• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgiye alakaya muhtacım..

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kızlar artık ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum çok huzursuzum.
Birkaç gün önce sevgilimle çok saçma bir sebepten dolayı tartıştık, hatta benle birdaha asla görüşmek istemediğini söyledi.
Ben ona her fırsatta güzel mesajlar atarım benim için ne kadar değerli olduğunu, onu bu dünyadaki herşeyden çok sevdiğimi dile getiririm. Yaklaşık 1,5 yıldır beraberiz ve ayrı ülkelerde yaşıyoruz, bu nedenle sırf telefonla görüşebiliyoruz, msn cam fln asla kullanmayız (neden diye sormayın, beyefendi sevmiyormuş netten görüşmeyi). Bu sene sözlenmeyi bile düşündük diğer konularımı bilmeyenler için söyleyeyim.
Benim asıl derdim şu. Sevgilim bana bu güne kadar daha hiç içinden gelerek güzel bir mesaj atmadı, veya benim ona gösterdiğim değeri göstermedi bana. Bu aslında hep bir dıkıntı oldu içimde ama ona karşı açılmaya cesaret edemedim bi türlü. Beraberliğimizin ilk aylarında çok büyük sıkıntılar yaşadık, eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrendim bir şekilde. 3,5 yıl beraberdi o kızla. Benle tanışmadan birkaç ay önce ayrılmışlar. Her neyse biz ekim 2010 da çıkmaya başladık ve sevgilim aralıkta askere gitti kısa dönem. Askerlik süresinde meğer bu face'den eski sevgilisiyle görüşüyormuş. Kıza şiirler şarkılar yollamış vs. vs. Dünyam başıma yıkıldı o an!!
Neyse ki geride kaldı o mesele ondan beri bir yanlışını yakalamadım zaten.
Geçen işte konuyu açtım bana neden hiç içinden gelerek bişeyler yazmadığını fln sordum. Bi kızdı bi kızdı sanki küfür etmişim gibi. Sonra bende sinirlendim ve dedim ki "başkalarına yollayabiliyorsun aşk şarkıları sözleri fln, bana niye hiç göndermiyorsun" gibisinden. Bu cümleden sonra sinir telleri koptu onda ve arama beni bidaha görüşmemek üzere diye laflar etti.
Ya kızlar haksız mıyım ama? Yani zaten senede birkaç kez görüyoruz birbirimizi, her buluşmada eli boş geldi. 1 çiçek bile almaz mı insan ya? Ben de duymak istiyorum onun için ne kadar değerli olduğumu, beni nekadar çok sevdiğini. Belkide sevmiyordur diyeceksiniz, ozaman neden ayrılamıyor benden? Mesafeli bir ilişki sürdürmek çok zor, herkes kaldıramaz ama ben onun için herşeyi göze aldım. Gencim güzelim kendimi övmek istemiyorum ama burda peşinden koşan birçok kişi de var, ama ben ondan başkasını düşünemiyorum artık! Anlamıyorum derdini gerçekten, seviyorsa neden içinden hiçbir şey gelmiyor? Sevmiyorsa neden bitirmiyor? 2-3 çift sôzcüğü neden benden esirgiyor? :43:Ben mi çok abartıyorum acaba?

canım konunu okumaya başlayınca adamın kişiliği böyledir bazısı çok sever belli edemez diye bi yorum yapıcaktım
ama demişsin ki eski sevgilisine şiirler şarkılar yazmış. ona bu tür şeyler yapabliyorsa sanada gayet güzel şiirler yazablr gönlünü okşıck şeyler söyleyebilir.

başka bişi olmadığından emin misin? yada seni çok sevdiğinden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım, bence sana yaptığı bu kaprisi fırsat bil ve daha fazla vakit kaybetmeyip o güzel beynini buna değecek başka bir insan için yor...

canım konunu okumaya başlayınca adamın kişiliği böyledir bazısı çok sever belli edemez diye bi yorum yapıcaktım
ama demişsin ki eski sevgilisine şiirler şarkılar yazmış. ona bu tür şeyler yapabliyorsa sanada gayet güzel şiirler yazablr gönlünü okşıck şeyler söyleyebilir.

başka bişi olmadığından emin misin? yada seni çok sevdiğinden?

Sevmese bukadar uzatmaz diyorum biryandan, zaten uzağız birbirimize bana dokunamıyor beni öpemiyor, bi çıkarı yok yani bu ilişkiden. Diğer yandan çok sevse içinden ufacıkta olsa sevgisini paylaşmak beni sevindirmek gelir diyorum.
Valla son zamanlarda aşırı derecede garipleşti, bunu telefonda da olsa anlayacak kadar tanıyorum. Herşeyden şikayetci hayatından çok mutsuz. Monoton bir hayatım var herkes üzerime geliyor benden birşeyler bekliyor, sen dahil fln diyor. Evden dışarı çıkmaz oldu hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldığı için. Galiba depresyona girdi bunalım yaşıyor:44:

Son düzenleme:
Canım, bence sana yaptığı bu kaprisi fırsat bil ve daha fazla vakit kaybetmeyip o güzel beynini buna değecek başka bir insan için yor...

Onu da düşündüm, zaten ayrı şehirde unutmak zor olmaz diyorum. Ertesi gün uyandığımda ise onsuz olmak istemediğimi anlıyorum. Birde aile var işin içinde annem sözlenmemizi bekliyor bu sene..hangi yoldan yürüdüğümüzden emin değilim..

Neden böyle yapıyor yaa üzüldüğümü göre göre :( tartışma bi işe yaramadı zaten. Ayrılmadık gerçi ama yinede aynı davranıyor değişen birşey yok..

Senden "çıkarı" öpmek değil belki ama senin varlığınla avunuyor olabilir bu dediklerine göre. Yani uzaktan bir iliiki, oh bi sorumluluk yok, gelirken ufacık bir şey bile almıyor, güzel sözler etmesini istemen bile fazla gelmiş baksana açıkça da söylemiş herkes benden bi şeyler bekliyor bilmem ne diye. E ilişki istemesin o kadarcığını yapamayacaksa. Ayrıca seninleyken eski sevgilisyle görüşebilen biri bunu bin kez yapabilir kişişler değişir ama o aptalca cesaret değişmeyecektir. Uğraşma derim ama atabileceğini sanmıyorum içinden.:50:

Senden "çıkarı" öpmek değil belki ama senin varlığınla avunuyor olabilir bu dediklerine göre. Yani uzaktan bir iliiki, oh bi sorumluluk yok, gelirken ufacık bir şey bile almıyor, güzel sözler etmesini istemen bile fazla gelmiş baksana açıkça da söylemiş herkes benden bi şeyler bekliyor bilmem ne diye. E ilişki istemesin o kadarcığını yapamayacaksa. Ayrıca seninleyken eski sevgilisyle görüşebilen biri bunu bin kez yapabilir kişişler değişir ama o aptalca cesaret değişmeyecektir. Uğraşma derim ama atabileceğini sanmıyorum içinden.:50:

Ben bile içimden gelerek doğum günü hediyesi olara çok güzel marka kol saati aldım, ama o bi çiçek bile getirmedi bugüne kadar! Çôzemiyorum bu insanı, ya ben kendimi yeterince sevdiremiyorum ondan bana karsı ilgisiz, yada harbi psikolojik sorunları var :-S
bazen çok acayip konuşuyor resmen korkuyorum vallah.

Gerçekten zor bi durum.İlk başta yaptığı hata affedilir gibi değil.Uzaklık bazen ilişkilileri kötü etkiliyor sizinkide onlardan biri olmuş malesef.
Keşke bir çözümü yola olsa ama yok gibi :50:

Ben bile içimden gelerek doğum günü hediyesi olara çok güzel marka kol saati aldım, ama o bi çiçek bile getirmedi bugüne kadar! Çôzemiyorum bu insanı, ya ben kendimi yeterince sevdiremiyorum ondan bana karsı ilgisiz, yada harbi psikolojik sorunları var :-S
bazen çok acayip konuşuyor resmen korkuyorum vallah.

Nesini çözemiyorsun ki, kendimi sevdiremiyorum diye bi şeu olur mu yaa, o sevmemiş olabilir ancak. Belki de sen uzaktan uzağa bir ilişki yaşadığını sanıyorsun onun için bir şey ifade etmemiş bu baksana.

Gerçekten zor bi durum.İlk başta yaptığı hata affedilir gibi değil.Uzaklık bazen ilişkilileri kötü etkiliyor sizinkide onlardan biri olmuş malesef.
Keşke bir çözümü yola olsa ama yok gibi :50:
Bende onun gibi davransam işe yarar mı acaba?? Benim aklıma tek bu çözüm geliyor:44:

Bende onun gibi davransam işe yarar mı acaba?? Benim aklıma tek bu çözüm geliyor:44:

Deneyebilirsin aslında.Ama bu seferde tamamen soğukluk olabilir aranızda.
Kendini üzme o sana ne kadar değer veriyosa sende o kadar ver.İnan haketmiyorlar hemde hiç.

Nesini çözemiyorsun ki, kendimi sevdiremiyorum diye bi şeu olur mu yaa, o sevmemiş olabilir ancak. Belki de sen uzaktan uzağa bir ilişki yaşadığını sanıyorsun onun için bir şey ifade etmemiş bu baksana.
1buçuk senedir kendimi kandırıyorum yani??:44:Ama bu hep böyle değildi ki..tamam eskiden de şiir güzel bi sözcük fln görmedim duymadım ondan ama en azından bukadar soğuk davranmıyordu hiçbirşeyden şikayet etmiyordu en azından, bu son birkaç aydır bi acayip oldu, durduk yere bunalıma giriyor. "Ben niye geldim bu dünyaya" dediği bile oldu :-D

sen düşünene kadar o bir gün senden ayrılacak böyle yapanlar sonunda bitiriyor ya susacaksın ne dese kabul ya da ayrılacaksın ama bence eski sevgiliyi unutmamış bir yanda şiir şarkı yazan adam bir yanda güzel söz istenince çıldıran adam. derdinin ne olduğu gayet aşikar seni yarabandı olarak görüyor sen yarasını kapattıkça hayatındasın kanatmaya kalkarsan koparır atar.

sen düşünene kadar o bir gün senden ayrılacak böyle yapanlar sonunda bitiriyor ya susacaksın ne dese kabul ya da ayrılacaksın ama bence eski sevgiliyi unutmamış bir yanda şiir şarkı yazan adam bir yanda güzel söz istenince çıldıran adam. derdinin ne olduğu gayet aşikar seni yarabandı olarak görüyor sen yarasını kapattıkça hayatındasın kanatmaya kalkarsan koparır atar.

O eski sevgili mevzusu çoktan kapandı canım 1 sene fln oldu, ama ona yazdıkları hep gözümün önünde. İlk kez o tartışmada dile getirdim içimdekileri çünkü gerçekten hasretim aşk dolu sözlerine. İlk zamanlar yine iyi kötü duyuyordum "herşeyimsin, karım olacaksın, kimse ayıramaz "gibi beni aptalca mutlu eden sözler ama artık hiç :-(

Son düzenleme:
O eski sevgili mevzusu çoktan kapandı canım 1 sene fln oldu, ama ona yazdıkları hep gözümün önünde. İlk kez o tartışmada dile getirdim içimdekileri çünkü gerçekten hasretim aşk dolu sözlerine. İlk zamanlar yine iyi kötü duyuyordum "herşeyimsin, karım olacaksın, kinse ayıramaz "gibi beni aptalca murtu eden sözler ama artık hiç :-(

canım inşallah kapanmıştır ya ama o tepki çok aşırı bence bi de burcu kova mı? biraz dengesizlik oluyor da

canım inşallah kapanmıştır ya ama o tepki çok aşırı bence bi de burcu kova mı? biraz dengesizlik oluyor da
Eski sevgiliyle alakası yok eminim, başka sorunları var bunun. Hayatımdan çok mutsuzum çok basit bir hayatım var dediğinde "sana eğlence lazım" diyerek cevap verdim o an. Yani hobi edinme veya arkadaşlarla kafa dağıtma anlamında. Yok sen benimle dalga geçiyorsun, yok senle bidaha asla bişey paylaşmicam, yok şu yok bu. Sinirden köpürdü resmen. Bu davranışlar normal mı sizce? Sürekli böyle alıngan ve sinirline yapacağımı şaşırdım. Ben çok üzerine geliyormuşum huzur vermiyor muşum hiç biz asla anlaşamıyormuşuz. İyide ben birşey yapmıyorum o herşeye alınıyor.

Burcu yengeç bu arada canım

Son düzenleme:
Eski sevgiliyle alakası yok eminim, başka sorunları var bunun. Hayatımdan çok mutsuzum çok basit birhayatım var dediğinde "sana eğlence lazım" diyerek cevap verdim o an. Yani hobi edinme veya arkadaşlarla kafa dağıtma anlamında. Yok sen benimle dalga geçiyorsun, yik senle bidaha asla bişey paylaşmicam, yok şu yok bu. Sinirden köpürdü resmen. Bu davranışlar mı sizce? Sürekli böyle alıngan ve sinirline yapacağımı şaşırdım. Ben çok üzerine geliyormuşum huzur vermiyor muşum hiç biz asla anlaşamıyormuşuz. İyide ben birşey yapmıyorum o herşeye alınıyor.

Burcu yengeç bu arada canım

Canım o bunalımda o zaman bence üstüne fazla düşme bir şeyler bekleme erkekler bunalınca üstüne düşülmesine dayanamıyor destek ol ama şöyle yapmıyorsun böyle yapmıyorsun deme hiç. Geçici bir dönem biraz sabret onun bunalımını arttırma, tartışma hiç onunla, hep suyundan git düzelir inşallah yakında da zaten.

Back