Hmmmm 2 ay yapmadik kürtajdı benim psikolojim derkenHmm bayadır birlikte olmuyorsanız eşin de mast yapmadıysa fazla olabilir normal
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişki sonrası 🤷♀️
- Konu Sahibi EGE333
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.938
- 798
- 43
Olabilir tabi belli bir süre birlikte olmayinca birikiyor :) sık sex yaparsanız daha az gelirOlabilir mi ki ay cahillik ne zor
2 yaş bebem var nereye sevişecez bacim olanda geri kaçar bizde verimli olmazÖlü spermler akıyor. Sabah sevişin, en verimli o zaman oluyor.
Her yerde farklı bilgiler var vallahi .Sperm zaten meninin içindeki olan şey yumurtaya ulaşan :) aynı şey değil diyemeyiz
Bir ara çok araştırmıştım çıkan nedir diye telaşeye gerek olmadığını anladım araştırma yapınca Komple hepsinin içeride kalması imkansız akskdkfkfkk
- 26 Ağustos 2017
- 2.899
- 7.583
- 158
Çok normal o zaman canım, adam dolup taşmışHmmmm 2 ay yapmadik kürtajdı benim psikolojim derken
Çok normal o zaman canım, adam dolup taşmış
Teeeehhh en verimli zaman sabha ta o tatlı uykudan kim kalkıcak heheheh heh bide 2 yaş bebe varsa işin bitikÖlü spermler akıyor. Sabah sevişin, en verimli o zaman oluyor.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Kız sus tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret2 yaş bebem var nereye sevişecez bacim olanda geri kaçar bizde verimli olmaz
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Ahahhaha ele hojdur ki sabah sporu yerine sayıyorum ben o sabah pilates yapmıyorum işteTeeeehhh en verimli zaman sabha ta o tatlı uykudan kim kalkıcak heheheh heh bide 2 yaş bebe varsa işin bitik
- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.938
- 798
- 43
Allam buda 4 çocuklu çıktı neyse ben kaçarKız sua tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret
- 28 Eylül 2024
- 1.089
- 2.798
- 48
- 30
Giden gidiyor, kalanlar akıyor :)Kizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Not: kürtaj sonrası deneme yaptık ondan mi tutmadı
Yaşı ilerleydiyse bayanın çok geçmeden yapalım beraber büyüsünler demiştirBeben daha 2 yaşında bu ne çocuk aşkı yahu hemde 3.
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Denizde kum bende çocukAllam buda 4 çocuklu çıktı neyse ben kaçar
Helal vallahiiiii benim cociiik 2 yaşında anamı ağlatıyor enerji menerji kalmıyor adam desen nöbetten nöbete gidiyor bi enerji yolla bana ordanAhahhaha ele hojdur ki sabah sporu yerine sayıyorum ben o sabah pilates yapmıyorum işte
- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.938
- 798
- 43
Nickinden anlamaliydim anayım ben anaDenizde kum bende çocuk
Neeeeeeeee 4 çocuk en büyüyüğu 3 yaş mi taktir ediyorum seniKız sus tövbe de en büyüğü 3 yaşında 4 çocukla çatur çutur sevişiyorum da sen haline şükret
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Adeta Ana olmak için doğmuşum . şaka bir yana herkes adamakıllı korunsun yoksa ben gibi 4 çocukla her gün alekta movik movikNickimden anlamaliydim anayım ben ana
- 16 Temmuz 2023
- 1.813
- 4.640
- 53
Geri aktı derken anlamadimKizlar gebelik planliyoruz ovulasyon takibiyle 2 kez geve kaldim ilk denemede anca 3. Gebelik tutmadı ilişki sırasında boşaldı ancak sanki çoğu geri akti gibi oldu bunun nedenini bilen var mi
Not: kürtaj sonrası deneme yaptık ondan mi tutmadı
- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.705
- 78
Ayetel kürsi ile korundum o da işe yaramadıNeeeeeeeee 4 çocuk en büyüyüğu 3 yaş mi taktir ediyorum seni