• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İliski sirasinda

Nasıl yani zorla ? Siz istemediniz partneriniz zorladı mı zorla mı girdi içinize ?

Ben sadece sorunun cevabini alabilirmiyim icime boşaldı mı bosalmadigimi bilmiyorum ben bir anda kalktim kendi boşaldı ondan once gittimi bilemiyorum bu olay olalim 3 4 gun oldu

Merhaba ben erkek arkadasimla bir iliski yasadim ama bakire oldugum icin penisini sadece vajinama hafif soktu ucunu bir anda kalktim kalkinca boşaldı içime gittimi gitmedi mi.bilmiyoruz cunku ben kalkinca bosaldigini gordum ustune. Adetime 12 gun var degisik karin agrisi var. Bu olayda olalı 4 gun oldu
Sorduğun hamile olabilir miyimse eğer evet bu mümkün.
Kızlık zarıma bişi olmuş mudursa evet o da mümkün. (Ki kan gelmek zorunda değil bende dahil tanıdığım bi çok kişi de gelmemişti.)

Başka sorun?

Merhaba ben erkek arkadasimla bir iliski yasadim ama bakire oldugum icin penisini sadece vajinama hafif soktu ucunu bir anda kalktim kalkinca boşaldı içime gittimi gitmedi mi.bilmiyoruz cunku ben kalkinca bosaldigini gordum ustune. Adetime 12 gun var degisik karin agrisi var. Bu olayda olalı 4 gun oldu
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]

(Müminlere söyle, harama bakmasınlar ve avret yerlerini haramdan korusunlar!) [Nur 31, 32]

şu an sende kendimi gördüm sıkıntıya girme bir gün bu soruyu cevaplayacagım aklıma gelmezdi ve inan ben senden kötüydüm hayatıma maal oluyordu psikolojikmen ama sana sunu söyleyeyim emin ol o kolay yırtılan bir zar değil ve 2 aydır aralıksız ilişkiye giriyorum ben bile kalmadım sıkma canını ama bakireliğe önem veriyorsn kesinlikle böyle seylere yaklaşma

şu an sende kendimi gördüm sıkıntıya girme bir gün bu soruyu cevaplayacagım aklıma gelmezdi ve inan ben senden kötüydüm hayatıma maal oluyordu psikolojikmen ama sana sunu söyleyeyim emin ol o kolay yırtılan bir zar değil ve 2 aydır aralıksız ilişkiye giriyorum ben bile kalmadım sıkma canını ama bakireliğe önem veriyorsn kesinlikle böyle seylere yaklaşma
2 aydır aralıksız derken? 🙄

Back