Iliskide cok zorlaniyorum

Nilipek38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
1
0
1
29
Kızlar merhaba ben 3 buçuk aylik evliyim ama.halen iliskiye tam boyutunda giremedik, bi kismina kadar oluyor sonrasıicim cok yaniyor olmuyor artik psikolojim cok bozuldu vajinusmus değilim diye düşünüyorum çünkü bi kısmı icerde oluyor ama devamında bisey ittiriyor o da canimi yakiyor bana yardimci olun ltf.ne yapmam gerek

Doktora gidip muayene olmam gerek.

bende 3 aylık evliyim tatlım. vajinismusu 2 hafta önce filan yendik. benimde öyle oluyor. kaba tabirle söylücem , köklemek kısmında çok rahat değilim. normal bence. zamanla geçecektir. Bebe yağı denediniz mi? bebe yağı ile baya kayıyor , acımıyor, tahriş olmuyor.

Benim rahmim ters olduğu için ben 8 senelik evliyim hala zorlanıyorum

Canım bende 1 senelik evliyim ilk ilişkiye 10 gün boyunca giremedim çok canım aciyodu sonra yavaş yavaş denemelerle ilerleyebildik pisikolojim bozulmuştu benimde. sonra şöyle düşünmeye başladım neden acele ediyorum ki bir ömür beraberiz zaten akışına bırakarak ilerleyebiliriz die dusundum ve inan çok işe yaradi doktora falan gitmene gerek yok kendin asabilirsin ona bakarsan affola bu dediğim zevk almıyorum halen ama onuda asicam acele etme pisikolojini kendin iyilestir eşinde yardımcı olursa hiç tasa etme derim canim

Bende evliligin ilk zamanlar i yasamistim benzer şeyleri hala kastigimda yanar sanki alamayacak gibi olurum.zevk kismina gelince kimi klitoral kimi vajinal bosaliyor.belli ki senin ki klitoral o esnada biraz klitorisini uyarmani oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…