İlişki esnasında 4-5 kez boşalıyorum normal mi ?

m0986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
2
7
1
25
Erkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?

Erkek arkadaşımla ilişki esnasında önce beni 4-5 kez boşaltıyor boşaldıktan hemen sonra hala istekli devam ediyorum önce beni bu şekilde tatmin edip en son kendisi boşalıyor ve minimum 1 saat sürüyor bazen saatlerce sohbet ederek ön sevişmeyi uzun tutarak sürekli pozisyon ddeğiştirerek ilişkiye giriyoruz ve her seferinde farklı bir haz alıyoruz bir kadının bu kadar fazla boşalması normal midir ?
Değil bence kukunu aldır

Evet, bazı kadınlar bir saatte 4-5 kez (hatta daha fazla) orgazm yaşayabilir. Kadınların cinsel yapısı, erkeklerden farklı olarak çoklu orgazm (multiple orgasm) yaşamaya uygundur. Bunun nedeni, kadınların orgazmdan sonra genellikle erkekler gibi uzun bir refrakter dönem (yani tekrar uyarılmadan önce geçen süre) yaşamamasıdır.

Ama bu durum herkeste aynı değildir. Şunlara bağlı olarak değişebilir:

• Bireysel cinsel yapı

• Partnerle olan uyum ve cinsel iletişim

• Fiziksel ve duygusal rahatlık

• Uyarılma süresi ve şekli

• Pelvik taban kaslarının gücü (örneğin Kegel egzersizleriyle bu artırılabilir)

Kimi kadın bir orgazmdan sonra hassaslaşır ve ara vermek ister, kimiyse birkaç dakika içinde yeniden uyarılabilir. Her iki durum da tamamen normal

Yapay zekaya sordum bu bir başarı yada rahatsızlık değil didi 🤣

Ne kadinlar var beee, tabii o işi ust levelde beceren de ne jigololar aman yani adamlar varmis, kk sayesinde öğrendik, vay bee :KK59:

Back
X