ilişkide hissedememe sorunu

elifcegunluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
75
19
7 yıllık evliyim yılların verdiği alışılmışlıktanmıdır bir fikrim yok ama eşimle ilişkiye girmemiz çok kısa sürüyor o her zaman istekli bende ama çok kısa sürüyor erken boşalmaktan kaynaklı ve direk ön sevişme vs. olmadan olaya giriyor ve ben rahatlayamıyorum buda beni sürekli istekli hale getirmeye başladı halbuki ilk zamanlar asla böyle değildi çok tutkulu olurdu kısa bir süre cinsel isteğim kaybolmuştu hep kaçardım ama şimdi libidommu yükseldi ne oldu yetersiz kalıyor her istekli olduğumda birlikte oluyoruz ama çözüm olamadı kendisinede söylemek istemiyorum bunu kırılmasını istemiyorum erkekler bilirsiniz eksiklik olarak görürler kendilerinde zaten kendide anladığım kadarıyla hoşnut değil gibi yine geldi diye söylenirdi bazen nasıl bir çözüm olabilir.

Nöööy kırılmaması icin söylemek istemiyorum muuu.🙄
Simdi siz susuyorsunuz o ön sevismesiz bile harikalar yaratiyorum sanıyor belki de?🤦🏻‍♀️
Hulk degilse nasıl olacak az düsünsün.
Söylemeden sorun cozulmez.İlla yüzüne beceriksizsin denmez elbette ama sevisirken yönlendirirsin tavsan miyiz nereye gel daha yeni basladiklar falan :KK70:

Gururu çin malı mı ki hemen kırılacak? Asdagsvah😅
Şaka bi yana bunun tek yolu konuşmak. Olmadı ön sevişmeyi siz başlatıp uzun tutabilirsiniz.
Yönlendirin yani onu.

Nöööy kırılmaması icin söylemek istemiyorum muuu.🙄
Simdi siz susuyorsunuz o ön sevismesiz bile harikalar yaratiyorum sanıyor belki de?🤦🏻‍♀️
Hulk degilse nasıl olacak az düsünsün.
Söylemeden sorun cozulmez.İlla yüzüne beceriksizsin denmez elbette ama sevisirken yönlendirirsin tavsan miyiz nereye gel daha yeni basladiklar falan :KK70:
ilahi güldürdünüz :KK70:
ee tabi oluyor yönlendirmeler valla zamanla odunlaştı bende anlamadım ilk zamanlar böyle değildide ben yönlendirdikten sonrada ne anlamı var azcık kendi ipleri ele alsında istiyorum

ee tabi oluyor yönlendirmeler valla zamanla odunlaştı bende anlamadım ilk zamanlar böyle değildide ben yönlendirdikten sonrada ne anlamı var azcık kendi ipleri ele alsında istiyorum
Onlari beklersek sadece içte araci gibi oluyoruz ama.Hosunuza giden seylerde kesinlikle acık olmali ya da iste on sevisme kısa tutulacak gibi geldiginde kesinlikle modunuz düsmeden o an alin elinize kontrolü.
İlk zamanlardan cıkar rutine girer olay zaten o rutinden hakkın rahmetine kavusuya gitmemesi:KK70:

Gururu çin malı mı ki hemen kırılacak? Asdagsvah😅
Şaka bi yana bunun tek yolu konuşmak. Olmadı ön sevişmeyi siz başlatıp uzun tutabilirsiniz.
Yönlendirin yani onu.
evet birşeyler yapıyorum bende ama biraz daha dikkat etmem lazım demekki bendede var eksiklikler olabilir bakalım ona rağmen düzelme olacakmıı

Onlari beklersek sadece içte araci gibi oluyoruz ama.Hosunuza giden seylerde kesinlikle acık olmali ya da iste on sevisme kısa tutulacak gibi geldiginde kesinlikle modunuz düsmeden o an alin elinize kontrolü.
İlk zamanlardan cıkar rutine girer olay zaten o rutinden hakkın rahmetine kavusuya gitmemesiee
ee bence rutine girdi bizimki çok uzuuun zamandır böyleydide artık canıma tak etti özelde kimseyede anlatamıyorum tabi kendimi :KK70:
tavsiyelerine uyucam ama bakalım

ay o kirilmasin diye, sizin iciniz geciyor farkinda misiniz? :) birakiniz kirilsin, beraber toplarsiniz.

Hissedemiyorum derken ilişki sırasındaki vajinadaki hissizlik mi yoksa tutku yok anlamında hissizlik mi? Her şekilde eşinizle paylaşmalısınız, olur öyle dönemler, kırılacak gücenecek bir şey yok. 🤭

akil vermek gibi olmasin ama kacinilmaz sonun farkina vardiginiz an iliskiyi kesip, sizin hosunuza giden bir pozisyona gecin. uzatmalari oynayin. :)

akıl verin tabii düşünemiyorum çünkü şuan son radde buraya yazmak oldu işte :) hoşuma giden bir pozisyon ne olabilir ki bir bulabilsem

7 yıllık evliyim yılların verdiği alışılmışlıktanmıdır bir fikrim yok ama eşimle ilişkiye girmemiz çok kısa sürüyor o her zaman istekli bende ama çok kısa sürüyor erken boşalmaktan kaynaklı ve direk ön sevişme vs. olmadan olaya giriyor ve ben rahatlayamıyorum buda beni sürekli istekli hale getirmeye başladı halbuki ilk zamanlar asla böyle değildi çok tutkulu olurdu kısa bir süre cinsel isteğim kaybolmuştu hep kaçardım ama şimdi libidommu yükseldi ne oldu yetersiz kalıyor her istekli olduğumda birlikte oluyoruz ama çözüm olamadı kendisinede söylemek istemiyorum bunu kırılmasını istemiyorum erkekler bilirsiniz eksiklik olarak görürler kendilerinde zaten kendide anladığım kadarıyla hoşnut değil gibi yine geldi diye söylenirdi bazen nasıl bir çözüm olabilir.
Konu sahibi biz mi mutlu edecegiz sizi, kocaniza söyleyin bi zahmet

Son düzenleme:
Hissedemiyorum derken ilişki sırasındaki vajinadaki hissizlik mi yoksa tutku yok anlamında hissizlik mi? Her şekilde eşinizle paylaşmalısınız, olur öyle dönemler, kırılacak gücenecek bir şey yok. 🤭

aslında burda uzun uzadıya her şeyi anlık yazamıyorsun ilk aklına gelenler çıkıyor ortaya eşim kırılmasın dediğim noktada şu arkadaşlar sürekli sürekli yüzüne çarpmak anlamında dedim aslında bir yerde çünkü bir kere ilişki anında söyledim oldu bittiye getiriyorsun ben birşey anlamıyorum yapasım kaçıyor diye daha ne diyebilirim kii :KK70:

Kendisi de sorunun farkındaysa doktora gitmesi en doğrusu aslında ama geciktirici sprey ya da prezervatif faydalı olabilir. Prezervatif hissi azalttığından az da olsa gecikme oluşuyormuş. Sevişmeyi uzatsanız eliyle falan sizi hazırlasa ya da siz kendinize dokunarak duruma destek olsanız faydası olmaz mı acaba. Aslında bütün bunlar konuşmanız gereken şeyler

aslında burda uzun uzadıya her şeyi anlık yazamıyorsun ilk aklına gelenler çıkıyor ortaya eşim kırılmasın dediğim noktada şu arkadaşlar sürekli sürekli yüzüne çarpmak anlamında dedim aslında bir yerde çünkü bir kere ilişki anında söyledim oldu bittiye getiriyorsun ben birşey anlamıyorum yapasım kaçıyor diye daha ne diyebilirim kii :KK70:
İlişki sırasında değil de bittikten sonra birlikte uzanırken falan söyleseniz, ben böyle mutlu değilim ilk zamanlarımızdaki gibi uzun uzun sevişmek istiyorum, hem böyle olunca doymuyorum da diyebilirsiniz. Arkadaşlar haklı siz aktif olun biraz da ama siz onunla ilgilenirken o da boş durmayıp sizi uyarsın.

Evet söylediğimde bir kıymeti kalmıyor derken haklısınız ama söylemeden de olmuyor. O düşünsün demek yanlış, ağlamayan çocuğa meme vermiyorlar. Beklentinizi söyleyeceksiniz ki o da bilsin. Ben yıllarca yaptım bunu, 3 ay iyi gider sonra yine tembelliğe vururdu, her seferinde tekrarladım, 14 yıldır evliyim artık gerek kalmıyor

Yani önce sorun varmış gibi konuşmayın ama ilişkinin artık rutine döndü farklı şeyler deneyelim mi diyerek farklı pozisyonlar, on sevisme, farklı ortamlarda ilişki bile teklif edersiniz. Hani memnuniyetsizlik değil de heyecan peşinde olduğunuzu düşünsün umarım anlatabildim 🙈

Esinde kronik erken bosalma var senin sucun ne olabilir. Yine geldi diye soylenecegine çözüm bulması gerekiyor.

Aynı durumu ben de yaşıyordum, internette bir makale okudum, erken boşalma ön sevişme olmadığından olur diye. Ön sevişmeye ağırlık vermek istediğimi kırmadan nasıl söylerim diye düşünüyordum. Sonra eşime dedim ki vajinamda kuruluk var ve ıslanmadan yapınca canım yanıyor, içeride de tahribat oluştuğu için sonraki birlikteliğimizde acı daha da artıyor. Konuya girmeden önce ıslanmam için biraz daha sevişsek?😂 Sonra eşim bu dediğimi her seferinde tekrar ettiğim için mecburen daha da özenli davranmaya başladı. Sorun da zamanla çözüldü çok şükür. Naçizane önerim olabilir etkisi olursa:)

X