canım konunu bdv ye taşıt istersen ciddi bir duruma benziyor çok geçmiş olsun
en erken randevu crs. malesef ki canim bende cok korkuyorum cok sagol insallah gecer.Banada ciddi geldi bir an önce dk gidin hiç normal degil gecmis olsun
çok ama çok geçmiş olsun, kist olabilir mi? halen devam ediyor mu lavaboya falan giderken?en erken randevu crs. malesef ki canim bende cok korkuyorum cok sagol insallah gecer.
çok ama çok geçmiş olsun, kist olabilir mi? halen devam ediyor mu lavaboya falan giderken?
sagol canim inan hic fikrim yok ama cok kanamam oldu ilk kez boyle olunca bide oturup agladim. lavaboya gittigimde yanma hissediyorum, kasiklarimdan bacaklarima inen yogun bi agri var.
enfeksiyon kapmış olabilirsin yanma varsa, her ihtimali düşünmek lazım ama kötüye yorma kötü bir durum yok bence.
dilerim öyledir, Allah şifa versin bize de yazarsan doktordan sonra sevinirim.
ilerlemiş iltihap ve o kadar kan bana pek alakalı gelmedi ama yadevlete mi özele mi gittin canım daha ayrıntılı baktırsan kendine
Git canım ihmal etme olur mu, tekrardan çok çok geçmiş olsunDevlete gittim canim, dusunuyorumda hamile kalmadan once cok koyu bi akintim geliyordu fitil kullandim ardindan hamile oldugumu ogrendim. Gecmezse ozele gitcem canim bi hafta kullanayim bi bakayim
Git canım ihmal etme olur mu, tekrardan çok çok geçmiş olsun
canım nasıl oldun?Ihmale getirmem tatlimm. Sende cok cok sagol :))
canım nasıl oldun?
Canim iyiyim iyiyim. Cok sagol :* Hatta dun test yaptim pozitif cikti,bugunse negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?