- 30 Eylül 2024
- 7
- -3
- 24
- Konu Sahibi runalessata
Benim çok sevdiğim bir sevgilim var oda beni çok seviyor ama ilişkiye ilk başladığımızda bazı şeyler benden sakladı ve ben şüphelendim benden gizli bir şeyler yaptığını düşünüyordum başkasıyla birlikte olduğunu düşündüm ve bunu düşünerek bende birkaç kişiyle konuştum ama sadece konuştum arkadaşça sonra bunları gördü ve her şeyin bittiğini söyledi ben durumu anlattım senin yaptığını düşündüğüm için yaptım dedim ama anlamadı ve bitirme kararı aldı başta çok üzüldüm ve peşinden çok koştum en son bir mesaj attım çünkü çok belirsiz bir şekilde gitti ne bittik ne devam ediyoruz şuan
Bana bir şey söyle dedim evet mi hayır mı çocuk gibi engelleyip durma dedim bir cevap ver ona göre yoluma bakacağım dedim sürekli engelliyor şimdi ben ne yapacağım hayatımamı bakayım yoksa onumu bekleyeceğim bilmiyorum belirsizlik içerisinde bıraktı gitti beni lütfen düşüncelerinizi söyleyin bana.
Bana bir şey söyle dedim evet mi hayır mı çocuk gibi engelleyip durma dedim bir cevap ver ona göre yoluma bakacağım dedim sürekli engelliyor şimdi ben ne yapacağım hayatımamı bakayım yoksa onumu bekleyeceğim bilmiyorum belirsizlik içerisinde bıraktı gitti beni lütfen düşüncelerinizi söyleyin bana.