• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki sonrası tansiyon düşmesi

nisanlimterketti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2021
408
17
48
30
Merhaba hanımlar, 3 aylık evliyim ilişki sonrasında kusacak gibi mide bulantısı baş dönmesi tansiyon düşüklüğü tarzı şeyler yaşıyorum ama yoğun biçimde neden olabilir yaşayan varmı hiç böyle bişey ( her seferinde oluyor) hamile değilim

Sizdede oluyor mu basım dönüp midem çok bulanınca biraz korkuyorum ilişkiden kaçıyorum hep öyle oluyo diye
İlk gün oldu😄tabi esim hemen musluga kacip elindeki suyu yuzume cirpti resmen basima kaynar su dökülmüs gibi terledim vucüd komple nasil terler ya peki size sorum dogum kontrol hapi kullaniyormusun ve sana iyi geliyormu?

İlk gün oldu😄tabi esim hemen musluga kacip elindeki suyu yuzume cirpti resmen basima kaynar su dökülmüs gibi terledim vucüd komple nasil terler ya peki size sorum dogum kontrol hapi kullaniyormusun ve sana iyi geliyormu?
Yok hayır kullanmıyorum ama genç kızken regl düzensizliğim için doktor vermıstı bir dönem

Sizdede oluyor mu basım dönüp midem çok bulanınca biraz korkuyorum ilişkiden kaçıyorum hep öyle oluyo diye

Yok hayır kullanmıyorum ama genç kızken regl düzensizliğim için doktor vermıstı bir dönem
Ayy bu konuda benzeriz bende 1 yil kullandim bus ebepten dolayi sonra bir doktorlar degisti ayni yerde kadin dedi onceki doktoru sikayet edicem izninizle elimdeki dogum kontrol haplarini çope atti bekar bir kiza dogum kontrol icin nasil verilir boyle bir sey olamaz diye tepki gösterdi

Ayy bu konuda benzeriz bende 1 yil kullandim bus ebepten dolayi sonra bir doktorlar degisti ayni yerde kadin dedi onceki doktoru sikayet edicem izninizle elimdeki dogum kontrol haplarini çope atti bekar bir kiza dogum kontrol icin nasil verilir boyle bir sey olamaz diye tepki gösterdi
Bencede bende sonra baska doktora gitmiştim o da aynısını demıstı bos yere kullanmısım o doktor da söktürücü ilaç vermıstı

Doğum kontrol hapı sadece doğum kontrolü için kullanılmaz tedavi için kullanılabiliyor, bekarım çok defa tedavi amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.

Back