• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kadının erkekten büyük olması

Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?

Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadar :KK70: ilk başlarda çekindiğim için kimseye söyleyememiştim ama doğum günleri vs. olunca artık herkes biliyor:olamaz:

Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadar :KK70: ilk başlarda çekindiğim için kimseye söyleyememiştim ama doğum günleri vs. olunca artık herkes biliyor:olamaz:
Bizde ilk bu konu konuşulmuştu ortak bulunduğumuz yerde.

Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında

Olmaz diyeyim. Erkeklerin gecirdigi bir donem var. Cogu seyi uc noktalarda yasiyorlar. Sabah kadar icip 2 saat uykuyla ise gidiyor, sabaha kadar okey oynayip yine ayni sekilde ise gidiyor, isin ozeti duzensiz tuhaf bir hayat yasiyorlar sonra duruluyorlar. Hatta şöyle soyleyeyim "bir erkegin esas yasi=simdiki yasi - 7". Bize gore geriden geliyorlar

Olmaz diyeyim. Erkeklerin gecirdigi bir donem var. Cogu seyi uc noktalarda yasiyorlar. Sabah kadar icip 2 saat uykuyla ise gidiyor, sabaha kadar okey oynayip yine ayni sekilde ise gidiyor, isin ozeti duzensiz tuhaf bir hayat yasiyorlar sonra duruluyorlar. Hatta şöyle soyleyeyim "bir erkegin esas yasi=simdiki yasi - 7". Bize gore geriden geliyorlar
Haklı olabilirsiniz kafam çok karışık

:KK31:6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden 🤣
Eşimle aramızda olan yaş farkımız bu.
Ben 36 yaşımdayım o 30 🥱 Evlendiğimiz de ben 30 o 24 yaşındaydı 🤣
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda 🙈
OO çıtır almışsın :KK8:

Back
X