avatardaki rsim sana aitse çok güzelsin canım sen ya.
hiç canını sıkma ama belliki ailesinde görmemiş sen onu eğiticeksin erkekler böyledir sürekli güdülmek isterler zaman geçtikçe öğrenicek nasıl davranması gerektiği benim eşimde öyleydi eline sağlık demez bide üstüne yemeği biter bitmez tabağını kaldırıp içeri geçerdi ben yanlız yerdim yemeği ama başardım öğrettim artık bekletiyorum başımda sofra adabı öğrendi kociş kaç yaşından sonra ama napıcaksın görmemiş sonuçta eşini seviyorsan azcık katlanıcaksın. annemde yıllarca babamı eğitmeye çalışmış maşallah başarılıda olmuş şimdi 38 senelik evliler 1 sn ayrılmazlar rabbim onları hiç ayırmaz inşallah öyle aşıklar ki anlatamam ama annem hep söyler eskiden böyle değildik diye. azcık sabır ve özveri sonunda kazanan sen olucaksın emin ol
Bence dış görünüşüne özen göster, eve temizliğe ayırdığın vakitten çal biraz eşin mızmızlanırsa yetişeiyorum dersin, çünkü erkekler bakımlı eve değil bakımlı kadına ilgi gösteriyor ne yazıkki.. Etrafa bakarsan beceriksiz pasaklı kadınların eşleri yanında ne kadar kıymetli olduğunu göreceksin..
avatardaki rsim sana aitse çok güzelsin canım sen ya.
bazı erkekler bu konuda kapalıdır .eşine güzelsin demez..eşiniz hep böylemiydi??
siz bi gün onu makyajlı hoş giyimli karşılatyın bakalımbakışları değişecekmi
erkekler hep neşeli fıkır fıkır hiç birşeyi kafasına takmayan bir kadın isterlermiş....ben bunu eşime yapamadığım için birgün karşına alıp böyle bir bir anlatmıştı bana..ben yapamıyorum çünkü evliliğimde sorunlar varken gülemiyorum fıkır fıkır olamıyorum.yapım böyle galiba...güzel güzel giyin..hiçbirşeyi dert etmiyormuş gibi davran.neşeli ol kahkaha at..güler yüzlü tatlı dilli ol bakalım....dediğim gibi ben yapamıyorum ama sen bişeyler yapabilirsin belki..tutarsaa banada söyle :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?