İliski sirasinda

Boşalıp boş almadığını icim gormedim ben kalktim hemen Boşaldı anlamadim bir anda bir kac gundur karin agrim nedenini bilmiyorum

cok kötü niyetli degil mi bu ya ? hala erkek arkadasim diye bahsettigine göre konu sahibi de farkinda degil
Ne kötü niyetli. Burda bak sahtekarlık var. Anlamıyorum kız nasıl içine sindirip bakireyiim diye gezecek. Ayrıca çocuk da bunu haklı buluyor çünkü yarın öbür gün sorgular evleneceği kadında bekareti kızın bu durumuna o yüzden saygı duyuuyor. Amaağn çok paslı zihniyetler çok...

Boşalıp boş almadığını icim gormedim ben kalktim hemen Boşaldı anlamadim bir anda bir kac gundur karin agrim nedenini bilmiyorum
Psikolojiktir o.
Allah aşkına adetine bir iki gün kala hamile olabilir miyim diye konu açma nolursun. Gına geldi böyle konulardan.

İsmini arattım konu açmıs sın bile
Canım ülkemin akıllı kızları

Aklı Ve ruhu kirlenmiş bakireler... İki damla kan yerinde dursa ne olur..
evlenmeden önce cinsellige karsi degilim ama bu zihniyete bende karsiyim gerecekten , ne yasicaksan yasa da arkasinda da dur ama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…