Merhaba arkadaşlar size sormak ve önerinizi almak istedim bi konu var 23 yaşındayım ve bi erkek arkadaşım var sosyal medyada tanıştım ilk başta herşey okadar güzeldiki yani sanki birbirimiz icn yaratılmış gibiydik 1 yildirki konuşuyoruz ama hala yan yana gelemedik sürekli ayrıl barış oldu ailemden dolayı meseleler oldu ama 1 ay sonra bi aksilik çıkmazsa buluscaz ama bnm sorum şu bni hep sevdiğini benden iyisini bulamiycagini söyluyo tanistiktan 5 ay sonra çok kötü kavga ettik bn ayrıldım sorunda instagram da birini eklemediydi sonra bişekilde barıştık sevdiğine inandım için ancak daha sonra instagram da arkadaşıyla olan konuşmaları okudum orda başkasını sevdiğini ama kızın onu sevmedini beni sevmedini anlatmıştı bn ayrıldım ama bana bn seni seviyorum doğru yaptım bi hata ama seni seviyorum dedi bna güvenmem için beklerim dedi daha önceki ayriliklarimizdada arkadaşlarının önerdiği kızlarla arkads oldu hemn tanışmak için şuan sevgiliyiz çok seviyorum onu zaafın var ona karşı ayrılamıyorum ama onu unutup unutamadığını bilmiyorum sizce napmaliyim onsuz da olmuyo aklında hala o varmi yada ilerde bni aldatormi çok şüpheleniyorum napmaliyim?