A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 10.071 10.509 31 16 Haziran 2022 Konu Sahibi vintagesevenn #21 Cileklidon_ .!.: Evet benimki de öyle bu aralar çok şükür niye bilmiyorum bir şeyler yolunda gidiyormuş gibi hissediyorum. He bir de libidom yüksekken de çok ıslaklık oluyor ama bazen aşırı isteksiz, sönük oluyorum o zamanlar resmen kuru incir gibiyim Genişletmek için tıkla... Ayyy ben de.bazı günler 24 saat yapsam yetmez bazı günler de karşıdan talep gelirse anca.
Cileklidon_ .!.: Evet benimki de öyle bu aralar çok şükür niye bilmiyorum bir şeyler yolunda gidiyormuş gibi hissediyorum. He bir de libidom yüksekken de çok ıslaklık oluyor ama bazen aşırı isteksiz, sönük oluyorum o zamanlar resmen kuru incir gibiyim Genişletmek için tıkla... Ayyy ben de.bazı günler 24 saat yapsam yetmez bazı günler de karşıdan talep gelirse anca.
cileklidon Bir gün bende anne olacağım. Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 4.025 16.584 16 Haziran 2022 Konu Sahibi vintagesevenn #22 Ferhans .!.: Ayyy ben de.bazı günler 24 saat yapsam yetmez bazı günler de karşıdan talep gelirse anca. Genişletmek için tıkla... Bende öyle mesela şu 1 buçuk haftadır doymuyorum resmen geçen ay resmen köşe bucak kaçıyordum
Ferhans .!.: Ayyy ben de.bazı günler 24 saat yapsam yetmez bazı günler de karşıdan talep gelirse anca. Genişletmek için tıkla... Bende öyle mesela şu 1 buçuk haftadır doymuyorum resmen geçen ay resmen köşe bucak kaçıyordum
delibirselvi Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2021 1.793 1.907 26 17 Haziran 2022 Konu Sahibi vintagesevenn #23 E peki çözümünü bilen var mı bu durumun? Ara sıra ben de yaşıyorum çok rahatsızım
A Aysenimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2022 10.071 10.509 31 17 Haziran 2022 Konu Sahibi vintagesevenn #24 delibirselvi .!.: E peki çözümünü bilen var mı bu durumun? Ara sıra ben de yaşıyorum çok rahatsızım Genişletmek için tıkla... Biz arada çıkartıp kuruyana kadar okşuyoruz birbirimizinkini.hem çok da zevkli oluyor.
delibirselvi .!.: E peki çözümünü bilen var mı bu durumun? Ara sıra ben de yaşıyorum çok rahatsızım Genişletmek için tıkla... Biz arada çıkartıp kuruyana kadar okşuyoruz birbirimizinkini.hem çok da zevkli oluyor.