- 18 Aralık 2018
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi avukattugba
Merhaba kızlar.. Ben çiçeği burnunda avukatım. öğrenciliğim henüz bitti ve mesleğe başlamadan şu burnumdaki görüntü bozukluğundan ve tıkanıklıktan kurtulayım dedim. Bütçem sınırlı olduğundan burun estetiği konusunu bayağı bir araştırdım. Birkaç doktorla görüştükten sonra bir arkadaşımın önerisiyle Bahçelievler aile hastanesindeki Dr İlhan Eğilmez de ameliyat olmaya karar verdim gibi. Bana bu tavsiyi veren arkadaşım aile hastanesinin ameliyathanesinde hemşire olarak çalışıyor. Onun söylediğine göre İlhan bey estetik burun ameliyatlarında hem çok tecrübeli hem de revizyon ameliyatlarını bile başarılı bir şekilde yapabilen bir doktormuş. Hatta hastanenin diğer doktorunun estetik burun ameliyatlarının büyük bir kısmını ve revizyon ameliyatlarının neredeyse tamamını İlhan bey yapıyormuş.
Fazla bir bütçe ayıramadığımdan bir de sizlerden bu konuda fikir ve destek almak istedim. Aranızda Dr. İlhan Eğilmez konusunda fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Mesleki bir olgu olsa gerek bir türlü tam olarak kesin karar veremiyorum.
Fazla bir bütçe ayıramadığımdan bir de sizlerden bu konuda fikir ve destek almak istedim. Aranızda Dr. İlhan Eğilmez konusunda fikri olan varsa lütfen paylaşsın. Mesleki bir olgu olsa gerek bir türlü tam olarak kesin karar veremiyorum.