ilişkiden sonra banyo yap . yeni evliler sık sık ilişkiye girer gecenin ilerleyen bölümlerinde tekrar ilişki olacaksa bile eşinde sende mutlaka banyo yapın . temiz bir şekilde sevişmek gibisi varmı be))))
yanlis bilgi vermek istemem ama bunu ben de okumustum. ustunuz kapali iliskiye girmenin sebebi meleklerin orda olabilme ihtimalleri. ama melekler tuvalet ve banyoya girmezler. o yuzden banyo konusunda sikinti yok. bu benim bildigim sekli, daha iyi bilen biri varsa duzeltir ya da onaylarsa sevinirima.s.
siz her ilişkiden sonra duşa girdiniz anlaşılan yeni evlendiğinizde öyle mi? şakkıdı
evet öyle her ilişkiden sonra banyo (gusul) yaptık . bence normal olanda budur. tekrar girecek olursanız tekrar banyo yaparsınız zor bir sey degilki
evet öyle her ilişkiden sonra banyo (gusul) yaptık . bence normal olanda budur. tekrar girecek olursanız tekrar banyo yaparsınız zor bir sey degilki
15 dakka veya yarım saat arada olsa hemen banyo yaptınız oylemı konusturmayın beni yaa..
sizde söylemıssınız ''bence'' diye .. herkesın gorusu kendınedir tabıkı ama bunu illa diretmek benım dediğim doğru demek yanlıstır..
bende demıyorum zaten ilişkiden sonra 1gun 2gun sonra duş alın diye ama çok kısaysa arası(15-30dk) duş almak insanı cınsellıkten sogutur valla
melekler insanoğlu çıplakken yaklaşmazlar
bunu size ayrıntılı şekilde açıklardım ama ceza alırım
patron izin ver açıklayayım:hulya:
insanların kafasını bulandırmayın
yok melekler giremez,yok şöyle yok böyle
bunu sadece şahsınıza yazmadm benzer düşüncede olan herkese yazdm
siz bana ozelden yazin, maksat ogrenmek. cok merak ettim, bir de kaynak gostererek aciklayin ki ustune arastirma yapmak zorunda kalmayayim.
ister dini açıdan,isterse sağlık açısından olsun,sevişmeden sonra mutlaka duş alınmalıdır
Önce ve sonra diyelim şuna
Önce ve sonra diyelim şuna
aynen öyle önce ve sonra temiz temiz ooh mis gibi
ayrıca ilişki sonrasında tekrardan ilişkiye girecek olursanız
ikinizde abdest alıp o şekilde tekrarlayın...
yanlis bilgi vermek istemem ama bunu ben de okumustum. ustunuz kapali iliskiye girmenin sebebi meleklerin orda olabilme ihtimalleri. ama melekler tuvalet ve banyoya girmezler. o yuzden banyo konusunda sikinti yok. bu benim bildigim sekli, daha iyi bilen biri varsa duzeltir ya da onaylarsa sevinirima.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?