• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlikten dert yananlar:(

Bence dış görünüşüne özen göster, eve temizliğe ayırdığın vakitten çal biraz eşin mızmızlanırsa yetişeiyorum dersin, çünkü erkekler bakımlı eve değil bakımlı kadına ilgi gösteriyor ne yazıkki.. Etrafa bakarsan beceriksiz pasaklı kadınların eşleri yanında ne kadar kıymetli olduğunu göreceksin..

evet katılıyorum aynena.s

ismin ayşe sanırım, bak Ayşecim eşinin ailesinde böyle vakaların olması kötü , seni de düşündürüyor olabilir tabi... Babasından tut da, erkek kardeşine kadar bir kadın vukuatı var. Ama beş

parmağın beşi bir olmaz ... Onların vukuatı eşinde de olacak diye bir şey yok ! Hoş , olmayacak diye bir şey de yok ! Kimse eşine ( kadın veya erkek ayrımı yapmıyorum ) yüzde yüz güvenmesin..

Deliler gibi severek evlenenlerde bile , sevgi beslenmediği müddetçe bitmeye mahkum.. Sevgi beslendikçe, gösterdikçe , saygı devam ettiği müddetçe yaşar, aksi takdirde ölür...

Evlendin diye kendini sakın koyuverme ! Bakım bakım diyoruz , gerçekten öyle .. Bi kere kendin için yap bunu.. Öyle bakımlı ol ki , kendin bile aynanın karşısına geçtiğinde kendini beğen. Bunu

eşinin gözü kaymasın gibi saçma ve anlamsız bir amaçla da yapma , sadece KENDıN için yap.. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez , sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez,

bunu unutma.

Sana kızdığım bir nokta var , eşin güzellik yarışmasındaki kızlardan heyecanla bahsederken senin ağzın armut mu topluyordu ! Sen neden tepkini koymadın:olmaz: Neden onun hevesle anlatmasına

izin verdin.. Bu tür konularda eşinin neden bu kadar rahat ve pervasız olmasına müsade ediyorsun anlamadım. Sen çalışsaydın ,ağzının suyu aka aka iş yerinde gördüğün yakışıklı erkeklerden evde

bahsedebilecek miydin ? Peki neden erkeklere bu kadar taviz Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
ismin ayşe sanırım, bak Ayşecim eşinin ailesinde böyle vakaların olması kötü , seni de düşündürüyor olabilir tabi... Babasından tut da, erkek kardeşine kadar bir kadın vukuatı var. Ama beş

parmağın beşi bir olmaz ... Onların vukuatı eşinde de olacak diye bir şey yok ! Hoş , olmayacak diye bir şey de yok ! Kimse eşine ( kadın veya erkek ayrımı yapmıyorum ) yüzde yüz güvenmesin..

Deliler gibi severek evlenenlerde bile , sevgi beslenmediği müddetçe bitmeye mahkum.. Sevgi beslendikçe, gösterdikçe , saygı devam ettiği müddetçe yaşar, aksi takdirde ölür...

Evlendin diye kendini sakın koyuverme ! Bakım bakım diyoruz , gerçekten öyle .. Bi kere kendin için yap bunu.. Öyle bakımlı ol ki , kendin bile aynanın karşısına geçtiğinde kendini beğen. Bunu

eşinin gözü kaymasın gibi saçma ve anlamsız bir amaçla da yapma , sadece KENDİN için yap.. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez , sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez,

bunu unutma.

Sana kızdığım bir nokta var , eşin güzellik yarışmasındaki kızlardan heyecanla bahsederken senin ağzın armut mu topluyordu ! Sen neden tepkini koymadın:olmaz: Neden onun hevesle anlatmasına

izin verdin.. Bu tür konularda eşinin neden bu kadar rahat ve pervasız olmasına müsade ediyorsun anlamadım. Sen çalışsaydın ,ağzının suyu aka aka iş yerinde gördüğün yakışıklı erkeklerden evde

bahsedebilecek miydin ? Peki neden erkeklere bu kadar taviz Çok üzgünüm çoook
[/QUO

pespembe teşekürler güzel tavsiyen için
ben taviz vermedim
tabi bende boş durmadım bişeyler söyledim o kızlardan bahsederken ,favorisi varmış içlerinden birinden filan anlatıyor,,ben ne diyebilirimki
onu susturmak istemedim,düşüncelerini merak ettim,niye anlatıyor ballandıra ballandıra bu olanları onu merak ettim
ben çalışıyorken birinden bahsetsemde eşim kıskanç değildir hiç
dekolte giyerim,makyaj yaparım,şen şakrak tavırlarda bulunurum ama eşim kıskanmaz,
öyle adamın yapısı ben napayım,,geniş

peki ya siz ona ne kadar güzel sözler söylüyorsunuz?

siz onu sık sık övüp yüceltiyormusunuz da bekliyorsunuz?

ben eşime hergün binlerce kez yakışıklı kocam süper kocam çok güzel kokuyorsun çok yakışıklısın çok tatlı bir adamsın benimle ilgili herşeyi farkedip ilgilendiğini çin sana aşığım derim. o da bana defalarca iltifat eder. sabahları kahvaltıda bile eline sağlık der:) yaktığım yemekleri bile beğenir.
bu işler karşılılıdır. siz onu her an ne kadar beğenir ne kadar güzel sözler söylerseniz size de o kadarı döner.

peki ya siz ona ne kadar güzel sözler söylüyorsunuz?

siz onu sık sık övüp yüceltiyormusunuz da bekliyorsunuz?

ben eşime hergün binlerce kez yakışıklı kocam süper kocam çok güzel kokuyorsun çok yakışıklısın çok tatlı bir adamsın benimle ilgili herşeyi farkedip ilgilendiğini çin sana aşığım derim. o da bana defalarca iltifat eder. sabahları kahvaltıda bile eline sağlık der:) yaktığım yemekleri bile beğenir.
bu işler karşılılıdır. siz onu her an ne kadar beğenir ne kadar güzel sözler söylerseniz size de o kadarı döner.

evet yazdıklarında haklısın. :lepi:olaya başka bir açıdan bakmışsın.her zman kadınlar ilgi bekler gibi bir yanlış anlayış var.
kendi istediğimizi karşı tarafa vermeliyiz ama ya onun sevgi dili farklıysa :uhm:
ama şunu da kabul etmek lazım ki çoğu erkek onay sözlerinden ve iltifattan hoşlanır .

Son düzenleme:
canım daha ne yapalım
kendi adıma,ütüsüz gezdirmem,yemeklerim süperdir,bakımsız değilim ama bebeğim dlayısıyla çok vakit bulamaz oldum giyinip süslenmeye,e yatakta da fena sayılmam
hiç canımsız,hayatımsız konuşmam,
e daha ne yapalım
biz susalım artık birazda onlar birazcık bizi pohpohlasın
o kadar işin çocuğun hakkından gelip bide kendime bakıp akşamda keyfini yapıp bide artıksında artı olarah yakışıklısın,ölüyorum yoluna diyemicem
tabi demezsen sonu gene seni bulur diyen sesinizi duyar gibiyim ama
içimden gelmezse hiiiç bişeyde yapamam,helede beni kırdıysa

Acaba kadinlar da mi bazen maco gibi olmalari lazim, baksana herseyi dort dortluk beylerin, kiymet bilmiyorlar ?
nankor adamlar ya yeminle .

canım daha ne yapalım
kendi adıma,ütüsüz gezdirmem,yemeklerim süperdir,bakımsız değilim ama bebeğim dlayısıyla çok vakit bulamaz oldum giyinip süslenmeye,e yatakta da fena sayılmam
hiç canımsız,hayatımsız konuşmam,
e daha ne yapalım
biz susalım artık birazda onlar birazcık bizi pohpohlasın
o kadar işin çocuğun hakkından gelip bide kendime bakıp akşamda keyfini yapıp bide artıksında artı olarah yakışıklısın,ölüyorum yoluna diyemicem
tabi demezsen sonu gene seni bulur diyen sesinizi duyar gibiyim ama
içimden gelmezse hiiiç bişeyde yapamam,helede beni kırdıysa

canım emin ol yaptığımız ütü temizlik hiç de erkeklerin gözünde artı puan değildir.
yapması gerekiyor yapıyor derler. biz para kazanıyoruz onlar ev işlerini yapacak görevi bu anlayışı vardır. yemekler için ben hep sorarım nasıl olmuş diye oda eline sağlık güzel olmuş der. bende ama ben beğenmedim yanmış şu olmuş bu olmuş der dert yanarım o da benim biricik karım yapmış kıyamam der iltifata başlar.
bişiyler bekliyorsak önce biz adım atmalıyız bazen üzerini değiştirmesine bile iltifat ederim. gerinmesine oyy oyy koca bebek nasıl da giyinirmiş nasılda gerinir benim kıllı bebeğim derim inan öyle utangaç bir mutluluk olur ki.. o da yapar bunları zamanla alışır.
benim eşimde ben yapa yapa alıştı.

er ca canım aslında şöyle düşününce haklı buluyorum seni ama beni kırdığı zaman ki genellikle lafının en son söylenmesi gereken yeri en başta söyle benimki
hiç içimden gelmiyor,bazende ben iltifat edince tamam hoşuna gidiyor
ben takip ediyorum ben 3-4 defa yapıyorum o hala hiç güzel bişey dememiş
içimden kzııyorum
3,5 yıllık evliyiz sanırım ona benzedim
bende kabalaştım
anneme sordum ,bunu
tabi biraz benzedin canım dedi,daha az duygusal olmamdan anlamış

üzüm üzüme baka baka kararıyor. elbette bende verdiğim tepkilerde dikkat ediyorum ki kocama benziyorum gitgide.. yani biz oluyoruz olgusu burdan geliyor heralde diyip gülüp geçiyorum.

belki benim şuan ki çabalarım o bana benzesin diyedir. ama ben günde abartısız 30 kez iltifat ediyorumdur o ise 10 olabilir...
ama benim morelim bozuk canım sıkkınsa onun sözleri tavan yapar.
o yüzden bu ipi elden bırakmamak gerek...
mesela işe yarından balayabilirsiniz sizde.. kocacım 3 yıl geçti hala çok yakışıklısın ve sana hala çok aşığım ya sen? diye başlayabilirsiniz....taşında kalbi yoktur onu da yosun sarar... zamanla artısını göreceksiniz. siz pozitif olun.

klasik erkek işte hiç iyisi bulunmuyor ya..
sende üzülme yürüdügü yere kadar
olmuyorsa olmuyodur zorlamamak lazım.
kadın ilgi ister erkek gibi deiliz bizler..
beklentilerimiz var..
buna karşılık alamamak yorar yıpratır..

üzüm üzüme baka baka kararıyor. elbette bende verdiğim tepkilerde dikkat ediyorum ki kocama benziyorum gitgide.. yani biz oluyoruz olgusu burdan geliyor heralde diyip gülüp geçiyorum.

belki benim şuan ki çabalarım o bana benzesin diyedir. ama ben günde abartısız 30 kez iltifat ediyorumdur o ise 10 olabilir...
ama benim morelim bozuk canım sıkkınsa onun sözleri tavan yapar.
o yüzden bu ipi elden bırakmamak gerek...
mesela işe yarından balayabilirsiniz sizde.. kocacım 3 yıl geçti hala çok yakışıklısın ve sana hala çok aşığım ya sen? diye başlayabilirsiniz....taşında kalbi yoktur onu da yosun sarar... zamanla artısını göreceksiniz. siz pozitif olun.

ah be güzelim sen 2 aylık evlisin 2 yılı bi devir inşallah aynı fikirde olursun yine.bu erkekler yıllar geçtikçe taşlaşıyo

erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını bende tavsiye ederim.Gerçektende çok yararlı bir kitap.

teşekürler kızlar evet benim
ama farkında olan kim
adam dönüp bakmıyor,,,bir kere güzel bir söz duymadım desem yeridir

canım kim güzel bir söz duyuyorki :umursamaz:kim yazdıklarını okudum canım
bende sendenim desem yeridir yani
12 sene'yi devirdik 13'e yol aldık evliliğimizde senağlamabir güzel sözünü bende duymadım çocuklarımı tek başıma büyüttüm desem yeridir ança 2_3 yaşalrına geldiklerinde yanaştı neyse sen sıkma canını bazen diyorum kendi kendime severek evlenseydim farklı olurmuydu
biz görüçü üsülü evlendik hep oturdugu yerden emir verse kölesiyiz ya senağlama
sana rabbimden sabırlıklar diliyorum canım
bu saatten sonra bekleme güzel söz söyler diye :umursamaz:

erkekler marstan kadınlar venüsten kitabını bende tavsiye ederim.Gerçektende çok yararlı bir kitap.[/QUOTE=

evet gerçektende uygulanırsa çok güzel bir kitap,sadece okumak yetmiyor.uygulamak lazım.
aslında okumamın faydası oldu.en azından eşimin bazı hareketleriniin erkeklere has bir durum oldugunu anladım.mesela erkekler sorunlarını mağaralarına çekilerek hallederlermiş.(yani bizden uzaklaşarak,ilgisiz kalarak,ama bunun farkında değillermiş:uhm: kitapta öyle yazıyor...
eger bu durumu bilir ve ona göre davranırsak,daha sevgi dolu olarak bize dönerlermiş.mesela mağaranın kapısnda durup ne zman çıkacaksın demiyecekmişiz.
kadınların da kuyularaı varmış mesela kuyunun en dibini görüyorsak ( mesela artık hiçbir sorun çözülmeyecek...herşey üzerime üzerime geliyor...vb.şeyler dediğimiz zamanlar) kuyunun yukarısına çıkma zmanı gelmiş dmektir.
neyse daha fazlası kitapta:delphin:
ben de bu kitabı bir daha okuyayım .
tekrar tekrar okunması gereken bir kitap.
hele sonundaki aşk mektupları bir harika.:lepi:
ismine bakmayın sorunları çözmek için yazılmış mektuplar.anlayan :uhm: erkekler için süper olur walla.

Son düzenleme:
Back