- 14 Temmuz 2011
- 497
- 85
-
- Konu Sahibi Yagmur9248
Öncesinde wc gitsen bile mi geliyoMerhaba yeni evliyim ilişki esnasında ağrılı bir şekilde çişim geliyor hissi oluyor ve tuvalete gidiyorum dayanamayıp bu durum geçici midir ? Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum ama bu durum normal mi ?
Konu ile çok alakasız olacak ama kusura bakmayın post açtım kimse yazmadı yeni üyeyim yanlış yere mi açtım bilmiyorum.. Ya bende 14 haftalık olacak hamileyim mantar var asla geçmedi.. Doktorum bana fitil verdi.. Siz kullandınız mı hiç fitil?? Bir de bana dedi ki mantar çok zalimdir suyunu getirirBen de de olmuştu maalesef hem mantar enfeksiyonu hem de idrar yolu enfeksiyonu olmuştum kabus gibiydi üstüne bir de hamile kalmıştım 9 ay boyunca ne yaptiysam geçmedi ve bir mucize gibi kızımı doğurduğum gün ikisi de geçmişti normal doğum yapmıştım.
Günaydın canım ben yalnış hatirlamiyorsam 3 yada 4 defa fitil kullandım ama fayda etmediKonu ile çok alakasız olacak ama kusura bakmayın post açtım kimse yazmadı yeni üyeyim yanlış yere mi açtım bilmiyorum.. Ya bende 14 haftalık olacak hamileyim mantar var asla geçmedi.. Doktorum bana fitil verdi.. Siz kullandınız mı hiç fitil?? Bir de bana dedi ki mantar çok zalimdir suyunu getirirSuyum gelecek diye de çok korkuyorum bir taraftan fitili kullandım acayip bi akıntım geliyor sanki arttı gibi mantar.. Acaba mantarı mı temizliyor da ondan mı bilmiyorum.. Bilen biri olsa ne güzel olacak kimse bana cevap da vermedi postuma..
Sirkeli suyla vajinal floranızı bozarsınız zaten. Temizleniyorum sanırken vajinanın kendisini yenilemesini önler, faydalı bakterileri yok eder ve ph dengesini bozarsınız. Böylece fırsatçı dediğimiz mantarların sayısı artar.Günaydın canım ben yalnış hatirlamiyorsam 3 yada 4 defa fitil kullandım ama fayda etmediiç çamaşırım o kadar cok islanirdi ki gün de 6 defaya yakın degisirdim illet birsey ben temizliğe cok dikkat ettim ev yapımı sirkeli suyla taharetlenirken temizledim kendimi, her klozete oturmamdan sonra çamaşır suyuyla yikadim ic camasirlarimi kaynattim yüksek ısıda utuledim ama ne çare tam 9 ay evvelini de sayarsak 1 yıl de ne çektim bir Allah bir annem bir de ben bilirim Ben artık ümidi kesmistim ki doğum yaptım bir daha hiç olmadı bir anda kesilmişti yani ben normal doğumda care buldum Rabbim acıdı belki de bana insaAllah sen tez sifa bulursun anlıyorum seni ama ben de ne denediysem ise yaramamisti. Ben kızımı 39+5 günlükken dogurdum canım
Suyla karıştırdım tabi haklisiniz insan o caresizlikle ne denirse yapiyordSirkeli suyla vajinal floranızı bozarsınız zaten. Temizleniyorum sanırken vajinanın kendisini yenilemesini önler, faydalı bakterileri yok eder ve ph dengesini bozarsınız. Böylece fırsatçı dediğimiz mantarların sayısı artar.
Allah bağışlasın kızınızı sağlıkla büyütün.. Çok teşekkür ederim cevabınız için..Günaydın canım ben yalnış hatirlamiyorsam 3 yada 4 defa fitil kullandım ama fayda etmediiç çamaşırım o kadar cok islanirdi ki gün de 6 defaya yakın degisirdim illet birsey ben temizliğe cok dikkat ettim ev yapımı sirkeli suyla taharetlenirken temizledim kendimi, her klozete oturmamdan sonra çamaşır suyuyla yikadim ic camasirlarimi kaynattim yüksek ısıda utuledim ama ne çare tam 9 ay evvelini de sayarsak 1 yıl de ne çektim bir Allah bir annem bir de ben bilirim Ben artık ümidi kesmistim ki doğum yaptım bir daha hiç olmadı bir anda kesilmişti yani ben normal doğumda care buldum Rabbim acıdı belki de bana insaAllah sen tez sifa bulursun anlıyorum seni ama ben de ne denediysem ise yaramamisti. Ben kızımı 39+5 günlükken dogurdum canım
Rica ederim canim sen de sağlıkla al kucağına yavrunu insaAllah Rabbim şifa verir sanaAllah bağışlasın kızınızı sağlıkla büyütün.. Çok teşekkür ederim cevabınız için..
Bende de oluyor o ara ara doktor azosilin miydi neydi öyle bi ilaç vermişti . Hemen geçiriyor ilaç o hissiMerhaba yeni evliyim ilişki esnasında ağrılı bir şekilde çişim geliyor hissi oluyor ve tuvalete gidiyorum dayanamayıp bu durum geçici midir ? Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum ama bu durum normal mi ?
Şekerli gıda asla tüketmeyin mantarınız çoğalır ve sıkıntı yaşatır gebeliğinizdeKonu ile çok alakasız olacak ama kusura bakmayın post açtım kimse yazmadı yeni üyeyim yanlış yere mi açtım bilmiyorum.. Ya bende 14 haftalık olacak hamileyim mantar var asla geçmedi.. Doktorum bana fitil verdi.. Siz kullandınız mı hiç fitil?? Bir de bana dedi ki mantar çok zalimdir suyunu getirirSuyum gelecek diye de çok korkuyorum bir taraftan fitili kullandım acayip bi akıntım geliyor sanki arttı gibi mantar.. Acaba mantarı mı temizliyor da ondan mı bilmiyorum.. Bilen biri olsa ne güzel olacak kimse bana cevap da vermedi postuma..
Bunu kesinlikle bilmiyordum çok teşekkür ederim.. Mantarım geçti gibi sanki ama şeffaf yapışkan akıntı çıktı şimdi de başıma...onunla ilgili bir fikriniz var mı peki?? 15. Haftaya gireceğim şeffaf sümüksü akıntım var??Şekerli gıda asla tüketmeyin mantarınız çoğalır ve sıkıntı yaşatır gebeliğinizde
Kokulu ve sarı-yeşil renk değilse korkmayın normal gebelikte akıntılarBunu kesinlikle bilmiyordum çok teşekkür ederim.. Mantarım geçti gibi sanki ama şeffaf yapışkan akıntı çıktı şimdi de başıma...onunla ilgili bir fikriniz var mı peki?? 15. Haftaya gireceğim şeffaf sümüksü akıntım var??