ismin ayşe sanırım, bak Ayşecim eşinin ailesinde böyle vakaların olması kötü , seni de düşündürüyor olabilir tabi... Babasından tut da, erkek kardeşine kadar bir kadın vukuatı var. Ama beş
parmağın beşi bir olmaz ... Onların vukuatı eşinde de olacak diye bir şey yok ! Hoş , olmayacak diye bir şey de yok ! Kimse eşine ( kadın veya erkek ayrımı yapmıyorum ) yüzde yüz güvenmesin..
Deliler gibi severek evlenenlerde bile , sevgi beslenmediği müddetçe bitmeye mahkum.. Sevgi beslendikçe, gösterdikçe , saygı devam ettiği müddetçe yaşar, aksi takdirde ölür...
Evlendin diye kendini sakın koyuverme ! Bakım bakım diyoruz , gerçekten öyle .. Bi kere kendin için yap bunu.. Öyle bakımlı ol ki , kendin bile aynanın karşısına geçtiğinde kendini beğen. Bunu
eşinin gözü kaymasın gibi saçma ve anlamsız bir amaçla da yapma , sadece KENDİN için yap.. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez , sen kendini beğenmezsen kimse seni beğenmez,
bunu unutma.
Sana kızdığım bir nokta var , eşin güzellik yarışmasındaki kızlardan heyecanla bahsederken senin ağzın armut mu topluyordu ! Sen neden tepkini koymadınlmaz: Neden onun hevesle anlatmasına
izin verdin.. Bu tür konularda eşinin neden bu kadar rahat ve pervasız olmasına müsade ediyorsun anlamadım. Sen çalışsaydın ,ağzının suyu aka aka iş yerinde gördüğün yakışıklı erkeklerden evde
bahsedebilecek miydin ? Peki neden erkeklere bu kadar taviz Çok üzgünüm çoook [/QUO
pespembe teşekürler güzel tavsiyen için
ben taviz vermedim
tabi bende boş durmadım bişeyler söyledim o kızlardan bahsederken ,favorisi varmış içlerinden birinden filan anlatıyor,,ben ne diyebilirimki
onu susturmak istemedim,düşüncelerini merak ettim,niye anlatıyor ballandıra ballandıra bu olanları onu merak ettim
ben çalışıyorken birinden bahsetsemde eşim kıskanç değildir hiç
dekolte giyerim,makyaj yaparım,şen şakrak tavırlarda bulunurum ama eşim kıskanmaz,
öyle adamın yapısı ben napayım,,geniş