İliski sirasinda

Nasıl yani zorla ? Siz istemediniz partneriniz zorladı mı zorla mı girdi içinize ?

Ben sadece sorunun cevabini alabilirmiyim icime boşaldı mı bosalmadigimi bilmiyorum ben bir anda kalktim kendi boşaldı ondan once gittimi bilemiyorum bu olay olalim 3 4 gun oldu

Sorduğun hamile olabilir miyimse eğer evet bu mümkün.
Kızlık zarıma bişi olmuş mudursa evet o da mümkün. (Ki kan gelmek zorunda değil bende dahil tanıdığım bi çok kişi de gelmemişti.)

Başka sorun?

Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32]

şu an sende kendimi gördüm sıkıntıya girme bir gün bu soruyu cevaplayacagım aklıma gelmezdi ve inan ben senden kötüydüm hayatıma maal oluyordu psikolojikmen ama sana sunu söyleyeyim emin ol o kolay yırtılan bir zar değil ve 2 aydır aralıksız ilişkiye giriyorum ben bile kalmadım sıkma canını ama bakireliğe önem veriyorsn kesinlikle böyle seylere yaklaşma

2 aydır aralıksız derken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…