İlişkide emla krem kullanmak ?

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Merhabalar 11 aylık evliyim ve eşimle hala ilişkiye giremedik ne yazıkki canım cok acıyor ilişkiye girerken.. ben de bu yüzdem emla krem kullanmayı düşündüm . Sizce mantıklı mı acıyı azaltır mı ? Doktora gitmek istemiyorum allttan muayene ediyolar cünkü 🥺

Merhabalar 11 aylık evliyim ve eşimle hala ilişkiye giremedik ne yazıkki canım cok acıyor ilişkiye girerken.. ben de bu yüzdem emla krem kullanmayı düşündüm . Sizce mantıklı mı acıyı azaltır mı ? Doktora gitmek istemiyorum allttan muayene ediyolar cünkü 🥺
O dediğiniz kremi bende eczaneden alıp kullanmiştim ilk zamanlar ama Olmayınca onunla da olmuyor.. Bende yine başarısız olmuştu yani..

O dediğiniz kremi bende eczaneden alıp kullanmiştim ilk zamanlar ama Olmayınca onunla da olmuyor.. Bende yine başarısız olmuştu yani..
Herhangi bi yan etkisi oldu mu acıyo mı azaltmadı nasıl yaramadı işe ? Sonra geçti mi nasıl gecti ?

Herhangi bi yan etkisi oldu mu acıyo mı azaltmadı nasıl yaramadı işe ? Sonra geçti mi nasıl gecti ?
Yok yan etkisi falan olmadi. Dış yüzeye sürüyosun orası uyuşuyor. Ama içeriye bişey olmuyor yine kasıyosun kendini yine olmuyor anlayacağın. Bende bu şekildeydi yani:))

O bir işe yaramaz canım, sen en iyisi alkol al ilişkiye girmeden önce gevşetici etkisi olur.

Eğer cildin hassassa yanabilir benim aşırı yanmıştı

1. Emla lokal anestezi kremidir , iliskide kullanirsaniz da bir cesit geciktirici olur , yani 10 dakikalik bir bosalma suresi olur sana 30-40 dk

Ben de öyle diyip baslıyorum ama eşim hemen anında yapamıyorr uzattıkça daha cok acıyacağını sanıyorum :(
Ah bu eşler zaten biraz da onlar yüzünden. Bazıları çok aceleci bazıları olur Bi gün modunda..

Back