canım konunu okumaya başlayınca adamın kişiliği böyledir bazısı çok sever belli edemez diye bi yorum yapıcaktım
ama demişsin ki eski sevgilisine şiirler şarkılar yazmış. ona bu tür şeyler yapabliyorsa sanada gayet güzel şiirler yazablr gönlünü okşıck şeyler söyleyebilir.
başka bişi olmadığından emin misin? yada seni çok sevdiğinden?
Canım, bence sana yaptığı bu kaprisi fırsat bil ve daha fazla vakit kaybetmeyip o güzel beynini buna değecek başka bir insan için yor...
Bana da başka bir derdi var ama paylaşmak istemiyor gibi geliyorbu çocuktan hayır gelmez gibi geliyor
Senden "çıkarı" öpmek değil belki ama senin varlığınla avunuyor olabilir bu dediklerine göre. Yani uzaktan bir iliiki, oh bi sorumluluk yok, gelirken ufacık bir şey bile almıyor, güzel sözler etmesini istemen bile fazla gelmiş baksana açıkça da söylemiş herkes benden bi şeyler bekliyor bilmem ne diye. E ilişki istemesin o kadarcığını yapamayacaksa. Ayrıca seninleyken eski sevgilisyle görüşebilen biri bunu bin kez yapabilir kişişler değişir ama o aptalca cesaret değişmeyecektir. Uğraşma derim ama atabileceğini sanmıyorum içinden.
Ben bile içimden gelerek doğum günü hediyesi olara çok güzel marka kol saati aldım, ama o bi çiçek bile getirmedi bugüne kadar! Çôzemiyorum bu insanı, ya ben kendimi yeterince sevdiremiyorum ondan bana karsı ilgisiz, yada harbi psikolojik sorunları var :-S
bazen çok acayip konuşuyor resmen korkuyorum vallah.
Bende onun gibi davransam işe yarar mı acaba?? Benim aklıma tek bu çözüm geliyor:44:Gerçekten zor bi durum.İlk başta yaptığı hata affedilir gibi değil.Uzaklık bazen ilişkilileri kötü etkiliyor sizinkide onlardan biri olmuş malesef.
Keşke bir çözümü yola olsa ama yok gibi
Bende onun gibi davransam işe yarar mı acaba?? Benim aklıma tek bu çözüm geliyor:44:
1buçuk senedir kendimi kandırıyorum yani??:44:Ama bu hep böyle değildi ki..tamam eskiden de şiir güzel bi sözcük fln görmedim duymadım ondan ama en azından bukadar soğuk davranmıyordu hiçbirşeyden şikayet etmiyordu en azından, bu son birkaç aydır bi acayip oldu, durduk yere bunalıma giriyor. "Ben niye geldim bu dünyaya" dediği bile oldu :-DNesini çözemiyorsun ki, kendimi sevdiremiyorum diye bi şeu olur mu yaa, o sevmemiş olabilir ancak. Belki de sen uzaktan uzağa bir ilişki yaşadığını sanıyorsun onun için bir şey ifade etmemiş bu baksana.
sen düşünene kadar o bir gün senden ayrılacak böyle yapanlar sonunda bitiriyor ya susacaksın ne dese kabul ya da ayrılacaksın ama bence eski sevgiliyi unutmamış bir yanda şiir şarkı yazan adam bir yanda güzel söz istenince çıldıran adam. derdinin ne olduğu gayet aşikar seni yarabandı olarak görüyor sen yarasını kapattıkça hayatındasın kanatmaya kalkarsan koparır atar.
O eski sevgili mevzusu çoktan kapandı canım 1 sene fln oldu, ama ona yazdıkları hep gözümün önünde. İlk kez o tartışmada dile getirdim içimdekileri çünkü gerçekten hasretim aşk dolu sözlerine. İlk zamanlar yine iyi kötü duyuyordum "herşeyimsin, karım olacaksın, kinse ayıramaz "gibi beni aptalca murtu eden sözler ama artık hiç :-(
Eski sevgiliyle alakası yok eminim, başka sorunları var bunun. Hayatımdan çok mutsuzum çok basit bir hayatım var dediğinde "sana eğlence lazım" diyerek cevap verdim o an. Yani hobi edinme veya arkadaşlarla kafa dağıtma anlamında. Yok sen benimle dalga geçiyorsun, yok senle bidaha asla bişey paylaşmicam, yok şu yok bu. Sinirden köpürdü resmen. Bu davranışlar normal mı sizce? Sürekli böyle alıngan ve sinirline yapacağımı şaşırdım. Ben çok üzerine geliyormuşum huzur vermiyor muşum hiç biz asla anlaşamıyormuşuz. İyide ben birşey yapmıyorum o herşeye alınıyor.canım inşallah kapanmıştır ya ama o tepki çok aşırı bence bi de burcu kova mı? biraz dengesizlik oluyor da
Eski sevgiliyle alakası yok eminim, başka sorunları var bunun. Hayatımdan çok mutsuzum çok basit birhayatım var dediğinde "sana eğlence lazım" diyerek cevap verdim o an. Yani hobi edinme veya arkadaşlarla kafa dağıtma anlamında. Yok sen benimle dalga geçiyorsun, yik senle bidaha asla bişey paylaşmicam, yok şu yok bu. Sinirden köpürdü resmen. Bu davranışlar mı sizce? Sürekli böyle alıngan ve sinirline yapacağımı şaşırdım. Ben çok üzerine geliyormuşum huzur vermiyor muşum hiç biz asla anlaşamıyormuşuz. İyide ben birşey yapmıyorum o herşeye alınıyor.
Burcu yengeç bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?