• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sırasında asla rahatlayamıyorum

HandB

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
149
167
18
kızlar durum can yanması veya zevk alamamak değil zevk alıyorum acı yok fakat o son noktaya ulaşamıyorum. sanırım psikolojik bende bu. kendi kendimle oluyor (klitoris ile) fakat eşim aynı şeyi eşim yapsa yok yine olmuyor. kendimi kasıyor muyum anlamadım utanıyor muyum anlamadım. cinsel birliktelikte de uzun sürdüğü zaman ve ben yine zirveye ulaşamadığım için stres yapıyorum bu sefer kuruluk olup tahriş oluyor. zihnimi asla bu konuda rahatlatamıyorum hiç bir şekilde yapamıyorum bunu

kızlar durum can yanması veya zevk alamamak değil zevk alıyorum acı yok fakat o son noktaya ulaşamıyorum. sanırım psikolojik bende bu. kendi kendimle oluyor (klitoris ile) fakat eşim aynı şeyi eşim yapsa yok yine olmuyor. kendimi kasıyor muyum anlamadım utanıyor muyum anlamadım. cinsel birliktelikte de uzun sürdüğü zaman ve ben yine zirveye ulaşamadığım için stres yapıyorum bu sefer kuruluk olup tahriş oluyor. zihnimi asla bu konuda rahatlatamıyorum hiç bir şekilde yapamıyorum bunu
Seks esnasında sonuca odaklanma, anın tadını çıkar zevk almaya bak. Rahatlayamıyorum derken sadece klitoral orgazm yaşıyorsun? Zirveye ulaşamıyorsun ,vajinal orgazm olmuyor mu demek istedin?

Alkol alın, tatlı bir şarapla çakırkeyif olun; zihniniz boşalır, bedeniniz gevşer, tamamen andan keyif alırsınız.

Sarhoşken de aklım başımda oluyor sanırım psikolojik bir durum bu. 30 yaşındayım 17 yaşımdayken bir pislik zorla yapmıştı onun psikolojisini atamadım galiba attım zannediyordum

Sarhoşken de aklım başımda oluyor sanırım psikolojik bir durum bu. 30 yaşındayım 17 yaşımdayken bir pislik zorla yapmıştı onun psikolojisini atamadım galiba attım zannediyordum
O kişiyi şikayet ettiniz mi peki? Psikolojik destek aldınız mı ? Yaşadıklarınız için üzgünüm...

Merhaba. Aslında arkadaşlar tavsiyelerde bulunmuş ama ben şunu söylemeye geldim. Belki gerçekten başınıza gelen travmayı atlatmışsınızdır, onu düşünüp durmayın lütfen. Çünkü benim başıma bu tarz travmatik bir olay gelmemesine rağmen ben de çoğunlukla ilişki sırasında boşalamıyorum. O an aklımda pek çok şey oluyor, arkadaşların dediği gibi daha çok odaklanmak lazım. Farkındalık için meditasyona başlayıp anda kalarak belki daha başarılı oluruz. Ayrıca sonuç odaklı düşündüğümde ben de o anın zevkini kaçırıyorum. Bu sebeple en iyisi ana odaklanmak, zamanla yoluna gireceğine inanıyorum. Hepimize bol şans 🍀

Ben iki yıllık evliyim.44 yaşında evlendim.Çok uzun bir zaman ilişkiden zevk alamadım hatta acı hissediyordum.Şimdi bile acıdığı zamanlar oluyor.Haftada 4-5 kez yapmışsak ilişkilerden birinde ya da en fazla ikisinde orgazm olabiliyorum.Ben bunu yaşıma bağlıyordum.Yaşım 40 üstü olduğu için orgazm olamıyorum sanıyordum.Sanırım yaşla alakalı değil bu durum.Çok istekli seviştiğim zamanlar da acı duymuyorum ve zevk alıyorum da.İstekli olmakla alakalı sanki

Bence bunun birçok sebebi olabilir, travmanız kısmını bi uzmanla görüşmeniz gerek tabii ama onun dışında kişinin kendi libidosu ve kendini ana verebilmesi çok önemli. Bunu tam anlamıyla yapabilmek de partnerle çok ilgili bence. Karşındaki kişiye hem çekim hissetmek hem de kendini bırakabilmek gerekiyor. Tabii erkeğin de işini bilmesi lazım kendini bırakabilmek için ama genel olarak kadınlar da kontrolü bırakmakta zorlanıyor, bunun sosyolojik yönleri de var hatta bence. Erkeklere o kadar çocuk gibi davranılıp evirip çeviriyor ki eşler yatakta da karşısındaki insana kendini bırakabilecek kadar rahat olamıyor. Biraz kontrolü bırakmaya ve nasıl göründüğünüzü, karşınızdakinin memnun olup olmadığını,orgazm olup olamayacağınızı düşünmeden gerçekten ana odaklanmaya çalışın. Tahrik olduğunuz şeyleri keşfedip zihninizi orda tutun. Seks komplike değildir, içgüdüseldir ne kadar basitleştirirseniz o kadar işe yarar diye düşünüyorum

canım sevişirken kafanda olayı koparma hep canlı tut, sevişirken klitorisinide uyar, veya eşin uyarsın, üstte olduğun pozüsyonları tavsiye ederim veya yüz üstü yat, eşin arkadan girsin sende elinle klitorisinle oyna

Vajinal veya klitoral farketmez eşin içindeyken sende ufaktan kendime dokun çok kolay olur ;) genelde kadinlar zaten kendine dokunmadan çok zor olmasi ya oral olacak ya üstte uzum süre olacak oda sonuçta sürtünmeyle oluyor

Tamamen istekli olmakla alakalı. Canın sevişmek istediğinde öyle bi sulanıyosunki çok rahat boşalırsında. Ama sen kafanda stres yapmışsın ona odaklanmış. Boşver sadece seviş doyasıya gerisi gelir. Biraz ara verin birbirinizi özleyin bide böyle deneyin bakalım

5 aylık evliyim ben de başlarda öyleydim hiç zevk alamıyordum. Ama sonrasında kendimi nasıl tatmin edeceğimi öğrendim. Eşim git gel yapıyor sonra bana bırakıyor. ben açık olacak ama o ,içimdeyken sürterek zevk alıyorum vajinal olarak alamıyorum ama zaten kadınların büyük çoğunluğu böyleymiş. umarım sende de işe yarar.

Back