- 28 Aralık 2020
- 49
- 31
- 18
- Konu Sahibi fikir_alan
Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Madem böyle ciddi adım atmayı erteleyin.Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
Olabilir yaşlar benceBazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadarBir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Zaten ciddi bir adım şuan atamam, onun bana karşı oyle bir hissi oluğunu düşünmüyorum. Yaş konusunu kendimde aşabilsem belki daha farklı davranabilirim cesaretimi toplayıpMadem böyle ciddi adım atmayı erteleyin.
Bizde ilk bu konu konuşulmuştu ortak bulunduğumuz yerde.Ben eşimden 3 yaş büyüğüm :) eşim yaşından büyük duruyor o yüzden sevgililik zamanında hiç yaşını sormak aklıma gelmemişti taki kimliğini görene kadarilk başlarda çekindiğim için kimseye söyleyememiştim ama doğum günleri vs. olunca artık herkes biliyor
![]()
yani ben hiç eksi bir durum yaşamadım bu sebepten sizde yaşamazsınız diye umuyorum . ben ilk başlarda dediğim gibi çok kafaya takıyordum sonrasında takmamaya başladımBizde ilk bu konu konuşulmuştu ortak bulunduğumuz yerde.
Cevabınız için teşekkür ederim, sağolun :)yani ben hiç eksi bir durum yaşamadım bu sebepten sizde yaşamazsınız diye umuyorum . ben ilk başlarda dediğim gibi çok kafaya takıyordum sonrasında takmamaya başladım
Keşke herkes sizin gibi düşünse :) hatta şuan hoşlandığım kişi bile boyle düşünmüyor belkidedünyanın en normal şeyi :) eşimden 2 yaş büyüğüm hiç belli bile olmuyor. olsa da bize ne yani seviyoruz :)
Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
O genel çocukluklarına lafım yok ama başka sıkıntılar ileride baş gösterir mi diye insan çekiniyorBen de tam iki yaş büyüğüm , 30larda tanıstıgımız ıcın hıc sorun olmadı , erkekler her yasta bıraz cocuk onu unutmamak lazım yine de
Haklı olabilirsiniz kafam çok karışıkOlmaz diyeyim. Erkeklerin gecirdigi bir donem var. Cogu seyi uc noktalarda yasiyorlar. Sabah kadar icip 2 saat uykuyla ise gidiyor, sabaha kadar okey oynayip yine ayni sekilde ise gidiyor, isin ozeti duzensiz tuhaf bir hayat yasiyorlar sonra duruluyorlar. Hatta şöyle soyleyeyim "bir erkegin esas yasi=simdiki yasi - 7". Bize gore geriden geliyorlar
OO çıtır almışsın6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
Eşimle aramızda olan yaş farkımız bu.
Ben 36 yaşımdayım o 30Evlendiğimiz de ben 30 o 24 yaşındaydı
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda![]()