- 7 Temmuz 2018
- 2.879
- 5.790
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakireliğine son vermiş zatenBakireliğine son vermek için?
Kan yoktu icime girmedi ben hemen kalkgimBakireliğine son vermiş zaten![]()
Sorduğun hamile olabilir miyimse eğer evet bu mümkün.Merhaba ben erkek arkadasimla bir iliski yasadim ama bakire oldugum icin penisini sadece vajinama hafif soktu ucunu bir anda kalktim kalkinca boşaldı içime gittimi gitmedi mi.bilmiyoruz cunku ben kalkinca bosaldigini gordum ustune. Adetime 12 gun var degisik karin agrisi var. Bu olayda olalı 4 gun oldu
Ucunu soktuysa zaten olay bitmiştir kan olmasına gerek yok ki. Kızlık zarı öyle derinlerde değil.Kan yoktu icime girmedi ben hemen kalkgim
bu zorla olan birsey icin birsey yapmayi düsünüyor musun yoksa umurunda olan tek sey hamile olup olmadigin mi ?Zorla olan birsey. Erkek arkadasim degil artik
Hem bakireliğin zarla bir alakası yok ki.Kan yoktu icime girmedi ben hemen kalkgim
Olay olali 3 gun oldu sol tarafimca sancim varMuhtemelen hamilelik var gibi gözüküyor bir test yapın
Gazdır o açıkta kalınca yel girmiştir.Rezene öneriyorum.Olay olali 3 gun oldu sol tarafimca sancim var
Zinaya yaklaşmayın! O; hayasızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur.) [İsra 32]Merhaba ben erkek arkadasimla bir iliski yasadim ama bakire oldugum icin penisini sadece vajinama hafif soktu ucunu bir anda kalktim kalkinca boşaldı içime gittimi gitmedi mi.bilmiyoruz cunku ben kalkinca bosaldigini gordum ustune. Adetime 12 gun var degisik karin agrisi var. Bu olayda olalı 4 gun oldu
ahahhaahaha çok iyi yorum :.) ay bu gençlik nereye gidiyor sonumuz hayrolaGazdır o açıkta kalınca yel girmiştir.Rezene öneriyorum.
Alnın acık, kırmızı şeridinle gezebilirsin basbakiresin sonucta azcık ucundan gırmiş mühim olan 7/10 unun girmesi![]()
şu an sende kendimi gördüm sıkıntıya girme bir gün bu soruyu cevaplayacagım aklıma gelmezdi ve inan ben senden kötüydüm hayatıma maal oluyordu psikolojikmen ama sana sunu söyleyeyim emin ol o kolay yırtılan bir zar değil ve 2 aydır aralıksız ilişkiye giriyorum ben bile kalmadım sıkma canını ama bakireliğe önem veriyorsn kesinlikle böyle seylere yaklaşmaMerhaba ben erkek arkadasimla bir iliski yasadim ama bakire oldugum icin penisini sadece vajinama hafif soktu ucunu bir anda kalktim kalkinca boşaldı içime gittimi gitmedi mi.bilmiyoruz cunku ben kalkinca bosaldigini gordum ustune. Adetime 12 gun var degisik karin agrisi var. Bu olayda olalı 4 gun oldu
2 aydır aralıksız derken?şu an sende kendimi gördüm sıkıntıya girme bir gün bu soruyu cevaplayacagım aklıma gelmezdi ve inan ben senden kötüydüm hayatıma maal oluyordu psikolojikmen ama sana sunu söyleyeyim emin ol o kolay yırtılan bir zar değil ve 2 aydır aralıksız ilişkiye giriyorum ben bile kalmadım sıkma canını ama bakireliğe önem veriyorsn kesinlikle böyle seylere yaklaşma