İlişki bitti ama ben hırsımi alamıyorum.

Eger engelli olmayip da mesaj atsaydin, yine rahatlamayacaktin. O ise senin ne yazdigindan cok, hala ona yazdigin icin onu unutamadigini dusunecekti. Bir insana verilecek en buyuk ceza onu umursamamaktir. Boyle biri icin kafani mesgul etmeye degmez. Hayatina kaldigin yerden devam et, bittigi icin de sukret. Nasil bittigi onemli degil, bitmesi senin icin iyi olmus. Toksik bir iliski, yuruseydi de hep bu sekilde yururdu, sonra bir bakmissin ruh dengen bozulmus. Bosver. Taktigina degmez.

Piskolojik destek al, normal değil bu düşüncelerin.

Madem gizlenecek bir şey yok, neden mesaja bakmasına izin vermedin? Tamam sınırını çizmişsin adama, o da sana çizmiş. Ayrılmışsınız. Daha neyin hırsı bu? O yönetilecek bir kadın istiyor, belli ki sen yönetilecek biri değilsin. Bu ilişki eninde sonunda biterdi zaten. Yol yakınken bitmesi iyi olmuş, yoksa daha çok hırpalanırdın. Seni arada derede bırakması şu sebeple; yönetilebilecek birimisin değilmisin tam kestirememiş, yönetilemeyecek, güçlü biri olduğunu anlayınca bırakmış. Bence sevinmelisin.

Bence ona değil kendinize kızmanız gerekir. Adamın hali tavrı belli siz neden 6 ay tahammül ettiniz ki. Karşıdakini suçlamak yerine önce ilişki ilerlemeden çıkıp gitmeyi öğrenmek gerekli diye düşünüyorum. İnsanlar maalesef ki kötü kendimizi korumalıyız. Ona kızıp hırs yapmak sadece sizi yıpratır. Bunun yerine güvenli bağlanma stilini araştırıp kendinizdeki eksikliği değiştirmenizi tavsiye ederim

Ay naptın yazdı mı tekrar aşırı merak ettim ben de benzer bi durumdayım hırsımı alamıyorum da sen sakinleşebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…