Evet ben araması için ısrar etsem bile, tatilde değilken her gün arıyordum burda barı aramayalım diyorduTamam tatile gidince hep telefonuna bakamaz zorunda da değil ama günlerce aramamak nedir. İnsan günde 5 dk da olsa bir sesinizi duymak ister. Onun dışında çok darlama potansiyeliniz var gibi. Kimse sizden önemli değil bu kadar insanların üstüne düşmeyin. Ayrıca ara verme işleri de yalan saçma ve gereksiz. Adam gezeyim tozayım dönünce bakarız canım isterse barışırım modunda. Bu durumu nasıl sindirebiliyorsunuz?
Nerde ne yaptığını da söylemiyordu zaten, ben sorunca da ‘ her anımın hesabını beremem kusura bakma’ diyorduçocuk seni sevmiyor? bence.. 2-3 gün aramamak benim için ilişkiyi bitirmek için yeterki bir sebeptir. insan sevdiğini merak eder. ben tatildeyken bile en azından her sabah ve her gece yatmadan önce arardım. gğn içinde gittiğim, gördüğüm yerlerin fotoğrafını falan atıyordum. üzülme bence. Allah kurtarmış. 1 ay sonra gelince de hadi yallah de. bi ay istediği gibi alem yapacak bir ay sonra koyduğu yerde bulacak seni hemi? yok öyle dünya
Kendimi sevemiyorum bir türlüManipülasyona gelme, sevgiliyse arayacak soracak.
Ama ilk önce birisini değil kendini sevmekten başla zavallı durma dik dur…
ya kız bırak bunuuu. ömrünü yer senin he. bir de hepsi senin sucunmus gibi seni bu duruma ikna etmis. büyük usta valla. hiç üzülme valla kurtuldun diye sevin.Nerde ne yaptığını da söylemiyordu zaten, ben sorunca da ‘ her anımın hesabını beremem kusura bakma’ diyordu
Haklisiniz manipule edildigimin bende farkindayim.. bana ´sen ozguvensizsin’ diyerek gitti zaten.Sizde de problem var ancak ben eski konunuza da dayanarak söylüyorum bu adam sizi manipüle ediyor. Diğer konuda da sizi manipüle ederek kendi borcunu size ödetmeye çalışmıştı. Siz bunaltan bir insan gerçekten olabilirsiniz. Ancak siz aramadıkça aramayan, günlerce cevap vermeyen ve sizi sövüşlemeye çalışan erkek arkadaşınız daha anormal. Ve sizi sevdiğini de düşünmüyorum
Evet bu durumda olmamiz senin sucun dedi en sondaya kız bırak bunuuu. ömrünü yer senin he. bir de hepsi senin sucunmus gibi seni bu duruma ikna etmis. büyük usta valla. hiç üzülme valla kurtuldun diye sevin.
Yaziyordu ama daha az ve aramiyordu asla gun icinde 2 dakika bile tatildeyim diyerek ..Ben boyle iliskilere iliski diyemiyorum. Ne demek sevgiliyi 3 gun merak etmemek yahu?
Kaygili baglanan baska birini bulun, sizi ancak oyle biri mutlu eder.
Ama bende de hata yok mu.. yani cevremde herkes beni sucluyor bir erkege nerde naptin diye sorulmaz diyerek yada aramazsa aramasin tatilde neden darladin cocugu diyerek..Sakın arama, o ararsa da açma.
Hayır yok, adam seni öyle bir sindirmiş ki kendini suçluyor ve psikolojini bozuyorsun. Tatile gidip bana vakit ayırmayan adam eski sevgilim olurdu. Hee her dakika tepesine binersin o ayrı bir mevzu ama sende öyle bir şey de yok. Üzgünüm ama bu çocuk seni sevmiyor.Ama bende de hata yok mu.. yani cevremde herkes beni sucluyor bir erkege nerde naptin diye sorulmaz diyerek yada aramazsa aramasin tatilde neden darladin cocugu diyerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?