Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hissedilir. Spiralin ucunda misina benzeri ipler varmış dış tarafa bırakılan, yani penisin ulaşabileceği yerde, eşin bunları hissediyor. Varlıklarına alışıp ona göre davramasını söyle
Taktirmadim ama arkadaslarim eslerinin hissettiginden bahsetmisti.
Bizimde her zaman olmuyor bazen hissediyor bazen hissetmiyor bende anlamadimHerkes hissetmiyor ama hisseden varmış.
Herhalde bir zararı yok. Olsaydı takılmazdı ya da doktorlar uyarırdı.
Her ereksiyonda penis boyu aynı olmaz, tahrik düzeyine ve uyarıma göre genişlik de uzunluk da farklılık gösterir. tempo da bu durumda hissi etkileyebilir. Bu yğzden her ilişkide hissedilmemesi muhtemelBizimde her zaman olmuyor bazen hissediyor bazen hissetmiyor bende anlamadim
Aynı olmaz mı Allah allah ilk kez duydum vallaHer ereksiyonda penis boyu aynı olmaz, tahrik düzeyine ve uyarıma göre genişlik de uzunluk da farklılık gösterir. tempo da bu durumda hissi etkileyebilir. Bu yğzden her ilişkide hissedilmemesi muhtemel
Aynı olmaz, dikkat edersen farkedersin, özellikle penis derisinin gerginliğinden ve damarların belirginliğinden anlarsınAynı olmaz mı Allah allah ilk kez duydum valla
Evet aslında haklısın. Mesela uzun bi süre sonra iliski de vs daha çok damarları belirgin, dik oluyorAynı olmaz, dikkat edersen farkedersin, özellikle penis derisinin gerginliğinden ve damarların belirginliğinden anlarsın
Her seferinde aynı olmuyor. Uyarılma şiddeti, o anki yorgunluk, tansiyon vb faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Ancak sizin durumunuzda pozisyonun da çok etkisi olacağını düşünüyorum bazen hissedip hissetmemesi üzerinde.Aynı olmaz mı Allah allah ilk kez duydum valla
Çok sert vuruşlar yapınca hissediyordurBizimde her zaman olmuyor bazen hissediyor bazen hissetmiyor bende anlamadim
Aynen vallaÇok sert vuruşlar yapınca hissediyordur
Ben cervixe çarptığını hissediyorum bazen. Adam çok hırslanınca böyle oluyor
Evet pozisyondan oluyorHer seferinde aynı olmuyor. Uyarılma şiddeti, o anki yorgunluk, tansiyon vb faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Ancak sizin durumunuzda pozisyonun da çok etkisi olacağını düşünüyorum bazen hissedip hissetmemesi üzerinde.
Ama kötü bisey ya hissedilmesi yazık adamın ucu acıyorHissediliyor ya, benim spiralden sonraki ilk ilişkimde sevgılım gözümün içine bakmıştı, korunuyor musun dıye sormasını bekledım ama sanırım o takılma hıssınden anladı ve sormadı
Yoo acımıyor acısa da ben öperek emerek iyileştiriyorum onuAma kötü bisey ya hissedilmesi yazık adamın ucu acıyor
Yaa benim eşim acıdığını battığını söylüyorYoo acımıyor acısa da ben öperek emerek iyileştiriyorum onu
Gunde 4-5 kez sevıstıgımız oldu hıc batma falan olmadı batsa 45dk surer mıydıYaa benim eşim acıdığını battığını söylüyor