Haklisin canim, ama birden silip atamiyorsun istebenim bir arkadaşımda senin durumunda o yüzden seni çok iyi anlıyorum böyle sıkıntılı bir ilişkiyi yürütmek insanın ruhunuda zihninide hatta bedeninide çok yoruyor olmalı
ama sunu unutma kimse vazgeçilmez değildir arkadaşım hayat o kadar kısa ki bu güzel hayatı böyle çıkmazlarla heba etme bence ilk yapacağın bu benim hayatım kimseye üzülerek geçiremem de ve kendin için birşeyler yap karşına neler çıkar hayat ne güzellikler getirir şaşırıp kalırsın....
Öyle yapıyorum zaten canım ama benim odun kafalı sevgilim çakmıyor davayı sanırımtatlım hem seninle int den konuşmuyor ,hemde askerdeyken o kıza intden şiirler flan yazıyomuş gerçekten çok yanlş anlıyablyorum seni bir kadın ilgi alaka tabkde ister sevglsnden.Bnce sende braz ilgisz davran ona ve bu konudaki fikirlerinde sakın saklama ondan
canım sen ilgisiz davranmaya devam et hiç umursama onu git gez ye iç eğlen arkadaşlarınla takıl onu aklına getirmeyecek her ne varsa yap onu senin ilginden epey bi süre mahrum et inan bana bu süreçte kendini çok daha güçlü hissedeceksin başta pes edecek duruma gelebilirsin ama asla yılmak yokbunu başarabilecek kadar güçlü bi kız olduğuna inanıyorum ben böyle bir ilişkiyi hala ayakta tutabilmek için çabaladığına göre gerçekten bunuda yapabilirsin
yapabilirim evet kendime inaniyorum canimdün aksam cok rahatsizdim mesela kendimi iyi hissetmiyordum bas agrisindan uyuyamadim dogru düzgün. Neyse konustuk biraz sonra kapatip yattik. Bu sabah herzamanki gibi günaydinmesaji atti, ama nasil oldugumu sormadi bile, aksine direk tartismak icin bir neden buldu ve sabah sabah cildirtti beni. Neymis "ben kötü bir insanim kimseyi mutlu edemiyorum. Biz birbirimiyi görmüyoruz uzagiz, ve dogru düzgün tanimiyoruz birbirimizi" böyle seyler söyledi. E ozaman neden beraberiz? bir yabanciyi nasil sevebiliyorsun? "Bir yabanciya asik misim" dedim bende.."Ask mi? haha" diye bi güldü..
Nasil oldugumu soracagi yerde bunlari yapiyor.. O böyle yaptikca onu göresim gelmiyor vallah iyice soguyorum bir an icin. Birkac ay kaldi ve daha gecen hafta yüzükleri takalim diye konusmustuk..
Bu sabahki tavrindan sonra kendimi iyice geri cekmeye karar verdim olmicak böyle sabrim tükeniyor. Ne aricam ne de yazicam bütün gün merak etsin anlasin artik, ben dayanamiyorum daha fazla
canım aşk mı? haha derken ne demek istemiş bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?