ilişki sırasında kan geldi

S

sadekahve

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi sadekahve
Merhaba,
1 Aylık evliyim, ilişki sırasında aniden damla damla kan gelmeye başladı:1no2: Anlayamadım, ters bi hareket mi yaptım kızlar, lütfen bilenler cavap versin, yeni evli olmamla ilgisi olabililr mi?
Herkese Sevgilera.s.

• Konu Sahibi sadekahve
Zorlanmış olabilirsin... İlişki esnasında yaptığın ters bir hareketten kaynaklı olabilir...
Ağrın v.s var mı? Eğer çok rahatsız lık duyduysan bir jinekolog a görün...
İhmale gelmez...

• Konu Sahibi sadekahve
dün gece bende böyle bi sorun yaşadım:KK43:regl olmam grekiodu ama 2 gün gecikti.regl dönemim yaklaştığı için böyle bir şey olabilir mi?

• Konu Sahibi sadekahve
eger önsevişme olmadan direk ilişkiye girersen tam hazır olmadan yeni evlisinde daha oncede ilişkin olmadıysa ve eşinin peniside iriyse zorlamadan olabilir bu tür kanama normal

• Konu Sahibi sadekahve
ilk gece kızlık zarın tam olarak bozulmamış da olabilir.. ara ara ilişkilerde darbe alıodur, normal yani meraklanma..

• Konu Sahibi sadekahve
Bendede Oluyordu Gittim Doktora Ve Yara Varmis Yani Böle Seyleri Buraya Deilde Direk Doktora Gidersen Senin Için Daha Iyi Olur Allah Korusun Hersey Olabilir Ben Cok Korkmustum Yaradan Ama Bişey çikmadi Geçmiş Olsun Bu Arada Janimcim

• Konu Sahibi sadekahve
Mesajın üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş, sorun kalmamıştır artıksengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
X