bak canım enfeksiyon kapmamak istiyosan yapacakların şu
1eşimle ne olursa olsun ilşkiye girdiginde ikinizinde duş almasını öneririm
2 ilşkiden sonra güsül boy abdesti kesinlikle almalısın eger ikinciyi düşünüyosan namaz abdesti almak zorundasın çünkü dinimiz omu emretmiştir çünkü her attıgın adım günah derlerki atalarımız 7 adım bile atmıcaksın ilişkiye başlamadan besmele çekiceksin sevabı var eger ilişkiye girmeden besmele çekmezsen bazı mahluklarda senle ilişkide bulunuyolarmış bide üstün kapalı olucak açık oluncada günahı var
3 ilişki bittikten sonra tuvalete gidip idraraını yaparsanda saglık açısından çok iyi olur
4 sakın oranı jellerle yıkama oda enfeksiyon yaparmış kozmetige girdigi için iyi degilmiş kadın dogumcum öyle dedi iççamasırlarını 90 yıkıcaksın ütülücejsin pamuklu giyiceksin oranı devamlı kuru tutucaksın
5 dedigine gelelim enfeksiyon eşlerdende geçebiliyor neden dersen erkekler biz kadınlar gibi önlerini yıkamadıkları için idrarları orda ister istemez kuruyo ondan eşlerdende enfeksiyon geçer
6 dedigin gibi kondom en iyi çare enfeksiyon olmaz ozaman
7enfeksiyon nasıl olur biliyomusun eger orayı yıkamıyosan ıslak bıraktıgın zaman bide çamaşırları yüksekte yıkamadıgın için ütülemedigin için olur canım
fikrimi söyledim gene sen bilirsin yardım ettiysem ne mutlu banabilmiyorumkismile
canım yani ilk ilişkiden sonra gusul aldık diyelim tekrar ilişki oldu ozaman sadece namaz abdestimi alıcaz gusle gerek yokmu yani