• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki ile regl bağlantısı :(

cismen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
148
0
46
İstanbul
ızlar selam ,

yardımınıza ihtiyacım var. şubatın 25 inde regl oldum martın ilk haftası ilişkiye girdim ve martta regl olmadım. test yaptım 3 tane negatif cıktı sonra doktora gittim çünkü çok gecikmişti ultrasonla baktı kistlerin var dedi dort bes yıl öncede kistlerim yüzümden dogum kontorl hapı kullanmıştım.. nisanın 11 inde regli oldum. bir sonra ki reglim mayıs 13 tü ve mayısın son haftası 25 inde tekrar regl oldum ama mayısta oldugum regliler leke gibiydi dogur düzgün gelmiyordu sildigimde koyu rente agır kokulu leke leke ve idrarımı yaptığımda yine koyu renkte geliyordu. haziranın 2 sinde tekrar test yaptım yine negatif cıktı gecen hafta iliskiye girdim. ama iliski sırasında herhangi bir sekilde bosalma olmadı. nisanlımla 5 aydır birlikte oluyoruz ve benim ilk birlikte oldugum kisi yani ilk deneyimim. reglim normalde de düzensizdi simdi iyice tedirgin oluyorum ve iliskiden sonra bir aydır idrarım koyu renkte ve agır koku var.

yardım edin lutfen daha önce bunu yasayan oldu mu:43::43:

Back