- 18 Aralık 2018
- 2
- 1
- 28
-
- Konu Sahibi avukattugba
Merhaba kızlar.. Ben çiçeği burnunda avukatım. öğrenciliğim henüz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki görüntü bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Bütçem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkaç doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın önerisiyle Bahçelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak çalışıyor. Onun söylediğine göre İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem çok tecrübeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının büyük bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Fazla bir bütçe ayıramadığımdan bir de sizlerden bu konuda fikir ve destek almak istedim. Aranızda Dr. İlhan Eğilmez konusunda fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Mesleki bir olgu olsa gerek bir türlü tam olarak kesin karar veremiyorum.
.Merhaba kızlar.. Ben çiçeği burnunda avukatım. öğrenciliğim henüz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki görüntü bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Bütçem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkaç doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın önerisiyle Bahçelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak çalışıyor. Onun söylediğine göre İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem çok tecrübeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının büyük bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Fazla bir bütçe ayıramadığımdan bir de sizlerden bu konuda fikir ve destek almak istedim. Aranızda Dr. İlhan Eğilmez konusunda fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Mesleki bir olgu olsa gerek bir türlü tam olarak kesin karar veremiyorum.
Merhaba kızlar.. Ben çiçeği burnunda avukatım. öğrenciliğim henüz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki görüntü bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Bütçem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkaç doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın önerisiyle Bahçelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak çalışıyor. Onun söylediğine göre İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem çok tecrübeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının büyük bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Ben kendisine 1bucuk ay once revizyon ameliyati oldum kendisi hic ilgili doktor degil siaketimi soyledim suan da mesajlarima cevap bile vermiyor hersey para alana kadar okadar para verdim bideMerhaba kızlar.. Ben çiçeği burnunda avukatım. öğrenciliğim henüz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki görüntü bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Bütçem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkaç doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın önerisiyle Bahçelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak çalışıyor. Onun söylediğine göre İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem çok tecrübeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının büyük bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Şu an buradaki olumlu yorumları okuyunca hayrete düşüyorum. Kesin kendi tuttuğu adamlarıdır. Benim hayatımı mahveden işte tamda görüntülerde gördüğünüz ben 20 bin ameliyat yaptım diye böbürlenen bu kasaptır. Şeytan diyor avukat tut sürüm sürüm süründür. 3 defa ameliyatımı yaptı son ameliyatımda 5dklık iş lokal anesteziyle hallederim deyip ameliyat günü bir anda fikir değiştirip bana sormadan genel anestezi yapıp beni 2 saat ameliyatta tuttu. Çok zor uyandım. Bütün kıkırdaklarımı almış daha birde bir poşetle vermişti bana keşke atmasaydım onları. Ameliyat olmayan ve bu adama ameliyat olmayı düşünenler var ise 10 bin defa düşünün ve öyle karar verin. Ben bu adam yüzünden sadece burun görüntüsünden değil sağlığımdan da oldum. Nefes alamıyorum. Yeterli solunum alamadığım için burun yanlarım şişiyor kaşınıyor ve defalarca hapşırıyorum. Sanırsın sürekli gribim. Grip olmuş gibi çıkıyor sesim. Yeterki oksijen vücuduma yayılmadıgı için hemen yoruluyorum halsiz kalıyorum. Bütün hayatımı mahvetti. Şu an bu burnumu toparlamak için doktorlara gittiğimde bile onun yüzünden hiçbir doktora kolay kolay güvenemiyorum. Kaldıki çoğu doktor sen daha ameliyat olamazsın diyor. Kabul etmiyorlar. Düşün yani başka bir doktor bile bu adamın yaptığı burnu toparlamaya cesaret edemiyor. Tabi 20 bin burun yapar tabi hep revizyon burunlar için kendisi tercih edilir. Çünkü tam bir kasap kes at kes at. Yaptığı revizyonlarda kendi ameliyatlarıdır kesin. Benim tek hatam o adama 2 defa daha güvenmekti, çünkü çocuktum. İlk ameliyatımı 18 yaşında oldum maddi durumumuz olmadığı içinde 2. Ve 3. Ameliyatlara 200-300 lira vererek ameliyat oldum. Şu an düşünüyorum kendi hatasını bile para alarak düzeltmiş tam bir aç göz. Bana yardımcı olacak tvlere düşmeyeceğim bir avukat bulsam bu kadar zaman geçmesine rağmen bile davamı açardım.Ben kendisine 1bucuk ay once revizyon ameliyati oldum kendisi hic ilgili doktor degil siaketimi soyledim suan da mesajlarima cevap bile vermiyor hersey para alana kadar okadar para verdim bide
Ve benimde burnumun sol tarafı yukarı çekiyor. Adam 2012den beri kendini bir gram geliştirememiş. yuh.Ben kendisine revizyon ameliyati oldum burun ucundan hic ilgili bir doktor degil 1 bucuk ay oluyor ama sikayetim gecmedi burnumun sol tarafi yukari cekiyor ve kendisi suan mesajlarima cevap bile vermiyor