- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
Yasadiklarima dayanarak söylüyorum, uzaktan iliski yasamak bence tam anlamiyla iliski yasamak degildir.
Cünkü 10 yilda sürse o iliski karsindaki insani asla tam anlamiyla taniyamazsin.
Ayrica erkek arkadasin gecmiste sana kötü seyler yasatmis, bu yüzden ona karsi güven sorununda var.
Simdi yine seni aldatmadigi bilemezsin, uzakta cünkü ne kadar kontrol edebilirsin ki.
Icinde biraz bile süphe varsa, acaba diyorsan o zaman iyi düsün derim, böyle deger verdigini göstermeyen ve eskiye takintili bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin diye düsün.
Yanlış anlama ama sen ayrıl bence bu adamdan.. Bir bucuk yıl birliktesin ve bu adam seninle birlikteyken eski kız arkdasıyla konusuyor ve ilşkiniz hala devam ediyor ayrıcaaa sen onu ne güzel önemsiyorken o iki güzel kelimeyi senden esirgiyor seven insan sevdiğinee gösterirr belli eder ilgisini dısarda en agır sert gözüken bir adam bile sevdiğine karşı cok baskadır..... Kendinin farkına varr bencil ol kendini sev kendine değer ver inan banaa pişman olcaksın ilerde ne diye zaman geçirmişim onunla nasıl katlanmışımdır diye.... Ayrıl değerini kıymetini bilen biriyle ol Allah bir kapıyı kapatır bir diğerini açarr keyfine bak benden değerlisi yok diye düşünn yoksa kendini yerr yerr durursunnn
Canım bene bu adam bence gerçekten seni sevdiğine inanmıyorum kırılma ama :26::26:
Çünkü seven insan güzel sözler söyler, bi mesajda güzel bi söz yazmak zor mu yani ??:26::26:
Bir de eski sevgilisine şarkılar şiirler yolluyormuş demişsin .. Başkalarına gelince şiirler şarkılar sana gelincede bi çift güzel söz yok
Anlamıyorum bu erkekleri ya
Canım ben 22 yaşındayım nickime öylesine 88 yazdım doğum tarihimle alakası yok. Aşk acısını bende çok kötü bir şekilde yaşadım bir önceki ilişkimde, arkadaş çevremdeki bir kız için terk edildim. Bir de bu yetmezmiş gibi eski sevgilim ve o kız tarafından aşağılamdım, kızın ablasıyla iyi arkadaştık o zamanlar. Birgün evlerine gittim oturmaya ve kız bağıra çağıra beni evden kovdu, hangi yüzle geldim diyerek. İlişkimi mahveden o bana bunu ve buna benzer şeyler yaptı, eski sevgilim de onu destekledi..Ayrılan taraf ben olmak istemiyorum ''deyip iyilik kumkuması olma benim gibi.Sonra onlar sendne ayrılır;sen ona acırsın ama o sana acımaz;ve daha çok koyar..Böyle olan adamlarda sevgi olmaz pek.Böyle alamaetler varsa senden eninde sonunda ayrılacak.Sana değer verenlerle birlikte ol;önünde başka şanslar varken bunu değerlendir;bir tek o yokki ..Yaş kaç bu arada..Ben önceki yaşlarımda olmayı öyle isterdim Kİ..Benim şimdiki acım önceki yaşlarımda olsaydı bu kadar yoğun olmazdı mesela..Yaş ilerledikçe ve daha önce geçirilimiş bir evlilik hikayesi varsa aşk acıları daha kötü oluyor..
canım konunla birlikte tüm yorumlarıda okudum bence bi süre o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran kısasa kısas taktiği yanii
Evet öyle yapmayı düşündüm bende canım, 2 ihtimal var zaten ya hatasını anlayacak yada inceldiği yerden kopacak
Belki de ben ona gereğinden fazla değer verdiğim için o küçük totosu tavan yaptıgerçekten ayrılırsan hala onu sevdiğinden pişman olup geri dönebilir ve hepten totosunu kaldırabilirsin. bakma sen burce yengeç filan ama, yengeçler gelemezler kaprislere triplere.. en iyisi ayrılmış gibi hissetmeye ve davranmaya umursamamaya çalış, ama ayrılma.. yengeçlerin ilacı kesinlikle kendi hallerine bırakılmak 1, onun yaptıklarının aynısını (tabi büyük bi hata değilse) ona yapmak böylece hatasını anlamasını sağlamak 2. ama asla kapris değil unutma.. kaprisi zaten hiçbir erkek sevmez totosu kalkmış bi erkek hiç hiç sevmez.. naz evet ama kapris asla. Allah feraha çıkarsın tez zamanda seni inşallah. zor işler biliyorum...
Bu kadar uzakta yürütebilmek için onun sırılsıklam aşık olması gerekir bence..şu duruma bakılırsa değil,nasıl güveniyorsunuz bu kadar uzaktan,tamam seviyor olabilirsiniz ama erkek tam anlamıyla sevmeyince gözü dışarı kayar,bu ilişki zor açıkcası..
Bence sevgilinde kaybetme korkusu yok cunku onu nasil sevdgini bilio bence hic arama sorma bak nasil donuo unutma kacan kovalanir az da o onu artik eskisi kadar sevmedigini dusunsun gor bak nasil kendine gelio ....
Kızlar kafama bişey takıldı. Bende ona soğuk davranıp uzaklaşırsam, ya bu iyice bunalıma girerse?? :18: Bu sefer herkes bana sırtını döndü diye isyan ederse hiç şaşırmam.
Düşüncene saygı duyuyorum canım haklısın yürütmek çok zor, bazı şeyleri yüzüne bakmadan çözemiyorsun işte. Onun bana nekadar değer verdiğini anlamak istiyorum, eğer sevmiyorsa değer vermiyorsa yüzüme karşı söylesin istiyorum. Görüşene kadar da tavrımı koyucam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?