İlgisizlikten dert yananlar:(

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
hanımlar biz 3,5 yıllık evliyiz,bu zamana kadar cinsel problem yaşamadık ama,,duygusal problem çok yaşadık
hep üstünü örttük,olmamış gibi yaptık,yada çözümledik
bu aralar maddi problemlerde yaşıyoruz ama eşimin kabalığı hep var,benmi çok inceyim diyorum ,,çok fazla değilim
ama bütün evliliklerdemi oluyor bu meseleler bilmiyorum
gizlemeden anlatacağım

eşimin ailesinin geçmişi bu aldatmalardan hep sorunlu
3 abisi var hepsinin evliliği sallantıda,,ya aldatmış ayrılmış,ya başka kadınla yaşıyor,eşi kabul etmiş
babası geçmişte kız kaçırmış hapis yatmış vs..vs..
offf ben hiç hoşlanmıyorum bu konudan ama,
içimide dökmem lazım
eşim otelde çalışıyor,geçen güzellik yarışması vardı,oldu geçti tabi ama
her o konu açılınca eşim bir heyecanlanıyor,,hemen konuyu ele alıp şu kız böyleydi bu kız böyleydi,.....diye anlatıyor
ama bana birazcık ilgi bile göstermiyor,evimin temizliği,yaptığım yemeklerin güzelliği,bebeğimize eksizsi bakmam ...bunlar için hiç övgü almadım eşimden
insan güzel yaptığı şeylerin sevdikleri tarafından onaylanmasını ister biraz değilmi???????
çok kıskanç biri değilim ama bebeğim olduktan sonra eve tıkandığım için kendimi yetersiz hissediyorum galiba
tabi birazda kilo alınca bir güvensizlik geldi bana,çocukla kendine bir yere kadar bakılıyor,
bu aralar cinsellikte biraz kötüye gitti,ben kaynaklı değil,eşim kaba davranıyor,güzel bir söz söylemiyor,akşam çalıştığı için öğlene kadar uyuyor,hiç ilgi alaka yok,izinli gününde arkadaşlarıyla buluşur yada uyur
inanılmaz sıkıldım,,arkadaşımda yok,zaten çocukla herkesin evine gidilmiyor
anlayacağınız eşimden yana ilgisizlikten sıkıldım,aşık olmak,romantik anlar yaşamak ve şu ev hayatından ,monotonluktan biraz sıyrılmak isityorum
benim gibi olan arkadaşım çoktur ama ben anlatmak ve rahatlamak istedim
varsa anlatında benim gibi olan içimi rahatlatın kızlar
çok bunaldım çoook:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Allah yadımcın olsun canım gerçekten de zor bir durum ama karşılıklı anlayışla çözümsüz değil.evlilklerde illaki böyle şeyler yaşanıyor sanki.şimdi sana cevap yazıyorum diye sanma ki kendime tam olarak çözüm bulmuşum ama denedğim yöntemler etkili oluyor zman zman.( en azından haftanın bir gününü aile günü yaptık,nihayet bunu başarabildim)
ben dilini kullanarak bir mektup yazabilirsin mesela.onu suçlamadan,yargılmadan.aslında bir kitap var.orada ilgisizlikle ilgili çook güzel bir mektup örneği var ama bir arkadaşımda şimdi o kitap.
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabın ismi aslında o kitabı alsanız keşke .birlikte okusanız.
ya da ilk önce sen al oku,sonra birlikte okursunuz.benim eşim okumadı ama ben okuduğum kadarıyla çok memnun kaldım.size de tavsiye ederim.

teşekürler kızlar evet benim
ama farkında olan kim
adam dönüp bakmıyor,,,bir kere güzel bir söz duymadım desem yeridir

ayy canım arkadasım ya uzulme sakın.Benım esım benı sevdıgını benım zorumla evlendıgımız gun soyledı ve bunu soylerken 4 bıra ve bırkac kadeh votka rakı vs ıcen adam yanı.Duygusal degıl.Eve gelır nıye bunu yaptın der ama ne yapayım derse kafana gore takıl ben ne olsa yerım dıyor.sureklı evdeyız dısarı cıkmaz bırlıkte sadece akvaryum malzemelerı ıcın emınonuye goturur onda da bır yere gotrmez bır yerde oturalım cay ıcelım demez.2.katta oturan annemlerı sureklı cagrır hıc yalnız kalmayız.Daha yenı yenı elıne saglık demeyı söktü ablası. kaydirigubbakcemile3 Ama bırsey dıcem bu erkeklerı bız secıp evlendık boyle degılmıydı kı bunlar evlenırken ama gozumuz kordu o zaman ınsan buyudukce gozundekı perde kalkıyor.Boyle zamanlarda esınle gecırdıgın guzel zamanları onun olumlu yonlerını gormeye calıs canım.Yoksa sureklı negatıf yonlerını gorursen hayat zından.Zaten artık olumsuz yonler goze batıyorsa sureklı... Durum genelde kotu sonuclanır ınsallah cook ıyı olur aranız

hiç canını sıkma ama belliki ailesinde görmemiş sen onu eğiticeksin erkekler böyledir sürekli güdülmek isterler zaman geçtikçe öğrenicek nasıl davranması gerektiği benim eşimde öyleydi eline sağlık demez bide üstüne yemeği biter bitmez tabağını kaldırıp içeri geçerdi ben yanlız yerdim yemeği ama başardım öğrettim artık bekletiyorum başımda sofra adabı öğrendi kociş kaç yaşından sonra ama napıcaksın görmemiş sonuçta eşini seviyorsan azcık katlanıcaksın. annemde yıllarca babamı eğitmeye çalışmış maşallah başarılıda olmuş şimdi 38 senelik evliler 1 sn ayrılmazlar rabbim onları hiç ayırmaz inşallah öyle aşıklar ki anlatamam ama annem hep söyler eskiden böyle değildik diye. azcık sabır ve özveri sonunda kazanan sen olucaksın emin ol

Bence dış görünüşüne özen göster, eve temizliğe ayırdığın vakitten çal biraz eşin mızmızlanırsa yetişeiyorum dersin, çünkü erkekler bakımlı eve değil bakımlı kadına ilgi gösteriyor ne yazıkki.. Etrafa bakarsan beceriksiz pasaklı kadınların eşleri yanında ne kadar kıymetli olduğunu göreceksin..

ne güzel şeyler söylemişsin arkadaşım.a.s.
evet emek ve sabır.
birde olumlu yanlarını görmeye çalışmak.ve olumlu yanlarını onlara söylemek.mesela kendimden örnek vereyim eşime banyo yaptıktan sonra temiz bırakmasını söyledim.banyoyu duş adlıktan sonra paspasladı ve hemen o davranışını takdir ettim.beni çok mutlu ettiğini söyledim.yapmadığı zmanda görmezlikten geldim.maşallah diyeyim artık devamlı temizlemeden çıkmıyor.önceden hiçç umrunda olmazdı,pis bırakıp çıkardı.
gittiğim bir psikolog da şöyle demişti.sandwiç modeli yani.ilk önce iyi yanlarını söyle şunlardan şunlardan memnunum,sonra ne diyeceksen araya sıkıştır ben dilini kullanarak,sonra yine olumlu özelliklerini say.bence çok güzel bir yöntem.denemesi bedava.
dediğim kitabı da muhakkak oku.

çok haklısın.örnekleri çevremde mevcut.çok kıymetliler.

canim öncelikle kendine güvenmeni tavsiye edebilirim..
bebek var eve kapaniyorsun diye bisey yok,inan bana..
bebegin uyurken bakimlarini yapabilirsin,yaninda oynarken sende kendine vakit ayirabilirsin..
yani önce bir kendine güvenin gelsin,belliki bocalamissin sen..
esinle konusmayi deneyebilirsin..iki tarafta böyle sürekli ice kapanirsa hayat cekilmez olur..
tartisma ortami yaratmadan,sakince konusmayi deneyebilirsin..

canım benim eşimde dahil olmak üzere erkekler inanılmaz kabadır bu onların ruhunda var ölür geberirler alırken sonrada nasıl olsa cepte hesabı yaparlar...
ilgisiz bir kocaya yapılacak en güzel şey daha fazla ilgi göstermek yerine ilgisini hissettirmeden çekmektir..çocuk olunca bir yere kadar yapılıyor demişsin bakım falan hayır evinde bir salatalıktan maske yada bir baldan maske yapabilirsin...saç rengini değiştirip kaşlarını daha farklı bir şekle sokabilirsin...ilgisiz erkeklerden ilgi beklemeyin onları peşinize düşürün..giyim şeklinizden tavrınıza kadar...güzel bir bayansın öncelikle çocuk doğrurmak ve kilo almak evde olmanda üstüne eklenince kendini yetersiz, basit , vasıfsız gibi duyguların ortasında bulmuşsun...hayır..evinde, çocuğun memeden kesilince zayıflamadan başlayarak kolları sıvayabilirsin...cilt bakımı vücut bakımı gibi evde kendini iyi hissettirecek şeyler yap...ilgilenme bakalım nereye kadar senle ilgilenmiyor..hoşsun aldatmak eğer genlerinde varsa , eğer bir adamın gözü çöplükteyse yapacağımız birşey yok...kendini bırakma kendini kendin şımart..ilgisizliğinden kendini salarsan bir gün seni aldattığını öğrendiğinde (allah korusun) gerçekten kendi suratına bile bakamaz halde bulursun kendini bakımsızlıktan.. ee ona üzül sal kendini buna dertlen sal kendini bakımsız olur insan...herkes şunu demeli adama "hey be aptal adam sen bu kadınımı aldattın..senin gözün çöplükteymiş bu güzelim kadına yapılırmı? nesi eksik" ben çok örnek gördüm..kiloluyken aldatılan kadın çaresizlik içine girer aldatıldığını öğrenince daha çok yıkılıyor...ama zayıf ve bakımlı kadınlar ne hali varsa görsün diyip restini çektiğinde işte o zaman erkek aaa benim karım ne kadar da güzelmiş fizik desen var güzellik desen var ben ne halt etmişim derler..kızlar kendimize her daim bakalım illaki güzellik salonlarında olmuyor bakım....her kadın değerlidir...bu söylediklerim aır gelmesin benim tavsiyelerimde vardır altı çizilecek bişeyler

çok teşekürler kızlar
ne güzel sözler hepsi,,,,,
dikkate alacağım her söylediğinizi,birde çok önemsiyorum galiba eşimi
sevgiden kaynaklandığını düşünüyorum
ama ilgisini çekmeyide çok isterim

eşinin sana güzel dememesinin sebebi belkide kompleksli olmasındandır.yani aklınca senin gerçeğini yüzüne vurmayarak durumu örtpas ediyor olabilir.sana güzel derse senin tavrın değişir diyemi düşünüyor bilmiyorum ki.ayyyyyyy anlayamıyorum ki ben bu cinsi yakafamçokkarıştı

bazı erkekler bu konuda kapalıdır .eşine güzelsin demez..eşiniz hep böylemiydi??
siz bi gün onu makyajlı hoş giyimli karşılatyın bakalımbakışları değişecekmi

bazı erkekler bu konuda kapalıdır .eşine güzelsin demez..eşiniz hep böylemiydi??
siz bi gün onu makyajlı hoş giyimli karşılatyın bakalımbakışları değişecekmi

canım ben tümden de bakımsız değilim tabi
çocuk ev işleri,yemek derken eskisi gibi bakım yapamıyorum,oğlum 1 yaşını geçti tam hareketlendiği dönem
dolayısıyla zorlaştı ona bakmak
eskiden de böyleydi eşim,,sevgisini göstermez,,eskiden hiç göstermezdiya 4 sene uğraştan kavgalardan sonra e biraz diyebilirim
ben makyajlı,süslenip karşısına çıksamda odun yani
odun :))herzaman odunklava:

erkekler hep neşeli fıkır fıkır hiç birşeyi kafasına takmayan bir kadın isterlermiş....ben bunu eşime yapamadığım için birgün karşına alıp böyle bir bir anlatmıştı bana..ben yapamıyorum çünkü evliliğimde sorunlar varken gülemiyorum fıkır fıkır olamıyorum.yapım böyle galiba...güzel güzel giyin..hiçbirşeyi dert etmiyormuş gibi davran.neşeli ol kahkaha at..güler yüzlü tatlı dilli ol bakalım....dediğim gibi ben yapamıyorum ama sen bişeyler yapabilirsin belki..tutarsaa banada söyle :))))

tesbitlerin çook doğru.ve de işe yarıyor.tecrübe ile sabittir:lepi: ama keşke o ruh halimi devamlı koruyabilsem klava:
birde erkekler de gayret sarfetse bizim öyle olabilmemiz için.bence kadının öyle olmasında erkeğinde rolü çook büyük.etki tepki meselesi biraz da.

tabi orası doğru,hep biz çabalıyoruz,hep biz çözüm arıyoruz
bir birlikteliği kurtaracak olan,yine bir kadın oluyor,
hep biz çabaladığı
hep biz çabaladığımız için hazırcı yaptık bu erkekleri
bakımlı olalım,fıkır fıkır olalım
ya onlar ne olsun
aynı kabalığı,ilgisizliğe,sevgisizliğe devam etsinler
ne olacak bakalım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…