Zeyno61 ♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 7.374 552 398 10 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #21 LunaDaisiesofEagle .!.: Ay iyi sevindim :* kan testi mi yapsan dün pozitif çıkmış çünkü Genişletmek için tıkla... Bende cok sevinmistim. Dun pozitif bugun negatif farkli testler acaba ondan mi. Off yarin yaptircam dayanamamm :)
LunaDaisiesofEagle .!.: Ay iyi sevindim :* kan testi mi yapsan dün pozitif çıkmış çünkü Genişletmek için tıkla... Bende cok sevinmistim. Dun pozitif bugun negatif farkli testler acaba ondan mi. Off yarin yaptircam dayanamamm :)
beste sedef Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2015 289 221 48 39 10 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #22 Zeyno61 .!.: Canim iyiyim iyiyim. Cok sagol :* Hatta dun test yaptim pozitif cikti,bugunse negatif Genişletmek için tıkla... Cnm geçmiş olsun konuyu takip etmistim sevindim dikkat et ilişkiye bir süre girme bebek için guzel hazirlan
Zeyno61 .!.: Canim iyiyim iyiyim. Cok sagol :* Hatta dun test yaptim pozitif cikti,bugunse negatif Genişletmek için tıkla... Cnm geçmiş olsun konuyu takip etmistim sevindim dikkat et ilişkiye bir süre girme bebek için guzel hazirlan
Zeyno61 ♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 7.374 552 398 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #23 beste sedef .!.: Cnm geçmiş olsun konuyu takip etmistim sevindim dikkat et ilişkiye bir süre girme bebek için guzel hazirlan Genişletmek için tıkla... Sagol canim :) Bizde oyle dusunuyoruz zaten..
beste sedef .!.: Cnm geçmiş olsun konuyu takip etmistim sevindim dikkat et ilişkiye bir süre girme bebek için guzel hazirlan Genişletmek için tıkla... Sagol canim :) Bizde oyle dusunuyoruz zaten..
LunaDaisies La tahzen innallahe meana. tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 5.976 9.424 178 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #24 Zeyno61 .!.: Bende cok sevinmistim. Dun pozitif bugun negatif farkli testler acaba ondan mi. Off yarin yaptircam dayanamamm :) Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorumki inşallah istediğin olur canım : ) ayy banada haber ver : )
Zeyno61 .!.: Bende cok sevinmistim. Dun pozitif bugun negatif farkli testler acaba ondan mi. Off yarin yaptircam dayanamamm :) Genişletmek için tıkla... Hiç bilmiyorumki inşallah istediğin olur canım : ) ayy banada haber ver : )
sonbahar41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2015 4 0 1 30 11 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #25 Zeyno61 .!.: sagol canim inan hic fikrim yok ama cok kanamam oldu ilk kez boyle olunca bide oturup agladim. lavaboya gittigimde yanma hissediyorum, kasiklarimdan bacaklarima inen yogun bi agri var. Genişletmek için tıkla... aynısı banada oldu doktora gıttım ve yara var dedı enfeksıyon var dedı ve mantar var dedı doktora gıt bence yarayı donduruyorlar yada yakıyorlar
Zeyno61 .!.: sagol canim inan hic fikrim yok ama cok kanamam oldu ilk kez boyle olunca bide oturup agladim. lavaboya gittigimde yanma hissediyorum, kasiklarimdan bacaklarima inen yogun bi agri var. Genişletmek için tıkla... aynısı banada oldu doktora gıttım ve yara var dedı enfeksıyon var dedı ve mantar var dedı doktora gıt bence yarayı donduruyorlar yada yakıyorlar
Zeyno61 ♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤ Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 7.374 552 398 12 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno61 #26 sonbahar41 .!.: aynısı banada oldu doktora gıttım ve yara var dedı enfeksıyon var dedı ve mantar var dedı doktora gıt bence yarayı donduruyorlar yada yakıyorlar Genişletmek için tıkla... Canim son yazilarimi okumadin sanirim. Son iki fitil kala hamile oldugumu ogrendim ve iyiyim cok sukur vajinada iyi.
sonbahar41 .!.: aynısı banada oldu doktora gıttım ve yara var dedı enfeksıyon var dedı ve mantar var dedı doktora gıt bence yarayı donduruyorlar yada yakıyorlar Genişletmek için tıkla... Canim son yazilarimi okumadin sanirim. Son iki fitil kala hamile oldugumu ogrendim ve iyiyim cok sukur vajinada iyi.