su koyulmadigini sende duydum bende eklerim. ilk basta ne kadar su ekledin peki ben duduklude kaynatiyorum sifa olsun yavrunamerhaba hanımlar.
Kızıma ilikli kemik kaynatayım dedim. Kaynadıktan sonra en küçük gözde en düşük ayarda 7- 8 saat, tencerenin ağzı açık kaynattım. İnternette su eklemeyin dediği için eklemedim. E haliyle azıcık ni şu kaldı kaynaya kaynaya. Nasıl yapmam lazım hanımlar bu işi?
Çook teşekkür ederimsu koyulmadigini sende duydum bende eklerim. ilk basta ne kadar su ekledin peki ben duduklude kaynatiyorum sifa olsun yavruna
Neden tencerenin ağzı açık kaynattınız ki? Buharlaşmayla su kaybı olur biliyorsunuz. Allahtan tamamen bitmemiş. Su ekleyebilirsiniz ayrıca neden eklemeyesiniz ki?merhaba hanımlar.
Kızıma ilikli kemik kaynatayım dedim. Kaynadıktan sonra en küçük gözde en düşük ayarda 7- 8 saat, tencerenin ağzı açık kaynattım. İnternette su eklemeyin dediği için eklemedim. E haliyle azıcık ni şu kaldı kaynaya kaynaya. Nasıl yapmam lazım hanımlar bu işi?
Neden tencerenin ağzı açık kaynattınız ki? Buharlaşmayla su kaybı olur biliyorsunuz. Allahtan tamamen bitmemiş. Su ekleyebilirsiniz ayrıca neden eklemeyesiniz ki?
Kapağı kapatabilirsiniz bence. Eklemeyin demesi sürekli ek yapmayın demektir belki de. Bir seferden bir şey olmaz.İnternette eklemeyin yazıyor ama neden ben de anlamadımkapağı kapatmadım çünkü internetten tariflerde öyle yazıyordu. İnternet mağduru oldum ilk seferi için
Teşekkür ederim ⚘⚘⚘kemik suyu = @pinoeatshealthy
See Instagram 'kemik suyu' highlights from pinoeatshealthy (@pinoeatshealthy)www.instagram.com
Su story dizisine bakın bir isterseniz
Bilmiyorum ki bence de saçma. Kapağı açık kaynattım bi de . Çünkü fokur fokur kaynamaması lazımmış. E kapağı kapatınca da kaynıyo bu seferBen su ekliyorum ya eklememek nedenmiş ki :O
En küçük gözde iyice kısarsanız kaynamaz fokur fokur. Şöyle ki düğmeyi kısık tarafa doğru bükmek yerine kapatma tarafına kontrollü bükerek kısık tarafına göre çok daha kısık bir yakma biçimi elde edebilirsiniz.Bilmiyorum ki bence de saçma. Kapağı açık kaynattım bi de . Çünkü fokur fokur kaynamaması lazımmış. E kapağı kapatınca da kaynıyo bu sefer
Bu fikir iyiydiEn küçük gözde iyice kısarsanız kaynamaz fokur fokur. Şöyle ki düğmeyi kısık tarafa doğru bükmek yerine kapatma tarafına kontrollü bükerek kısık tarafına göre çok daha kısık bir yakma biçimi elde edebilirsiniz.Ay ne çok kısık dedim. Anlatabildim mi bilmiyorum ya.
Rica ederim. Ben çok kısık ateş ihtiyacı duyduğumda böyle yapıyorum.Bu fikir iyiydiyarın o tarafa çevirip denicem ⚘⚘ çok teşekkür ederimmmm
Ayyy yaptım bugün koydum ocağa 5 saattir kaynamadan pişip. Sanırım 12 saate kadar devam ettireceğim. Kaynamıyo, kapağı da kapalı. Sanırım en iyi böyle oluyo anladığım kadarıyla. Yalnız o ocak ayarı yüzünden kocayla kavga edecektimEn küçük gözde iyice kısarsanız kaynamaz fokur fokur. Şöyle ki düğmeyi kısık tarafa doğru bükmek yerine kapatma tarafına kontrollü bükerek kısık tarafına göre çok daha kısık bir yakma biçimi elde edebilirsiniz.Ay ne çok kısık dedim. Anlatabildim mi bilmiyorum ya.
annem de oyle yapar :))) ben hep yanlıslıkla kapatırımEn küçük gözde iyice kısarsanız kaynamaz fokur fokur. Şöyle ki düğmeyi kısık tarafa doğru bükmek yerine kapatma tarafına kontrollü bükerek kısık tarafına göre çok daha kısık bir yakma biçimi elde edebilirsiniz.Ay ne çok kısık dedim. Anlatabildim mi bilmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?