İlişki sırasında gülme krizi

galaksidekibalik

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
28
48
merhaba hanımlar. şimdi anlatacağım şey her zaman başıma gelmiyor ama eşimi çok rahatsız ediyor. bazen cinsel birleşme sırasında gülme krizine giriyorum. ama istemsiz bir şekilde. gözlerimden yaşlar geliyor ve asla kendimi durduramıyorum. başına böyle birşey gelen var mı? orgazma yakın olduğumuz anlamına geliyor olabilir mi?

Orgazmla alakali degildir bence gülsem iliskiye devam edemem orgazma yakinken iliski yarim kalsa gulme degil sinir krizi geciririm ☹ gıdıklaniyor olabilirmisin acabasi
sinir krizini eşim geçirecek artık. o kadar değişik bir his ki. o kahkaha dalgasının içimden geldiğini hissedebiliyorum. hiç böyle olan yok mu ya?

Hayatta gülmem çnkü odaklanıyorum rahatlamak için onu bozarsa sinirlenirim bile bir tek böyle içerde hava birikip mamışından garip sesler gelince bi kriz geliyo sonra gülmekten bitiriyoruz öyle olunca
bazen başlangıçta da oluyor. ama inanın kendinizi tutabileceğiniz tarzda birşey değil zaten. gülmekten karnım kasılıyor artık ve gözlerimden yaşlar geliyor. penetrasyon sırasında sadece tabi. çıkınca geçiyor hemen.

Yani anlik kikirdama olur ama adam kahkahalar atsa benim tum konsantrasyonum gider, dağılır. Sıkça da olursa heves kacirici bir sey.

Neyin tetikledigini bulmaya çalışın bence. Hangi nokta veya hangi temas

Yani anlik kikirdama olur ama adam kahkahalar atsa benim tum konsantrasyonum gider, dağılır. Sıkça da olursa heves kacirici bir sey.

Neyin tetikledigini bulmaya çalışın bence. Hangi nokta veya hangi temas
arada olan birşey olduğu için G noktasına temas ettiğinde olabilir diye düşünüyorum. fikir almak için de buraya yazmak istedim. benim gibi bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa fikirleri vardır diye. 😕

X