• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişki Sonrası Sorunlar Yardımcı Olur musunuz?

Eddai08

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
4
1
16
Kahramanmaraş
Merhabalar Arkadaşlar;
Benim size birkaç sorum olacaktı. Her evli çift gibi biz de bebek düşünüyoruz 4 aydır korunmayı bıraktık. İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum sırt üstü epey yatıyorum ama kalkınca aşırı miktarda akıntı oluyor sanki eşimin sıvısı tamamen geri çıkıyor. Merak ettiğim şey ilişki sonrası bu kadar çok sıvının geri çıkması normal mi Herkeste aynı mı oluyor? Acaba bende mi sorun var?

Bir diğer sorumda önceleri böyle olmuyordu ama şimdi ilişki sırasında canım çok yanıyor ve ilişkden sonra ara ara kan geliyor. Sizce sebebi nedir? Ne yapmam gerekiyor?

Merhabalar Arkadaşlar;
Benim size birkaç sorum olacaktı. Her evli çift gibi biz de bebek düşünüyoruz 4 aydır korunmayı bıraktık. İlişkiden sonra hemen kalkmıyorum sırt üstü epey yatıyorum ama kalkınca aşırı miktarda akıntı oluyor sanki eşimin sıvısı tamamen geri çıkıyor. Merak ettiğim şey ilişki sonrası bu kadar çok sıvının geri çıkması normal mi Herkeste aynı mı oluyor? Acaba bende mi sorun var?

Bir diğer sorumda önceleri böyle olmuyordu ama şimdi ilişki sırasında canım çok yanıyor ve ilişkden sonra ara ara kan geliyor. Sizce sebebi nedir? Ne yapmam gerekiyor?

Merhaba ilişkiden sonra sıvının geri çıkması normal doktorum öyle demişti. İlişkiden sonra kan geliyorsa eğer bence bir uzmana görünmende fayda var.İnş kısa sürede bebeğiniz olur. Geçmiş olsun

Poponun altina bacaginin oraya dogru ufak bir yastik koy.Ayaklarin yataga basacak sekilde , dizlerin kirik olarak yarim saat sırt ustu yat.Disari akmasini engellemis olursun boylece.Ben yastik koyup yarim saat bekledim.Yarim saat sonra cok az bi miktari disari cikiyo.Gerekli olanlar kaliyo iceride ;) Allah'a cok sukur bizim oldu.

Bir arkadasimada dr , iliskiden sonra , bacaklarini duz uzat ve ayak bileklerinin ordan ayaklarini birbirinin uzerine capraz bir sekilde , sanki bacakklarinin icini sıkıstırır gibi yap 45 dk. yat demis.Onunda oldu.
Hangisini istersen onu dene.

Ama kanama normal degil.Tahris mi oluyorsun , yeterli islanma mi yok yada Allah gostermesin bir hastaligin mi var ? Onu mutlaka dr. a sor bence..

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah :)

ilişki sırasında acı olması eğer daha önceleri acısızsa enfeksiyon habercisi olabilir.tabi buna dr karar vermeli.en kısa zamanda dr a görünmelisiniz..

Merhabalar Arkadaşlar;

acı ve kanama idrar yolu enfeksiyonu olabilir

kanama derken ne kadar geldiğini belirtmemişsin ama ? İLk ilişki kanaması gibi mi yoksa hafif ve pembemsi bir kanama mı eğer dediğim gibi pembe tonu bir kanama ise büyük ihtimal hassasiyetin ve tahriş olmanla alakalıdır.

Merhabalar Arkadaşlar;

1. ilişkiden sonra spermlerin akması normaldir. mikro boyutta hücreler olduğu için siz farketmesenizde az bir kısmı bile hamile kalmaya yeter. problem edilecek bir durum değil. ilişkiden sonra kalçanıza yastık koyarak bir saat kadar uzanın.
2. hassasiyetiniz çok büyük ihtimalle enfeksiyon belirtisi gibi görünüyor. idrar yollarınızda ve ya vajinanızda bir enfeksiyon olabilir. daha önceden olmayan yeni çıkan bir problemse bu gibi durumlardan ileri gelir muhtemelen. hemen doktora görünün.

Merhaba Canim,

Bende yaklasik 7 aydir korunmuyorum son iki aydir da iyi calisiyoruz ama nasip olmadi henuz mujdeli haber vermek. Daha onceden nasil korunuyordun, ornegin doktorum bana dogum kontrol hapini biraktiktan sonra ilk uc ay dinlensin rahmin zaten olasilik cok daha dusuk dedi. Iliskiden sonra hemn geri cekilmesin esin, bende hemen kalkmiyorum popoma yastik koyup dizlerimi karnima cekip en az 1 saat yatiyorum. Umarim isteyen herkese Rabbim saglikli bebisleri kucagimiza almayi nasip eder.
Bol sanslar .. :)) :119:

biz de bebek düşündükten sonra her ay bi stres oluyordu bu yöntemlerin bi çogunu denedik ..

ama hiç hesap kitap yapmadıgımız bir ayda oldu çok şaşırdık ..

biraz nasip olacagı varsa oluyor

Allah hayırlı bir zamanda hayırlısını nasip eder inşallah...

Kanama genellikle adetim bitiyor yıkanıyorum. sonrasında ilişkiye girersek geliyor. Sonra ben stres oluyorum acaba adetim bitmemişmiydi o halde mi ilişki oldu diye canım sıkılıyor. oysa adet günüm belli düzensizlik felan yok.

kızlar ilişkiden sonra yastığı nasıl koyuyorsunuz yaa akmıyormu bu esnada

bide kalkarken bacaklarınıza falan bulaşmıormu sıvı benden de bayağa akıyor da:50:

eger canın acıyorsa buyuk ıhtımal ıslaklık olmadıgı ıcındır.kanamada ondan kaynaklanıyordur.yada vajınanda yara olabılır.doktora gıt hemen..

Back