha kıymetli birşeye sahip olamam
Mantıkla sende karar kılmıştır. Daha iyisini mi bulacam, bu kız güzel, seksi, akıllı, benim aileme uyar vs. Diyor olabilir. Sen emin olmadan ciddi adım atma sakın iki yıl önemli değil isterse on yıl olsun. Benim arkadaşım on yıllık sevgilisini bıraktı zaten en başından olmamalıydı diye diye. Ben arkadaşımı haksız buluyorum ama o başta bitirmesine sebep olan minicik bahanelerinden de kurtulamamasından oldu eminim.zaten iki ihtimal var.. ya ben küçük çocuk gibi sevgisini daha çok göstermesini istiyorum yada dediğiniz gibi yeterince sevmiyo..
ama sevmese iki yıldır hayatımda neden olsun veya benimle bir gelecek düşünsün ki..
Mantıkla sende karar kılmıştır. Daha iyisini mi bulacam, bu kız güzel, seksi, akıllı, benim aileme uyar vs. Diyor olabilir. Sen emin olmadan ciddi adım atma sakın iki yıl önemli değil isterse on yıl olsun. Benim arkadaşım on yıllık sevgilisini bıraktı zaten en başından olmamalıydı diye diye. Ben arkadaşımı haksız buluyorum ama o başta bitirmesine sebep olan minicik bahanelerinden de kurtulamamasından oldu eminim.zaten iki ihtimal var.. ya ben küçük çocuk gibi sevgisini daha çok göstermesini istiyorum yada dediğiniz gibi yeterince sevmiyo..
ama sevmese iki yıldır hayatımda neden olsun veya benimle bir gelecek düşünsün ki..
mantıklı bulduğunu biliyorum.. çünkü tam annesinin istediği gibi biriyim der hep.. bir de güzellik herkese göre değişir ama beni çok güzel bulduğunu, ilk başta evet dediğimde şaşırdığını falan söyler..Mantıkla sende karar kılmıştır. Daha iyisini mi bulacam, bu kız güzel, seksi, akıllı, benim aileme uyar vs. Diyor olabilir. Sen emin olmadan ciddi adım atma sakın iki yıl önemli değil isterse on yıl olsun. Benim arkadaşım on yıllık sevgilisini bıraktı zaten en başından olmamalıydı diye diye. Ben arkadaşımı haksız buluyorum ama o başta bitirmesine sebep olan minicik bahanelerinden de kurtulamamasından oldu eminim.
Erkekleri tanıyın önce bir kadın kadar düşünceli olmasını bekliyorsunuz fakat erkekler düz mantıktır yani çok nadir bir erkek kadın kadar düşünceli olur dedigi gibi belki durumu müsait olmadı erkekler çok planlı ilerlemeye müsait bir zeka seviyesine sahip olmuyorlar heleki sevgili konusunda bence siz yeterli seviyede sevildiğinizi hissetmiyorsunuz sorunda burada başlıyor eger sevildiğini gerçekten hissetsen takılmadım bunlara bişey söylim mi dogru insan ruh eşini bulduğunda bunu hissediyorsun ve hiç şüphen olmuyor bundan belkide dogru insan degil karşındaki belliki görüşemiyorsunuz sık sık mesela diyelim 2 3 hafta sonra görüştügünde ne hissediyorsun hiç unutmam eşimle sevgiliyken İstanbul a çalışmaya gitmişti 2 hafta duramadık görüşmek istedik o ankara ya geldi bende buradan gittim arabadan indik sarıldık falan ben elini tuttuğumda bir insanın sevgisini özlemini ellerinden bile hissedebilecegini ilk orada ögrendim o duygu anlatılmaz eşim el ele tutuşarak ruhunu ruhuma katıyordu Bildigin çok sevgilim oldu hiç birinde eşimde hissettiğim duygular olmadı hatta eşimden önce çok sevip acı çektiğim bir sevgilim vardı unutması çok zor olan onda bile böyle hissetmedim dogru insan oldugunda anlarsın karşındaki dogru degildir belki iyi düşünne güzel.. Allah mutluluğunuzu daim ettirsin..
hediye falan da değil aslında olay. hediye gönderir. ama ben sanki aldım demek için, bir sorumluluk olarak gördüğü için yapıyormuş gibi hissediyotum..
mesela bir örnek vereyim ben onun doğum gününden aylar önce bir kitap hazırlamaya başladım, günlük tarzında.. arkadaşlarını da toplayıp yanına gittim birde yeni bir gitar almıştım ona hediye ettim süpriz oldu yani her şey ve çok mutlu oldu..
ama o benim doğum günümde kargoyla bir çanta gönderdi.. vakti olmasına rağmen yanıma da gelmedi" bu ay biraz sıkışık olduğum için sadece hediye alabildim" dedi.. bende alındım... sonuçta ta aylar öncesinden birikim yapıyorsam ben, gerekirse kartımdan taksit yaparak bir şeyler ayarlıyorken onun böyle yapması beni biraz üzmüştü.. hergün hazırladığım deftere birşeyler yazıyorken onunla ilgili... bana yeterince değer vermiyor mu gibisinde..
Biri kötü şeyler söylemeliyse o ben olmak isterim. Kimse bunu üstlenmek istemez. İnnnşallah yanılıyorumdur.mantıklı bulduğunu biliyorum.. çünkü tam annesinin istediği gibi biriyim der hep.. bir de güzellik herkese göre değişir ama beni çok güzel bulduğunu, ilk başta evet dediğimde şaşırdığını falan söyler..
yani ona mantıklı geldiğimi çok iyi biliyorum zaten..
yorumunuz için teşekkürler ama bunlar benim içimde kurduğum kötü şüpheler de olabilir bilmiyorum..
zaman gösterir inşallah neyin ne olduğunu
özelden konuşabiliyor muyuz? yeniyim de mesaj atmayı bilmiyorum size.. sormak istediğim birşey var erkek arkadaşımla ilgiliErkekleri tanıyın önce bir kadın kadar düşünceli olmasını bekliyorsunuz fakat erkekler düz mantıktır yani çok nadir bir erkek kadın kadar düşünceli olur dedigi gibi belki durumu müsait olmadı erkekler çok planlı ilerlemeye müsait bir zeka seviyesine sahip olmuyorlar heleki sevgili konusunda bence siz yeterli seviyede sevildiğinizi hissetmiyorsunuz sorunda burada başlıyor eger sevildiğini gerçekten hissetsen takılmadım bunlara bişey söylim mi dogru insan ruh eşini bulduğunda bunu hissediyorsun ve hiç şüphen olmuyor bundan belkide dogru insan degil karşındaki belliki görüşemiyorsunuz sık sık mesela diyelim 2 3 hafta sonra görüştügünde ne hissediyorsun hiç unutmam eşimle sevgiliyken İstanbul a çalışmaya gitmişti 2 hafta duramadık görüşmek istedik o ankara ya geldi bende buradan gittim arabadan indik sarıldık falan ben elini tuttuğumda bir insanın sevgisini özlemini ellerinden bile hissedebilecegini ilk orada ögrendim o duygu anlatılmaz eşim el ele tutuşarak ruhunu ruhuma katıyordu Bildigin çok sevgilim oldu hiç birinde eşimde hissettiğim duygular olmadı hatta eşimden önce çok sevip acı çektiğim bir sevgilim vardı unutması çok zor olan onda bile böyle hissetmedim dogru insan oldugunda anlarsın karşındaki dogru degildir belki iyi düşün
Atıyorum msj şimdiözelden konuşabiliyor muyuz? yeniyim de mesaj atmayı bilmiyorum size.. sormak istediğim birşey var erkek arkadaşımla ilgili
Canım senin üye profili görüntülemene sınır getirilmiş girip özelden msj atamıyorum maalesefözelden konuşabiliyor muyuz? yeniyim de mesaj atmayı bilmiyorum size.. sormak istediğim birşey var erkek arkadaşımla ilgili
İsmime tıkla profilime gir orada özel msj bölümü çıkacak öyle atarsın bana msjözelden konuşabiliyor muyuz? yeniyim de mesaj atmayı bilmiyorum size.. sormak istediğim birşey var erkek arkadaşımla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?