• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiler neden hep böyleler :(

çok takmayın

lakin eltiniz o kadar kötü biri değil

zira size gelince çocuğunun arkasından koşturuyormuş

ya koşturmasa daha beter

siz genç ve yeni evlisiniz

çocuklu bir hayatı bilmiyorsunuz

ben sizden yaşça büyüğüm eltinizin tutumları çok anormal gelmedi

kv nin işlerini vs yapmaya gelince kimin içinden geliyorsa o yapsın ama çocuk bahane değil gerçek

zira akşama kadar çalışan annesini çocuk da kısa süreli görüyor o sürece kv ye ayıramaması normal

kp im rahatsız

görümcem öğretmen ve gün içinde boş saatleri var yine haftada bir günü boş ve en önemlisi çocuğu yok yaşı da büyük

eşimin kendi işi var ama ne gün nerede olduğunu ben bile takip edemiyorum ve bizim çocuğumuz var

görümcem de mesela eşime kızıyor ilgilenmiyor vs vs diye ama eşimin gideceği her dakika çocuktan çalma şeklinde oluyor zira gün içinde çok yoğun ama görümcem arada gidebiliyor yahut eşi ile gidiyor ya da o bir yerde iken gidiyor

ama çocuk 5 te okuldan çıkıp akşam 9 da yatıyor ve o arada babası ile de görüşmek istiyor

ya da işte doktor randevusu alıp ben şu güne randevu aldım babamı götür diyor mesela ama eşimin o gün işi yahut şehir dışına gitmesi gereken bir şeyleri vs oluyor aman ne olacak damdan yapar diyorlar ama o öyle olmuyor ya da çocukla damdan ilgilensin deniyor ama çocukların hayat dinamiği farklı

eşya vs dediklerinizi de takmayın beğenmiş özenmiş ne güzel deyin geçin

en önemlisi de hayatta siz önemlisiniz ona buna üzülmeyin mutlu huzurlu yaşayın

kumalar anlaşır eltiler anlaşamazmış...

sizi kıskanıyor gibi geldi bana klasik çoğu elti böyle o yüzden umursama sende evine eşine kendi ailene odaklan derim. o muhattap olmuyorsa sende olma çok mu zor?

çok takmayın

lakin eltiniz o kadar kötü biri değil

zira size gelince çocuğunun arkasından koşturuyormuş

ya koşturmasa daha beter

siz genç ve yeni evlisiniz

çocuklu bir hayatı bilmiyorsunuz

ben sizden yaşça büyüğüm eltinizin tutumları çok anormal gelmedi

kv nin işlerini vs yapmaya gelince kimin içinden geliyorsa o yapsın ama çocuk bahane değil gerçek

zira akşama kadar çalışan annesini çocuk da kısa süreli görüyor o sürece kv ye ayıramaması normal

kp im rahatsız

görümcem öğretmen ve gün içinde boş saatleri var yine haftada bir günü boş ve en önemlisi çocuğu yok yaşı da büyük

eşimin kendi işi var ama ne gün nerede olduğunu ben bile takip edemiyorum ve bizim çocuğumuz var

görümcem de mesela eşime kızıyor ilgilenmiyor vs vs diye ama eşimin gideceği her dakika çocuktan çalma şeklinde oluyor zira gün içinde çok yoğun ama görümcem arada gidebiliyor yahut eşi ile gidiyor ya da o bir yerde iken gidiyor

ama çocuk 5 te okuldan çıkıp akşam 9 da yatıyor ve o arada babası ile de görüşmek istiyor

ya da işte doktor randevusu alıp ben şu güne randevu aldım babamı götür diyor mesela ama eşimin o gün işi yahut şehir dışına gitmesi gereken bir şeyleri vs oluyor aman ne olacak damdan yapar diyorlar ama o öyle olmuyor ya da çocukla damdan ilgilensin deniyor ama çocukların hayat dinamiği farklı

eşya vs dediklerinizi de takmayın beğenmiş özenmiş ne güzel deyin geçin

en önemlisi de hayatta siz önemlisiniz ona buna üzülmeyin mutlu huzurlu yaşayın

Tabiki de ilgilenebilir çocuğuyla anne sonuçta ama bana sürekli ayy çocuk doğur kaytarırsın bütün işlerden diye bir laf ediyorsa insan ister istemez o çocuğu bahane etmesindeki nedeni bildiği için bi tuhaf oluyor.

Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum ama eltim böyle yapsa art niyet aramazdım aksine hoşuma bile giderdi imrenilmek. Bırakın yapsın aynısı size ne zararı var ki bu durumun?
Taklit edilmek tabiki güzel ama sürekli ve aynı şekilde olduğunda sizi de rahatsız etmezmiydi? Sonuçta bende yakın çevremdeki insanlardan birşeyler beğenip uygulayabiliyorum ama gidip tıpkısının aynısını kendi fikrimmiş gibi lense etmiyorum. İnsan takmıyor bir süre ama yaptıkları birikince bi noluyor deyip rahatsız oluyor.

Bence kiskanmiyor sizi. Kinada ayni saci yapmasida bu yuzden degildir. Hosuna gitmis oyle yaptirmis dunyada birtek sizin saciniz yapilmamistir ve yapilmiyacaktir oyle. Duvar kagidi konusuda belki sonradan mantikli gelmistir ve yaptirmak istiyordur. Diger seylerde ayni sekilde belki butceleri simdi elverislidir bunlarda takilacak birsey goremedim. Mesafeli ol konusundada cok hakli. Mesafe ozellikle yerine gore herzaman iyidir . Boyle kimse burnunu sokma haddini kendinde bulamaz. Bence eltiniz tipik bir elti bir sorun goremedim. Bunlarin nesini buyutuyorsunuz . Benim eltim de ben ne alirsam aynilarni yapmaya calisir . Demekki ornek alinacak biriyim derim. Bundanda hic rahatsizlik duymam. Esinle arani bozacak kadar bir olaylar goremedim. Nesini buyutuyorsunuz ki kafanizda. Daha beterleri var inanin. Kayinvalidene gitmesi gelmeside seni ilgilendirmezki. Sen iyilik icin yapmiyormusun bunu. Ee kayinvaliden ve esinde goruyor bunu. Birak eltiyle ugrasmayi ne yaparsa yapsin sevmiyorsan mesafe koy arana.

Bütçeleri şuanda da çok sıkıntılı hala borç ödüyorlar. Yani rahatladıkları için yaptığı birşey değil. Ben zaten ailede herkesle gereken mesafemi koruyordum ama o hem mesafeli ol deyip hemde o insanlarla mesafesini korumadan can ciğer geçinmeye çalışıyorsa ben bunun altında art niyet ararım malesef. Ya bana demeyecekti ya da dediklerini yapıcaktı. Ama o sürekli ikili oynadı. Hatta gidip açıkca yüzyüze de konuştum. ayy hepsi geçmişte kaldı hadi yine eskisi gibi olalım deyip bianda çok iyi olmamızı bekledi ama olmadı.

Back