- 23 Kasım 2022
- 4
- 4
- 1
- 31
Seni çok iyi anlıyorum. Fakat ben olaya tamamen şu gözle baktım. Daha şimdiden seninle bu şekilde ilgilenen sana bu şekilde gelen biri evlenince nasıl bir adam olur hiç düşündün mü? Aileni bile karşına almaya hazırsın ama o sana net bir cümle bile kuramıyor. Savasirsin kazanırsın ailen düşman olsa da yine dost olarak gelecektir şüphen olmasın. Fakat böyle bir adam daha köprüyü geçmeden bu sekildeyse köprü geçirdikten sonra canın çok yanar. En kötüsü de kendin istediğin için faturasını kimseye kesemezsin. Aşk öyle acı ki hele ki sevdiğini ellerinle sen bırakırsan ama malesef bazen yere düşeceğini bilsende o dal kesilmeli. Ileriki hayatın için bunu kendine yapma şimdi hersey yoluna bir şekilde girer ama sonrası büyük acı..Merhaba ..
Ozel hayatimi internette paylasmaktan cekinsemde, artik cok caresiz kaldim ve size geldim. Fikirlerinize, onerilerinize ihtiyacim var.
Ben 22 yasina yeni girmis bi genc kizim.. Kendisini belki kendimden cok sevdigim bi sevgilim var.. 20 yasindayken tanismistim ama baya olaylar oldu, ve suan henuz bikac aydir yine beraberiz. Ben onu beraber olmadigimiz zamanda hep dusunuyodum zaten, o herzaman ilk ve tek askim olarak kalmisti. Bana geri dondugunde, eger eglence ariyosa dogru secenek olmadigimi, ben artik zaman kaybetmek istemedigimi soyledim. O da aklinda zaten boyle bisey olmadigini, benimle olmak istedigini soyledi.
Guzel zaman gecirdik, gelecege dair konusmalar yapti. Hatta bir ay oncesine kadar evlilik konusunda cok ciddi ve istekliydi. Ama su son ay bana karsi tavirlari sicak olsada, artik evlilikten bahsetmedigi konuyu hep ben actigimi farkettim. Bu durum beni cok yipratiyo. Ailem onu hayatta kabul etmeyecegini bildigim halde ben onunla kaldim ve evet onunla evlilikte planliyorum- sonum ne olursa olsun. Onun bu konuda ciddiyetsiz tavirlari hosuma gitmiyo. Ben hemen evlenmesekte bi ciddi adim istiyorum, belki bi nisan, soz… dedigim gibi her turlu onun icin savasmaya hazirim. Sadece bu iliskiyin oylesine bi iliski olmadigindan emin olmak istiyorum. Evlilik konusunda okadar bunalttim ki artik acabilecegimi sanmiyorum. Nasil konussam, ne desem?
Gercekten benimle evlenmek gibi bi plani yoksa ilerde, ne kadar sevsemde ayrilmaliyim. Zaman kaybetmek istemiyorum.