- 1 Mayıs 2021
- 408
- 17
- 48
- 30
- Konu Sahibi nisanlimterketti
-
NormalMerhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilim
Sizdede oluyor mu basım dönüp midem çok bulanınca biraz korkuyorum ilişkiden kaçıyorum hep öyle oluyo diyeNormal
İlk gün olduSizdede oluyor mu basım dönüp midem çok bulanınca biraz korkuyorum ilişkiden kaçıyorum hep öyle oluyo diye
Yok hayır kullanmıyorum ama genç kızken regl düzensizliğim için doktor vermıstı bir dönemİlk gün oldutabi esim hemen musluga kacip elindeki suyu yuzume cirpti resmen basima kaynar su dökülmüs gibi terledim vucüd komple nasil terler ya peki size sorum dogum kontrol hapi kullaniyormusun ve sana iyi geliyormu?
Sizdede oluyor mu basım dönüp midem çok bulanınca biraz korkuyorum ilişkiden kaçıyorum hep öyle oluyo diye
Ayy bu konuda benzeriz bende 1 yil kullandim bus ebepten dolayi sonra bir doktorlar degisti ayni yerde kadin dedi onceki doktoru sikayet edicem izninizle elimdeki dogum kontrol haplarini çope atti bekar bir kiza dogum kontrol icin nasil verilir boyle bir sey olamaz diye tepki gösterdiYok hayır kullanmıyorum ama genç kızken regl düzensizliğim için doktor vermıstı bir dönem
Bencede bende sonra baska doktora gitmiştim o da aynısını demıstı bos yere kullanmısım o doktor da söktürücü ilaç vermıstıAyy bu konuda benzeriz bende 1 yil kullandim bus ebepten dolayi sonra bir doktorlar degisti ayni yerde kadin dedi onceki doktoru sikayet edicem izninizle elimdeki dogum kontrol haplarini çope atti bekar bir kiza dogum kontrol icin nasil verilir boyle bir sey olamaz diye tepki gösterdi
Napıyosunuz öyle olunca çok tadımı kaçırdı bu olay sık sık oldugu içinBende de oluyor ya pozisyonla alakalı ama
Deneyerek bulacaksın artıkNapıyosunuz öyle olunca çok tadımı kaçırdı bu olay sık sık oldugu için
Yani sonrasında demek istemıstım tuzlu ayran falan mı içmem iyi geliracabaDeneyerek bulacaksın artık
Dinlenince geçiyor hemen bende ama ayran da iyi gelirYani sonrasında demek istemıstım tuzlu ayran falan mı içmem iyi geliracaba
Doğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz tedavi için kullanılabiliyor, bekarım çok defa tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.Ayy bu konuda benzeriz bende 1 yil kullandim bus ebepten dolayi sonra bir doktorlar degisti ayni yerde kadin dedi onceki doktoru sikayet edicem izninizle elimdeki dogum kontrol haplarini çope atti bekar bir kiza dogum kontrol icin nasil verilir boyle bir sey olamaz diye tepki gösterdi
Nasil pozisyonla g noktasina ilk defa isabet ettigi icin miBende de oluyor ya pozisyonla alakalı ama
Evet bende cok duydum ama genelde polikistik overlerde bu böyle ben polikistik degilimDoğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz tedavi için kullanılabiliyor, bekarım çok defa tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullandım
Nasil pozisyonla g noktasina ilk defa isabet ettigi icin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?